icon

Nechcem, aby si našiel inú

18. mar 2021

Caute.. moj problem spociva v tom, že nemam sebavedomie. Na výšku 162cm vazim 70kg. Moj snubenec chodí makať, zdravo sa stravuje, vyzera dost dobre. Vysoky, dobre stavany. A ja sa neviem dokopat k cviceniu. Kedysi som dost cvičila ale už k tomu vôbec nemam vztah. Absolútne sa mi nechce, dokonca sa mi nechce variť si ani nic.. mám mindraky lebo sa nezmestim do rifli. Baby poraďte mi, čo Vám pomohlo opäť nájsť chuť do cvičenia? Viem že môjmu je strasne sympatické keď baba na seba maká a veľmi sa mu to paci. Zatiaľ čo ja doma lezim na gauči a kysnem🥲

Strana
z2
autor
19. mar 2021

@lintu však práve, že ma takú spoznal, a sám nechápe, že prečo to zo mna tak opadlo🙈

dollyzv
19. mar 2021

Ja odporúčam pole dance...tiež ma nebaví činky dvihat,pri pole dance posilujes komplet celé telo a je to oveľa zábavnejšie ;) (je aj fitness pole dance,alebo exotic kde tancuješ popri Tom) ;) a teda mne sa za 2 mesiace pekne vyformovala postava,ale to som makala každý den(len potom som otehotnela 🤣🤣🤣) ale pomaly sa k tomu chystám vrátiť ;)

hopsadobrandejsa
19. mar 2021

Cvicit sa realne chce len malokomu, obvykle sa clovek k tomu musi dokopat.

Vo vseobecnosti su profesionalni atleti ci sportove typy ludi pritazlivi nielen kvoli vyzoru, ale kvoli atributom ktore si podvedome spajas s vypracovanim telom ( tvrda praca, sebadisciplina, konzistencia, stanoveny ciel ktoreho sa drzis, zdrava zivotosprava, aktivny zivot ).

kikus7
19. mar 2021

Možno to tu nepatrí, ale dosť sa tu rieši vzhľad a to, aký je človek namakaný. Asi som čudná, ale mňa nikdy nepriťahovali takí tí svalnáči, ani tehličky na bruchu pri chlapovi. Skôr sa mi páči u chlapa, ak má bruško, žiadny model, ale obyčajný chlap. I keď vzhľad až tak v živote neriešim. Chlap sa mi skôr môže zapáčiť až po niekoľkom stretku, keď už tak trochu viem odhadnúť, aké má srdce a charakter. A ak sa venujem športu a napr. chcem schudnúť nejaké to kilo, robím to kvôli sebe a nie kvôli tomu, aby som sa niekomu zapáčila..

nistika
19. mar 2021

@kikus7 zalezi od toho ako velmi si ovplyvnena dnesnou dobou....su ludia na ktorych reklamy vplyvaju viac, su ludia ktori nemaju doma televizor. niektorym vyhovuje typicky chlap s ochlpenim a vsetkemu co k tomu patri, ini, ti co ficali na barbinach preferuju vyholeneho kena s vybielenym usmevom....a opacne to plati tiez.

jaskolka
19. mar 2021

Ono na jednej strane je fajn taky zdravý životný štýl, pohyb a podobne. Ale na druhej strane zase nemusí každého baviť denne cvičiť, proste sa ti zmenili koníčky. Zase cvičiť nasilu len kvôli tomu, aby bol chlap spokojný, je somarina.Skus nájsť iné záujmy, aby to nebolo len o lezani na gauči, ale ak potom on nebude spokojný, tak by som považovala, či má taký vzťah význam. Lebo ak on chce len dokonalú úžasnú modelku, aká s nim bude denne ficat v posilovni , tak prístupom času by to aj tak stroskotalo. Človek sa mení, roky pribúdajú, menia, sa priority, mení sa vzhľad, postava, príde tehotenstvo, prídu vrásky, a co potom? Ok, sú ľudia, čo sú ochotní makať na sebe do omdletia a za cenu odopierania si všetkého. Ale to považujem za úplnú blbosť. A od prírody je "dokonalý" len málokto.

bozzie
19. mar 2021

Clovek hlavne sam musi chciet vyzerat dobre. Ako to, ze sa tu budes pytat ako sa nakopúnut, to podla mna k nicomu nie je. Ty musis chciet a fakt nie je to o tom, aby si od zajtra cvicila kazdy den a neviem aku dietu drzala. Staci pomaly a ver, ze ked sa dostavia prve vysledky, tak tie ta teda poriadne nakopnu

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
19. mar 2021

@dollyzv ale teraz nemam kde. Tiež som nad tým premyslala

anukha
21. mar 2021

Tak pri cviceni sa aj uvolnuje nejaky hormon, ktory je vysoko navykovy, takze staci len zacat a ten hormon sa o to postara, ten pohyb ti bude chybat. No v kazdom pripade kvoli sebe, nie kvoli chlapovi... alebo ako tu uz pisalo x ostatnych, iny konicek, iny sport. Podla mna ti chyba hlavne motivacia. Kup su knizku " cyklicka zena" ak si spravne pamatam nazov, tam je pekne napisane, preco niekedy my zeny dokazeme vybavit za 1 den 10 veci, co pred dvoma tyzdnami sme neboli schopne ani jednu. Zharmonizuj sa so svojim cyklom. Pred mesiacikmi porozmyslaj, co by si chcela nove zacat robit a po mesiacikov sa do toho pust s energiou. 👍 Drzim palec

Strana
z2