icon

Negatívne reakcie okolia na to, že ideme na all inclusive dovolenku

2. jún 2025

Dobry den,

stretli ste sa aj vy s velmi negativnymi reakciami, ak niekomu poviete, ze idete na All inclusive dovolenku a este aj do Turecka? My sme na leto vybrali Turecko a teda trosku som zaskocena. To mam len ja naokolo takych zvlastnych ludi?😂😅

Strana
z4
janulka1802
2. jún 2025

Nestretla a keby aj, bolo mi to ozaj ukradnuté.

martinmmartin
2. jún 2025

Jo , Tu. AI dovolenka v Turecku je definicia mojho pekla na zemi. Musiet sa kukat na tisice spoludovolenkujucich, picuvat ich zvuky, pozerat sa ako jedia a mysliet na to ze maju neobmedzeny pristup k alkoholu a najnovsim hitom.
Co potrebujes vediet?

autor
2. jún 2025
@martinmmartin

Jo , Tu. AI dovolenka v Turecku je definicia mojho pekla na zemi. Musiet sa kukat na tisice spoludovolenkujucich, picuvat ich zvuky, pozerat sa ako jedia a mysliet na to ze maju neobmedzeny pristup k alkoholu a najnovsim hitom.
Co potrebujes vediet?

@martinmmartin skor ma zaujima, ze preco nedokazeme akceptovat niekoho vyber. Resp.podat svoj iny postoj nejak neutralne 😂 pre mna je dovolenkove peklo chorvatsko aj s varenim. A predsa nemam potrebu dehonestovat niekoho vyber… ved ked to danej rodine vyhovuje, je to ok…
Akoze nedotyka sa ma to, len sa pozastavujem nad tym, ze co nas k tomu vedie.. ja viem, mozno uplna hlupost to je

belllinka
2. jún 2025

Áno, tu na koni som sa s tým stretla, strašné opovrhovanie takouto dovolenku. Lebo je to veľké utrpenie a peklo na zemi, vypnúť a nemusieť sa o nič starať. 🙂

lindous
2. jún 2025

Moja ideálna dovolenka to tiež nie je, ale v živote by som si nedovolila to komentovať a niekomu znechucovať jeho dovolenku, lebo chápem, že každý má iné preferencie… takže z tohto pohľadu okolo seba zvláštnych ľudí máš žiaľ

veselo_neveselo
2. jún 2025

Neries, niektori ludia si myslia ze ich rozhodnutia su lepsie ako rozhodnutia inych, ale to je ich problem a nie tvoj. Nenechaj si dovcu pokazit takymi recami.

martinmmartin
2. jún 2025

Predstav si cloveka ktory si dobrovolne zvoli utrpenie a este za neho zaplati. Je to fascinujuci obrazok a snazis sa pochopit ze preco, kto toho chudaka oklamal, v com vyrastal ze si vyratal ze prave toto je idealna dovolenka. Chce to naozaj alebo je pomyleny?

mk1111111111
2. jún 2025

Asi na taku nemaju, tak sa snazia sami seba presvedcit, ze to vlastne, nie je ani dobre.
Uzi all inclusive, v Turecku je to TOPka

belllinka
2. jún 2025
@martinmmartin

Predstav si cloveka ktory si dobrovolne zvoli utrpenie a este za neho zaplati. Je to fascinujuci obrazok a snazis sa pochopit ze preco, kto toho chudaka oklamal, v com vyrastal ze si vyratal ze prave toto je idealna dovolenka. Chce to naozaj alebo je pomyleny?

@martinmmartin kazdy ma inu predstavu dovolenky. Opises nam prosim tu svoju idealnu dovolenku?

brigitte93
2. jún 2025

100 ľudí 100 chuti. My sme boli v Turecku min rok ak chceš kukni album u mňa v profile. Nehovorím, že bola zlá dovolenka ale mala som aj krajšie zážitky z dovoleniek. Každému sa páči niečo iné. 😉 treba to ignorovať kto co hovorí. Podstatne je to aby si bola spokojná ty 😊
A za mňa all inclusive dovolenky sú najlepšie, nemusíš sa o nič starať.

autor
2. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin my vzdy chodime AI a pre nas to utrpenie nie. Ja som vela cestovala aj ako dieta s rodicmi, aj na take aj na take dovolenky… cize pre mna to nie je utrpenie. A presne ma zaujima pohlad do hlavy ludi ako si ty… ze vas vedie k tomuto zmyslaniu

martinmmartin
2. jún 2025
@belllinka

@martinmmartin kazdy ma inu predstavu dovolenky. Opises nam prosim tu svoju idealnu dovolenku?

@belllinka Jo Kazdy ma inu ale iba urcity typ sa chvali ze aku

vikusjk
2. jún 2025

ale ved im s usmevom odpovedz, ze vam to takto uplne vyhovuje a koniec debaty 😎

autor
2. jún 2025
@martinmmartin

@belllinka Jo Kazdy ma inu ale iba urcity typ sa chvali ze aku

@martinmmartin preco to beries, ze sa niekto chvali? Ved ked sa ma niekto opyta, co v lete, tak odpoviem

martinmmartin
2. jún 2025

Dovolenka pre mna je relax a vypnutie (nemusiet byt zavrety s 10000 ludmi niekde odkial neviem utiect) . Sloboda od nevyziadanych zvukov reprodukovanej hudby. Plus outsourcovanie urcitych ukonov ale so zachovanim mojich pravidiel a pod podmienkov ze zazijem nieco lepsie ako si viem urobit sam (jedlo) . Spoznat nieco nove a rozvijat sa pri tom bud telesne alebo mentalne, vzdy tam musi byt posun dopredu.

autor
2. jún 2025
@martinmmartin

Dovolenka pre mna je relax a vypnutie (nemusiet byt zavrety s 10000 ludmi niekde odkial neviem utiect) . Sloboda od nevyziadanych zvukov reprodukovanej hudby. Plus outsourcovanie urcitych ukonov ale so zachovanim mojich pravidiel a pod podmienkov ze zazijem nieco lepsie ako si viem urobit sam (jedlo) . Spoznat nieco nove a rozvijat sa pri tom bud telesne alebo mentalne, vzdy tam musi byt posun dopredu.

