Nefungujúce partnerstvo
Ahojte,som v 10r.negung.partnerstve,kazdi mame svoje bývanie,stretávame sa už len keď sa nám chce,resp.už asi rok sa mi z mojej strany nechce,mám 40r.,(2deti)on 43r.(2deti),no ja som žena,ktorá je administ.pracovníčka,9h v práci sedím,on pracuje na živnosť,je robotník robí ťažkú fyzickú prácu.Problémom je,že som si ho už prestala vážiť ako partnera,nemame spoločne záujmy.Vadí mi,že nevie poskladať napr.nábytok,zavesiť obraz,akékoľvek domáce chlapské prace on nevie urobiť,takisto nevie uvariť,poriadit a keď som k nemu chodila častejšie pred rokom vždy som mu vyupratovala,navarila,no časom som to prestala robiť,pretože mi prišlo nefér,že ja zvládam porobiť všetko a on nevie ani len klinec porobiť,,povedzte boli by ste aj naďalej s takým chlapom v partnerstve?co je úplne super,že s ním je zábava,no otázkou je,či sa s ním mám aj naďalej stretavat…..veď predsa žena by mala pre niečo obdivovať partnera a nsopak…..
@katkami123 nesiahas mi ani po členky.Tvoje úvahy sú cez,kiežby si mala sebavedomie🤣
@emily7384
Som rada že sa na tých svojich vtipoch aj sama zasmeješ. 🙂
@emily7384 s takýmto správaním sa ani nečudujem že máš frajera akého máš, výslovne humusaka
@zmrzlinka2021
Kdeee ona je stelesnenie dokonalosti a uzastnosti a on musí skákať od radosti až po plafón, ze ju má. Ktovie ako by sa realne o nej vyjadril on. Ja by som takú povahu ako je ona, byť tým chlapom brala tiež iba na sex stretko a každý domov do svojho. Tiež už asi potrebuje na staré kolena pokoj a kľud. Chlapi nie sú blbí, on dobre vie, prečo to s nou taha iba takto ako to majú.
Len teda 10 rokov dozadu,ona mala 30 a on 33,nebývali spolu nikdy, ani za mladi ,je ozaj zvláštne.Nepoviem teraz ,v strednom veku,to už chápem,chcú mať svoj kľud. Klobúk dole,že to toľké roky ťahajú,takýmto nevzťahom..
@marca12
Jasne že má 🙂
Celkovo nechápem co tu autorka rieši. Podľa toho, co píše ma ten chlap vzťah medzi nimi jasne zadefinovaný, vyhovuje mu to na občasne stretka už 10 rokov a netúži to meniť. Jasne, ze taký životný štýl aký vedie, veď ma voľný byt, snáď si nemyslíš, ze za tých 10 rokov si tam nedoviedol inú okrem teba. Načo by s tebou išiel do spoločného bývania, kde by potom vodil tie zvyšné? A teba ma ako istotu. Neskoro si sa spamätala. Samozrejme, ze vie zatlct aj klinec, nerob z neho blba. Len rozdiel je v tom, ze nechce. Nechce ti doma robiť inštalatéra, lebo ako som už napísala vyssie, on ma vás vzťah jasne zadefinovaný. To ty stále čakáš na niečo viac. A 10 rokov ti ubehlo pomedzi prsty.
@katkami123 dakujem
@eva112014 je koniec,predsa len 10r som si ho vedela vážiť aj keď bol neschopný kliniec pribit a v kariére robotníka zostal vzdy(bez urážky nejde o profesiu,no už mám iné predstavy o živote),niesom namyslená,no ja som progres urobila a on zaspal.Znáša to ťažko,vypisuje,už som ho blokla.
@emily7384 moja, ja som aspon neprisla a neprichadzam o 10 rokov zivota a nikam sa nepohla...na rozdiel od teba, ktora sa hraje na pani uradnicku a zivot 0 bodov s nepodarenym chlapom...ja si myslim, ze on velmi dobre vie preco ta nechce tiez, len tebe to nikto nepovie. Nuz ver si aka si pani dokonala, len problem je, ze az taka nie si...
@emily7384 Môj, keď robil takú špinavú prácu, my máme pri vchodových dverách hneď sprchu. On tam hneď išiel. Žiadne, že pobehujem hore-dole.
A ten tvoj ex; si mal nechať pracovné topánky vonku a ísť sa po robote osprchovať, čisté veci si obliecť. Nie, že sadnem si a potom neskôr ...
Ja som aj otca mala takého. My sme stavali RD prišiel v čistých veciach a u nás si dal svoje monterky, ktoré mal v aute. A domov, keď išiel opäť takisto sa išiel prezliecť a špinavé monterky išli do tašky.
@flavica
@emily7384
Inak ideálny muž neexistuje a ani ideálna žena. Preto si musí každý nájsť takého človeka za partnera, ktorý im vyhovuje. (povahovo, výzorovo atď.)
Emily, tebe som dala tento príspevok, že tento muž je atraktívny, úspešný, bohatý, proste vhodný na obdiv. Vidíš, a predsa nie je dobrý. Darmo, keď povaha nesadne, tak čo už. Tak ako ty a ex.
@lubkavargova1 aha preto som ho musela blokovať na všetkých sieťach 🤣lebo on má nechce podľa teba??!
Už je to fuk neriešim ho a je mi supertrt
@eva112014
Lenže Emily nie je dobrý ani tento atraktívny a bohatý na výmenu ako sama píše. Ona je totiž už taka úžasná a dokonala, ze by ju kazdy partner už iba ťahal dole. Preto nech je teda radšej bez partnera so sebou samou a svojou dokonalosťou. Iba ona samu seba dokonale ocení.
@katkami123 Vieš, zákon schválnosti je taký, že pritiahneš si práve to, čo nechceš. 😬
Autorka, tie komentáre tu, si nevšímaj,to je len závisť tých žien,čo mužov z rôznych iks dôvodov "musia trpieť" ...za mňa máš obrovské plus,že si s ním nikdy nežila, (ak je to teda pravda), zbytocne by si si skomplikovala život,ale na druhej strane, keby si žila,tak by ťa chuť na neho prešla o dosť rokov skôr...veľké mínus za to,že si mu robila slúžku zadara...si v najlepšom veku, nic si nestratila,dilina s krompacom ti ozaj netreba,nájdi si niekoho na sex a viac chlapa neries...venuj sa sebe, dieťaťu a užívaj si spokojný život lebo ten sa ti len teraz začína

@ukulela tebe želám nech máš šťastný život!