Nefungujúce partnerstvo
Ahojte,som v 10r.negung.partnerstve,kazdi mame svoje bývanie,stretávame sa už len keď sa nám chce,resp.už asi rok sa mi z mojej strany nechce,mám 40r.,(2deti)on 43r.(2deti),no ja som žena,ktorá je administ.pracovníčka,9h v práci sedím,on pracuje na živnosť,je robotník robí ťažkú fyzickú prácu.Problémom je,že som si ho už prestala vážiť ako partnera,nemame spoločne záujmy.Vadí mi,že nevie poskladať napr.nábytok,zavesiť obraz,akékoľvek domáce chlapské prace on nevie urobiť,takisto nevie uvariť,poriadit a keď som k nemu chodila častejšie pred rokom vždy som mu vyupratovala,navarila,no časom som to prestala robiť,pretože mi prišlo nefér,že ja zvládam porobiť všetko a on nevie ani len klinec porobiť,,povedzte boli by ste aj naďalej s takým chlapom v partnerstve?co je úplne super,že s ním je zábava,no otázkou je,či sa s ním mám aj naďalej stretavat…..veď predsa žena by mala pre niečo obdivovať partnera a nsopak…..
A načo ti je taký tr*ko???? Z chlapa musíš mať nejaký benefit,inak ho nepotrebuješ...vôbec by som s ním neriesila nič...ak za niečo stojí v posteli,sem-tam by som ho použila na pretiahnutie a čau.
@emily7384 Ked nevie nic porobit ,tak nech ti to vseko objedna a zaplati majstrov .Na super sex najdes x-mužov ,aj mladych ,to je najmensi problem .Smutne ,ze len toto ta pri nom drzi .Okrem toho pozve ta do kupelov ,na dovolenky,do restauracie ?Aj to ,ze nemate spolocne zaluby a nic sa mu nechce ,by mi velmi vadilo.Taha ta dole.Inac by som s takym tlkom neostala.Uprimne ,nic z neho nemas absolutne .Aj ten sex mozno vekom prejde a potom si uvedomis ,ze to bola strata casu.
Ja mám taký pocit, že ty sa hanbíš za to, že je robotník. Hodnota človeka sa nemeria podľa toho, či vie alebo nevie poskladať nábytok. Ale ok, každý máme iné nároky. Chápem. Tiež mi prídeš namyslená. Prepáč. Ale také reči akým si ty preňho benefitom, taku aká si ty, si už nenájde...bla bla...Prídu mi to reči 17 ročnej namyslenej pubertacky.
Veď keď ho nechces, tak ho nechaj a hľadaj si pána dokonalého. Čo si myslím že v tvojom veku nebude najjednoduchšie, pretože taký chlapi sú už vychytany. Ale možno sa ti podarí nájsť si super kutila, nie robotníka samozrejme, ktorým sa môžeš pochváliť pred svojimi "kamkami"
Musite sa o tom porozpravat. Chapem, ze ta hneva, ze sa o neho nemozes proste opriet, no prislo mi aj to, ze mas proste na neho vela narokov. Nikdy by som sa nenazvala benefitom, to ma ako celkom zarazilo
@emily7384 ahoj, ak to vnímaš tak, že si tvojho partnera nevazis, tak asi je na čase ten vzťah ukončiť. Môžte si ďalej spolu užívať skvelý sex, zábavu ale to mi na vzťah príde malo.
Osobne by som nebola vo vzťahu s takým mužom, kde jedine čo je dobre je sex a to, že ma rozosmeje.
Páči sa mi ale, že si nenechala zo seba urobiť slúžku a neobskakujes ho.
@emily7384 tak potom je “namyslenych” veľa žien. Myslim si, že každá ma nejaké nároky na partnera. Niektorá vacsie, inej stačí menej. Žiaľ (alebo našťastie) čím je žena samostatnejšia, dvíhajú sa aj jej nároky. A keďže ty dokážeš fungovať aj bez chlapa, tak sa ti ťažšie existuje s mužom, ktorý je nesamostatny, resp. taký trosku pre mna nepoužiteľný.
Asi by si po svojom boku potrebovala niekoho seberovneho. 🙂
@eva112014 ono keď sa časom v práci niekam posunies a vieš že robíš prácu dobre sebavedomie stúpa,no keď partner stagnuje desať rokov s krompáčom v ruke,nechce zmeniť prácu,predsa len moje benefity ako sú financná nezávislosť,skvelá gazdiná a keď treba reprezentatívna upravená partnerka prestane túžiť po chlapovi ktorý nerobí nič pre seba a zároveň aj nás aby sa niekam posunul
@eva112014 asi tak nejak. Ono fakt by som povedala, ked sa dvaja miluju, prechovavaju k sebe aj nejaky ten obdiv, lebo sa prosto mozu na seba spolahnut v beznych veciach. No ked to tak nie je na oboch stranach, tomu jednemu to s istotou zacne liezt na nervi

@marsilea23 miluje ma,to viem na milión percent,pretože ja som tá,ktorá je v našom “vzťahu” benefitom(to nehovorim o všetkom domácom servise,som obľúbená aj u jeho známych,rodičov,som výhrou pre neho,,pretože on si uvedomuje,že takú ako som ja nikdy už nenájde,,,ale aj ja chcem mat chlapa,ktorého budem v niečom obdivovať,či mám sa uspokojiť s tým že je úžasný v tom,že má vie rozosmiať???