@martinmmartin to je absolutne v poriadku. Tebe to tak vyhovuje.. ale preco si myslis,ze je to jediny spravny sposob?
Btw, by ma zaujimalo, ze odkial vznikol nazor, ze ked idem do rezortu, tak z neho neviem utiect 😂
Ono to nie je vazenie

adri266
2. jún 2025

Ja napr nechapem, ako moze ist niekto na to iste miesto uz 20ty krat za sebou 😲 Ved na svete je tolko krasnych miest, ktore sa daju navstivit a spoznat.

Ale nikdy by som to nepovedala znamym alebo kamosom a nikdy by som ich nezosmiestnovala za to, co si vybrali.

nikoletta1712
2. jún 2025
@adri266

Ja napr nechapem, ako moze ist niekto na to iste miesto uz 20ty krat za sebou 😲 Ved na svete je tolko krasnych miest, ktore sa daju navstivit a spoznat.

Ale nikdy by som to nepovedala znamym alebo kamosom a nikdy by som ich nezosmiestnovala za to, co si vybrali.

@adri266 tak ja som už bola asi 15x v Ríme a za mňa je to to najkrajšie mesto na svete..A ver mi, že mám pocestované dosť🙂…A asi ma nikdy Rím neomrzí…

petamich
2. jún 2025

Chodime na all inclusive dovolenky do tureckeho pekla roky a dobrovolne a nikdy nie na to iste miesto 🙂 pre mna uzasna dovolenka. S negativnymi reakciami som sa v zivote nestretla, asi mam okolo seba pricetnych ludi, ktori akceptuju, ze kazdy potrebuje nieco ine.

petamich
2. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin to snad nemyslis vazne tieto komentare 😂 normalne zasnem

buberova
2. jún 2025

Akože keby si o mne niekto myslel že trpím lebo za mňa niekto varí, tak nech sa páči 😁

lenocka5533
2. jún 2025

Ja celý rok cestujem bez cestovky pretože mi vyhovuje že si sama zostavím program ale raz do roka nechcem nič riešiť a vybavovať a chcem aby to za mňa urobil niekto druhý. Vyslovene si užívam že ma niekam dovezú, odnesú mi kufre, večer mi donesú drink, každý deň čisté osušky. A niekedy to s cestovkou vychádza aj lacnejšie, raz som mala šťastie na ponuku kde som zaplatila asi 30% z pôvodnej ceny takže som sa za smiešne peniaze dostala do fancy hotela kde boli samí bohatí Angličania a Nemci. Takže kašli na ľudí, oni to neplatia takže či ideš na Maledivy alebo do Štúrova či na hory môže byť každému jedno

januska12323
2. jún 2025
@martinmmartin

@martinmmartin vidíš a za mňa máš divné názory ty a nebudem ťa kritizovať.

thereisabear
2. jún 2025

Stretla iba tu na MK, osobne nie.

autor
2. jún 2025

Ano, cim viac tu luskam diskusie ohladom dovoleniek, tak to tu mna vyskakuje a zhruba to iste nam teraz povedali dvaja susedia na grilovacke. Kam oni chodia, netusim. Ale reci bolo okolo toho… ja ako som spominala, nedotklo sa ma to, len som sa zamyslela, ze preco ma niekto potrebu takto “zhadzovat” vyber niekoho ineho

lucia13022023
2. jún 2025

Ja nie, a ako tu čítam diskusie, som nesmierne rada akých ľudí mam vo svojom kruhu známych 🤣 lebo co diskusia to hrot

tom_i
2. jún 2025

Nechápem...je mi jedno kto z rodiny, známych, kolegýň...kde a ako ide ...

mirage
2. jún 2025

Ani podla mojho vkusu to nie je, ale nesudim ostatnych. Sme netolerantni. Vid diskusia o svadobnom kostyme. Ako si to moze nevesta dovolit, kostym na svadbu a nie saty.. taky skandal!

guudy
2. jún 2025
@mirage

Ani podla mojho vkusu to nie je, ale nesudim ostatnych. Sme netolerantni. Vid diskusia o svadobnom kostyme. Ako si to moze nevesta dovolit, kostym na svadbu a nie saty.. taky skandal!

@mirage to kde? Aj ja som mala kostym, pred 23 rokmi😁😁😁

guudy
2. jún 2025

Autorka, nemam v okoli buranov, ktori by mali potrebu mi vysvetlovat, preco je pre nas lepsia ina dovolenka, ako sme si vybrali. Viem, ze oni by nesli. Vzajomne sa tesime z toho, ze sa nam podari vypadnut a uzijeme si to. Kazdy po svojom.
My inak chodime do Turecka uz 17 rokov a to kvoli tomu, ze nemusime nic riesit, o nic sa starat. Potrebujeme aspon 1-2x do roka uplne vypnut hlavu a nic neriesit. Taky psychicky reset. Jasne, ze chodime aj na iny typ vyletov, kratsich dovoleniek, ale toto musi byt aj tak.
Uzite si dovolenku😊😊😊

Strana
z4