icon

Nechcem viesť dvojitý život

5. mar 2023

Potrebujem sa vyrozprávať, dostať to zo seba. Viem že ma tu väčšina odsúdi za to čo som urobila, ale to čo som cítila bolo silnejšie ako rozum. Som vydatá mám deti. Spoznala som muža ktorému som dlho odolávala, no zamilovala som sa a už nebolo cesty späť. Od začiatku vedel že mám rodinu netlačil na nič, mne sa páčilo tráviť s ním čas, konečne som mala zas pocit že som žena. Nie len slúžka v domácnosti. Rozvádzať som sa nechcela kôli deťom a on to chápal aj keď chcel byť so mnou viac. No postupom čau si aj ja uvedomujem že už takto dvojitý život viesť nechcem, milujem ho a chcem byť s ním. No bojím sa zároveň ako by to vzali deti. Nechcela som nič riešiť aspoň kým neskončia základnú školu. No neviem či to vydržím. Som z toho nešťastná. Môj muž ma v minulosti podviedol, práve keď som bola na materskej, odpustila som mu, no vtedy sa vo mne niečo zlomilo a už som ho nemilovala. Ostala som s ním kôli deťom, myslela som že časom sa to zlepší, no nie. No potom som spoznala jeho. To čo pri ňom cítim som snáď nikdy necítila, je to také vnútorné prepojenie, rozumieme si aj bez slov. Mám pocit že je moja spriaznená duša, ale moje deti sú tiež pre mňa všetko a keby viem že to pôjde ľahko, neváham a skončím to s mužom. Ach ako ďalej 😓

Strana
z2
sissy27
6. mar 2023

@richie233 prosim ta, nauc sa citat s porozumenim a prestan tu po mne vyskakovat ako nepricetna. Nikde som nenapisala, ze toto sa 100% stane a nic ine neprichadza do uvahy, vobec neviem, kde si to zobrala.

gabika0825
6. mar 2023

Tvoj muž tá tiež podviedol, odpustila si mu, s domnienkou, že sa to nejak napraví a budete si ako tak nažívať aj s deťmi a naoko bude všetko v poriadku. Už keď ta on podviedol a ty si zistila že k nemu už nič necitis, tak si to mala ukončiť. Neber to zle, ale deti nedeti. Deti budú oveľa radšej keď uvidia mamu šťastnú, aj keď s niekym iným, to iste keď uvidia otca šťastného, s niekym iným, ako keby videli svojich rodicov ako spolu žijú nasilu a obaja sú nespokojní . A deti to citia, vedia že niečo nie je v poriadku, vedia, že mamka s ockom sa už neľúbia. Čiže ísť s pravdou von, ak chceš byt s tým novym, máš to premyslene aj ohladom deti atd, určite to treba začať riešiť, hlavne si myslím že lepšie to povedať muzovi narovinu ako keby sa to mal dozvedieť inak a od niekoho iného. Ver tomu že podľa mna ti scénu robiť nebude, sám ta podviedol, on je s tebou tiež len kvôli deťom. Takze veľa šťastia

richie233
Odpoveď bola odstránená
sissy27
6. mar 2023

@richie233 prosim ta, naozaj si chod svoje frustracie ventilovat niekam inam a nepresviedcaj ma o svojich fantazmagoriach…

tanyag
6. mar 2023

Jeeej ako krásne všetci súcitite s autorkou 😁 ale keby to bolo opačne...keby autorka napísala, že zistila, že jej muž vedie dvojitý život s inou ženou 2 roky, ktorú miluje a s autorkou je len kvôli deťom, tak by ste tu nakladali na jej muža...a že nech sa rozvedie atď. 😂😂😂 tu je vidieť objektívnosť niektorých žien...normálne žasnem...

Strana
z2