Nechcem deti. Ako nájsť partnera s rovnakým názorom?
Ahojte,
mam pred 30 tkou a uz od mladosti som pevne rozhodnuta, ze nechcem deti. Niezeby som ich vobec nemala rada, ale popestujem a potom vratit pekne mamicke. Mala som 3 vztahy a vsetky po case padli na tuzbe po detoch. Nepodarilo sa mi spoznat chlapa , ktory by bol presvedceny do buducna, se ich nechce. Ak aj ja s niekym spoznavam, stale to padne na tomto zasadnom rozhodnuti. Co citam vacsinou je to opacne ze zena chce a partner nie.
@anonym_autor tak len skúšať hľadať.. co ti mame napísať?
Našťastie sa nemáš kde ponáhľať ..
@anonym_autor ja som tiež kedysi nechcela deti. Keď som našla vhodného partnera zrazu ich mám. Sú zmyslom môjho života a je to náročné , ale krásne. Týmto vás nepresviecam mať deti , len hovorím že zo zapovedaneho najväčší kus
Super, že existujú ešte normálni muži.
Tak hladaj rozvedeneho s detmi. Obcas im urobis animatorku zabavis a vratis mamicke..... Chlap uz dalsie mozno chciet nebude- ovca cela- vlk syty.
Super, že existujú ešte normálni muži.
@anonym_474fc5 tak ja to stastie este nemam asi 🤣 skoro kazdy sa rozplyval po case nad kocikom 🙈
@anonym_474fc5 tak ja to stastie este nemam asi 🤣 skoro kazdy sa rozplyval po case nad kocikom 🙈
@anonym_autor tak to nemyslela. Prave naopak 🙂
@patrike pod sa strcit do tejto temy, lebo ty vyskocis aj z chladnicky. Dohonit a pis.
Tak hladaj rozvedeneho s detmi. Obcas im urobis animatorku zabavis a vratis mamicke..... Chlap uz dalsie mozno chciet nebude- ovca cela- vlk syty.
@zuzinka888 tak tam nas tie deti praveze obmedzovat budu. Bravat ich na vylety a podobne
@anonym_autor ja som tiež kedysi nechcela deti. Keď som našla vhodného partnera zrazu ich mám. Sú zmyslom môjho života a je to náročné , ale krásne. Týmto vás nepresviecam mať deti , len hovorím že zo zapovedaneho najväčší kus
@anonym_5303b9 ani ja som nikdy nebola taka, ze vysnivana svadba, mat xy deti s takymi menami. Ked som nasla toho praveho, vsetky tieto veci sli prirodzene a tuzba sa uz potom objavila.
@anonym_5303b9 ani ja som nikdy nebola taka, ze vysnivana svadba, mat xy deti s takymi menami. Ked som nasla toho praveho, vsetky tieto veci sli prirodzene a tuzba sa uz potom objavila.
@euka210 ja som mala super partnera lubila som ho velmi , ale chcela som aby sme zivot zdielali len my dvaja.
@zuzinka888 tak tam nas tie deti praveze obmedzovat budu. Bravat ich na vylety a podobne
@anonym_autor tak vztahy su o kompromisoch- vsetky.
Hladaj dalej, je ich dosť
Len už majú cez 40 a 60 rokov.
Niektorí to majú priamo v profile na tindri, že deti nie. A ešte je tu aj @nepodarok
My deti nemame (40r). Spolu sme 10+ rokov, par rokov z toho aj manzelia. Dieta sa nam spolu pocat nepodarilo, ja som do seba hormony pchat nechcela, adoptovat si nechceme, tak si zijeme dvaja spolu 🙂 Stastne a spokojne.
@anonym_autor hľadaj, hlavne to nezačni tajiť aby si nebola sama. Toto je vec na ktorej sa musíte zhodnúť.
