icon

Nefungujúce partnerstvo

emily7384
14. dec 2021

Ahojte,som v 10r.negung.partnerstve,kazdi mame svoje bývanie,stretávame sa už len keď sa nám chce,resp.už asi rok sa mi z mojej strany nechce,mám 40r.,(2deti)on 43r.(2deti),no ja som žena,ktorá je administ.pracovníčka,9h v práci sedím,on pracuje na živnosť,je robotník robí ťažkú fyzickú prácu.Problémom je,že som si ho už prestala vážiť ako partnera,nemame spoločne záujmy.Vadí mi,že nevie poskladať napr.nábytok,zavesiť obraz,akékoľvek domáce chlapské prace on nevie urobiť,takisto nevie uvariť,poriadit a keď som k nemu chodila častejšie pred rokom vždy som mu vyupratovala,navarila,no časom som to prestala robiť,pretože mi prišlo nefér,že ja zvládam porobiť všetko a on nevie ani len klinec porobiť,,povedzte boli by ste aj naďalej s takým chlapom v partnerstve?co je úplne super,že s ním je zábava,no otázkou je,či sa s ním mám aj naďalej stretavat…..veď predsa žena by mala pre niečo obdivovať partnera a nsopak…..

emily7384
autor
15. dec 2021

@marsilea23 miluje ma,to viem na milión percent,pretože ja som tá,ktorá je v našom “vzťahu” benefitom(to nehovorim o všetkom domácom servise,som obľúbená aj u jeho známych,rodičov,som výhrou pre neho,,pretože on si uvedomuje,že takú ako som ja nikdy už nenájde,,,ale aj ja chcem mat chlapa,ktorého budem v niečom obdivovať,či mám sa uspokojiť s tým že je úžasný v tom,že má vie rozosmiať???

anita6666
15. dec 2021

A načo ti je taký tr*ko???? Z chlapa musíš mať nejaký benefit,inak ho nepotrebuješ...vôbec by som s ním neriesila nič...ak za niečo stojí v posteli,sem-tam by som ho použila na pretiahnutie a čau.

retatka
15. dec 2021

@emily7384 Ked nevie nic porobit ,tak nech ti to vseko objedna a zaplati majstrov .Na super sex najdes x-mužov ,aj mladych ,to je najmensi problem .Smutne ,ze len toto ta pri nom drzi .Okrem toho pozve ta do kupelov ,na dovolenky,do restauracie ?Aj to ,ze nemate spolocne zaluby a nic sa mu nechce ,by mi velmi vadilo.Taha ta dole.Inac by som s takym tlkom neostala.Uprimne ,nic z neho nemas absolutne .Aj ten sex mozno vekom prejde a potom si uvedomis ,ze to bola strata casu.

mimikarol
15. dec 2021

Ja mám taký pocit, že ty sa hanbíš za to, že je robotník. Hodnota človeka sa nemeria podľa toho, či vie alebo nevie poskladať nábytok. Ale ok, každý máme iné nároky. Chápem. Tiež mi prídeš namyslená. Prepáč. Ale také reči akým si ty preňho benefitom, taku aká si ty, si už nenájde...bla bla...Prídu mi to reči 17 ročnej namyslenej pubertacky.
Veď keď ho nechces, tak ho nechaj a hľadaj si pána dokonalého. Čo si myslím že v tvojom veku nebude najjednoduchšie, pretože taký chlapi sú už vychytany. Ale možno sa ti podarí nájsť si super kutila, nie robotníka samozrejme, ktorým sa môžeš pochváliť pred svojimi "kamkami"

verca888
15. dec 2021

Musite sa o tom porozpravat. Chapem, ze ta hneva, ze sa o neho nemozes proste opriet, no prislo mi aj to, ze mas proste na neho vela narokov. Nikdy by som sa nenazvala benefitom, to ma ako celkom zarazilo

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 Ty čo považujem pre toho tvojho benefitom na sebe? Toto viackrát píšeš a teraz ťažko porovnať či “má dať sa rovná strane dal.” 😊
Inak mi fakt moju mamku pripomínaš. Ona je dobrý človek, ale o chlapoch má rázny názor. 😁

eva112014
15. dec 2021

@anita6666 Píšeš, že z chlapa treba mať benefit. Ty máš aký benefit z tvojho chlapa? P. S. Moju otázka je zo zvedavosti a bez urážky.

eva112014
15. dec 2021

@retatka Len tak zo zaujímavosti. Prečo má muž za služby majstrov pracujúcich v jej byte zaplatiť? Čo on má z toho?
On toto nerobí, asi taký hlúpy nebude.

emily7384
autor
15. dec 2021

@verca888 verci ďakujem za odpoved,ja len chcem pochopiť či som náročná keď chcem niekoho o koho sa môžem oprieť spoľahnúť a byt na neho pyšná!pretoze on má vo mne všetko.

