Nedostatok podpory z partnerovej strany
Ahojte,
potrebujem sa asi vyrozprávať. Som 26 ročná žena ktorá je veľmi karierne ambiciozna. Mám prácu v IT sfére kde fungujeme na home office. Popri tom podnikám v hotelierstve, kde sa mi tiež veľmi darí. Mám priateľa má 36 rokov, je dobrý partner veľa mi pomáha a spraví čo mi na očiach vidí ale nikdy ma v ničom nepodpril ani nepochválil viete tak úprimne ako super som rád že sa ti darí, si šikovná... Včera ma to dosť zranilo. V práci ma povýšili, veľmi som sa potešila zdvihli mi plat a dostala som "titul" seniora. Celá rada som šla za frajerom mu to oznámiť a on iba že a to čo znamená, tak som to vyyvetlila a on iba sucho že aha dobre. zarazilo ma to tak som si šla dalej robiť. Večer som mu povedala že som čakala inú reakciu trocha radosti a on že dúfam že sa nebudeš potom chovať ako tá tvoja p**a šéfka. Baby mne úplne odpálilo dekel. Neviem každý normálny frajer by povedal super som rád že sa ti darí večer to oslávime alebo niečo také. Ako by ste dalej reagovali, neviem čo mám robiť. Mám sto chutí ho poslať do čerta. Mám pocit že si ma vôbec neváži.
kazdym svojim prispevkom nadobudam pocit, ze ty vies, ze toto nie je spravny partner pre teba, len potrebujes sa uistit. Ver ze 6 zmysel neklame. Keby si bola moja dcera (co by si vzhladom na moj a tvoj vek, aj mohla byt) poradim ti len jedine. Posli ho prec, zameraj sa na seba a ten spravny pride
@madeincssr radikálne a ostro diskutujucim? Vieš, o tom, že na Slovensku je každá piata dospelá žena vystavená domácemu nasilu? Finančnému, emočnemu, fyzickému, sexuálnemu, ...? Asi nie, si muž, takže sa ťa to netýka .., autorka veľmi správne analyzuješ, dobré robíš, chraň sa, aby si nebola tou piatou, lebo s týmto kúskom sa ňou môžeš neskôr aj stať.
mas 26 rokov, preco hladas zabezpeceneho, budujte spolu, nech je inteligentny, ja som nasla v 19-tke a tahame to spolu uz takmer 30 rokov
Ja sa Ti veľmi čudujem. Podľa popisu si šikovná žena. A úprimne, mne by to tiež padlo zaťažko. Predsa len úprimná pochvala poteší. Nech je za čokoľvek. Buď mu to je naozaj jedno alebo Ti závidí. Máloktorý chlap znesie, aby bola jeho partnerka šikovnejšia, múdrejšia a ešte viac zarábala ako on.
Dala si si otazku aj odpoved. Ty,Tvoja kariera v IT a Tvoje podnikanie v hotelierstve.....Priatel urobi co Ti na ociach vidi. Lenze priatel nieje Tvoj zamestnanec a pokial Ta upozornil aby si nebola ako Tvoja sefka tak asi vidi kam smerujes....... bavis sa s priatelom aj o noecom inom ako o Tebe a Tvojich uspechoch? Ak ho posles do riti tak mu urobis iba sluzbu.
@martin96321 tak toto je inak mimo úvaha 😂 práveže o robote sa nebavíme skoro vôbec, ak už tak viac o tej jeho. A ani jeden z nás ani poriadne nevie aká je moja šéfka, ja s ňou mám meeting raz za 2 týždne aj to je 15 min a riešime iba pracovné veci, jemu vadí jej bratislavský prízvuk, preto má na ňu ťažké srdce a dokáže ju dourážať
Ja som napisal iba teoreticky. Ocividne si sebavedoma,snaziva,ambiciozna zena. Mas rozbehnutu karieru a zrejme v tom chces pokracovat. Ale to nieje pre vsetkych.......ocividne ani pre Tvojho partnera. Nedavno sem pisala nejaka zena,ze manzel stale chodi robit okolo domu rodico a jej to vadi......uz ho isli kamenovat😁 Rob co Ta bavi a naplna . Ak to nepasuje do vztahu alebo vztah do toho tak rozhodnutie je len na Tebe.......Tiez v tom mam jasno......na lavu stranu za ....na pravu proti....podciarknut zratat a vysledok sa ukaze sam
Ale mala by si od neho citit,ze si ta vazi a ze je na teba hrdy. Keby pouzil iny ton hlasu a pridal usmev,bolo by to ine. Ja mam z toho pocit,ze ti zavidi a nie je spokojny s tvojim uspechom.

Hej, hej, tvoju odpoved som cital, pochopil, ocenil a moja uvaha bola skor smerovana radikalnym diskutujucim, nie tebe.