My deti nemame (40r). Spolu sme 10+ rokov, par rokov z toho aj manzelia. Dieta sa nam spolu pocat nepodarilo, ja som do seba hormony pchat nechcela, adoptovat si nechceme, tak si zijeme dvaja spolu 🙂 Stastne a spokojne.
@anonym_6e0e02 ale ste nesli do vzťahu, že dieťa nie vy ste iný prípad.
@anonym_autor nájsť muža, ktorý nechce deti a ani nemá deti je násobne ťažšie.Nauc sa robiť kompromisy bude sa ti to v živote hodiť.Biologicke hodiny nie sú výmysel aj tie, ktoré nechceli aspoň jedno dieťa majú.A nakoniec chceli ešte jedno cez ivf a nic
Existuje veľa takých mužov, dúfam, že sa ti pošťastí. Tie čo sa snažia aby si zmenila názor ignoruj, majú očividne nejaký vnútorný problém a nedokážu rešpektovať, že niekto má iné životné ciele🤷♀️
Kompromisy naozaj nie sú riešenie, v tejto téme sa kompromis urobiť nedá, buď bude sklamaný jeden alebo druhý.
A ako tu píšu, že so správnym partnerom budeš chcieť atď. ja som bola vždy naklonená k tomu, že deti nechcem z asi milión rôznych dôvodov, keď som stretla toho správneho partnera, tak som si ešte viac uvedomila, že tie deti fakt nechcem, dáva mi tak strašne veľa lásky, že už nepotrebujem niekoho ďaľšieho. Chceme čas, peniaze, priestor atď. venovať jeden druhému, nie niekomu tretiemu. Slovami klasika “keď sú dvaja šťastní, nechýba im tretí”🤣
@anonym_autor nájsť muža, ktorý nechce deti a ani nemá deti je násobne ťažšie.Nauc sa robiť kompromisy bude sa ti to v živote hodiť.Biologicke hodiny nie sú výmysel aj tie, ktoré nechceli aspoň jedno dieťa majú.A nakoniec chceli ešte jedno cez ivf a nic
@anonym_88275c zalezi aj kde hladas. V bratislave najdes lahsie ako na Orave.
Ja som tiez vedela ze deti zasadne nie, a manzela som nasla, a obaja milujeme nas bezdetny zivot uz 20 rokov
Tinder je ich plny. Alebo si hladaj praveze mladsieho, okolo 25, mladi uz vobec nechcu deti
@anonym_88275c predstav si, my sme dieťa nechceli a nemáme ani jedno. Nemôžeš tvrdiť, že je pravidlom kto nechcel, aj tak jedno má. No nemáme a je to ok.
@patrike pod sa strcit do tejto temy, lebo ty vyskocis aj z chladnicky. Dohonit a pis.
@anonym_c16e65 ešte tu je iný kandidát, ktorÿ by rád riadil všetky maternice na MK. Asi si ho mýliš s patrike
@anonym_autor tak ked citas, ze "vacsinou je to opacne ze zena chce a partner nie." Tak by si nemala mat problem najst si takeho, co deti nechce. Len treba hladat dalej. Urcite je ich kopec. A tych muzov, co chcu mat deti prenechaj tym zenam, co chcu mat deri.
@anonym_autor Ja mam 32 a na zaciatku vztahu s mojim partnerom som bola presvedcena o tom, ze jedno dieta urcite chcem mat. Postupne ako som si zacala viac a viac uzivat zivot, zarabat a dopriavat si som tento nazor zmenila a nechcem sa o svoje zdroje delit. Ani ekonomicke, ani socialne, casove, nijake. Moj partner deti nejak neriesi. Keby som chcela tak by mu to asi nevadilo ale takto mu to vyhovuje viac. Ak najdes niekoho s kym ti bude super a budete mat naplneny zivot aj sami dvaja, tak je mozne, ze tato potreba nepride ani jednemu z vas. Ale tiez to nie je nieco na com sa da dohodnut, vsakze
túžba príde vekom. Krátko pred 40tkou sa zvykne dostaviť.

@anonym_autor a otázka?