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 kazdi sme finančne nezávislí no potom otázka je či si mám spätne aj ja účtovať za údržbu jeho bytu,varenie(prišlo mi to ako spontánna pomoc keď sme partneri),,,ale dokedy len on má zo mna mat profit?bavilo by tá len dávať?a mat chlapa,ktorý nepomôže?

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 toto je výrok mojej kamky:””Keď nemáš z chlapa benefit ,a dávaš len ty a si stratová ,,tak utekaj!!!!”””
Obaja sme finančne nezávislí.

marpel
15. dec 2021

@emily7384 ahoj, ak to vnímaš tak, že si tvojho partnera nevazis, tak asi je na čase ten vzťah ukončiť. Môžte si ďalej spolu užívať skvelý sex, zábavu ale to mi na vzťah príde malo.
Osobne by som nebola vo vzťahu s takým mužom, kde jedine čo je dobre je sex a to, že ma rozosmeje.
Páči sa mi ale, že si nenechala zo seba urobiť slúžku a neobskakujes ho.

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 podľa mna to nefunguje lebo si uvedomujem že som už davno sebestačná,a keď sa mám pred rodinou hanbiť že nedokáže ozaj nič len teda s krompáčom robiť je mi to ľúto a strácam s ním čas,pretože mám svoju cenu a ako napísala tu jedna pani takých na s…x je veľa.

emily7384
autor
15. dec 2021

@verca888 veľa nárokov???aké?

emily7384
autor
15. dec 2021

@anita6666 že áno?darmo je vtipny

emily7384
autor
15. dec 2021

@marpel ani nevies ako si mi pomohla,vieš možno to vyzerá že som namyslená,no keby som seknem s ním po roku,,,veď nechcem tak veľa od života???!!(Byť pyšná na partnera,ktorý je pre mna oporou)

marpel
15. dec 2021

@emily7384 tak potom je “namyslenych” veľa žien. Myslim si, že každá ma nejaké nároky na partnera. Niektorá vacsie, inej stačí menej. Žiaľ (alebo našťastie) čím je žena samostatnejšia, dvíhajú sa aj jej nároky. A keďže ty dokážeš fungovať aj bez chlapa, tak sa ti ťažšie existuje s mužom, ktorý je nesamostatny, resp. taký trosku pre mna nepoužiteľný.
Asi by si po svojom boku potrebovala niekoho seberovneho. 🙂

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 Emily prepáč, ale ak si až po 10 rokoch prišla na toto, že nebudeš mu robiť slúžku ďalej, tak on asi takým t*tkom nebude.
Inak to je tiež zaujímavé, že prečo fungujete takto oddelene 10 rokov?
Ale ten tvoj benefit ma ešte stále zaujíma a ty nechceš napísať. 😃

emily7384
autor
15. dec 2021

@marpel presne cítim,že má ťahá dole

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 Inak tvoja rodina ti dáva najavo, že on nie je “vhodný” pre teba?

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 ono keď sa časom v práci niekam posunies a vieš že robíš prácu dobre sebavedomie stúpa,no keď partner stagnuje desať rokov s krompáčom v ruke,nechce zmeniť prácu,predsa len moje benefity ako sú financná nezávislosť,skvelá gazdiná a keď treba reprezentatívna upravená partnerka prestane túžiť po chlapovi ktorý nerobí nič pre seba a zároveň aj nás aby sa niekam posunul

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 maminka to nekomentuje,no vidí že je pre mna neschopný,že je taký nepodarok.

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 A iný členovia z rodiny?

emily7384
autor
15. dec 2021

@emily7384 v podstate ona má doma takého muza(otec veru je mu podobný)😏

emily7384
autor
15. dec 2021

@eva112014 sestra vidí,že je showmen,no pochybujem,že by takého chcela mat keď jej muz porobi všetko čo sa da no zase nemá ten humor😏

ckocka
15. dec 2021

@emily7384 Prečo ti tak velmi záleží na mienke okolia?

emily7384
autor
15. dec 2021

@ckocka každá sa rada pochváli tým s čím @zije”,,on sa mnou stále chváli,že som šikovná v práci,že viem skvele variť,piecť,,no zlom prišiel,keď sa mna opýtala kolegyňa :””v com má silnú stránku a v čom ho obdivujes?””(ticho trápne a dala som si odpoveď-v ničom)skromne som povedala,že je vtipný

eva112014
15. dec 2021

@emily7384 Kde je láska, tam je obdiv. Ked sa láska pominula, tak len kritika zostala. To je tak.

ertlovik18
15. dec 2021

@eva112014 asi tak nejak. Ono fakt by som povedala, ked sa dvaja miluju, prechovavaju k sebe aj nejaky ten obdiv, lebo sa prosto mozu na seba spolahnut v beznych veciach. No ked to tak nie je na oboch stranach, tomu jednemu to s istotou zacne liezt na nervi

krisbar
15. dec 2021

@emily7384 z mojej skusenosti 99% ked tu aj zeny napisu rady, tak po roku tu ta autorka otazky pise to iste. Tak naco radit? Kazdy nech si spravi co chce a citi. Ale dobre je ze sa aspon vykecias.