Nemám si s kým vybrať svadobné šaty
Ahojte baby. Mate niektora z Vas skusenost, ze ste nemali s kym ist vybrat svadobne saty? Ja mam sice kamosky ale nie take blizke co by sli somnou. Jednu co mam tak blizsie mi stale vyprava, ze musim najskor chudnut aby som v nich vyzerala dobre...mam 158cm a vazim 79 a stale mi ide vaha dole. Ja zas mam problem, ze v satach si pripadam ako mroz. Mam par vzorov siat ktore by sa mi pacili ale ona mi vyprava, ze na to nemam postavu. Neviete mi poradit? Sama sa do salnu nechcem vydat som dost hanbliva a ked na mna predavacka vybehne tak som ticho alebo si ma predavacka nevsima. Stava sa mi pomerne casto, ze predavacka uplne odignoruje a radsej ide obsluzit ineho alebo si robi svoju robotu a ked ju aj oslovim tvari sa kyslo. Chcem si vybrat pekne saty aby som bola krasna nevesta ale ich neochota ma dost odradza. Tu je vzor ake saty si predstavujem.

Aka si pekna 😚
Podla mna s tebou nebude vela roboty, sadne ti viac typov siat. Budes pekna nevesta 👰
Musíš skúšať a sama budeš vedieť že sú to tie práve .....no takyto typ ta bude skor rozsírovat.
Dakujem dievcata moj mi to stale vravi ale ja si pridem skareda 🙂 vraj som az moc sebakriticka
Ja že máš tak maximálne 23😂Dobra si
@minenkak nie teraz v decembri 37. Aspon si mozem kupovat detsky listok 😂
A ešte aj vtipná,skús popracovať na tom sebavedomí a budeš dokonalá a ešte vymeniť
kamosku
Napíš mi správu, určite by som ti vedela poradiť
ja som bola vyberať s kamoškami, aj s budúcou svokrou v iný deň a ako to dopadlo? každý mi radil svoju predstavu.. nakoniec som sa objednala do salónu sama a urobila som naj.. Ak nájdeš dobrý salon tak presne vedia ktorý typ ti bude sedieť a ktorý nie a ja som si takto našla “tie práve”. Vôbec sa netráp nad tým že to nebude ako z filmu ale sustred sa na to, v ktorých chceš povedať “áno” 🙂 držím prsty

Skús pozrieť na Voyo reláciu šaty snou, uvidíš tam kopec možností 😊. Ja si myslím že by ti sadeli dlhé šaty, ačkového strihu (dá sa dať aj sťahovacie prádlo ktoré pekne vytvaruje postavu). Pozerala by som sa po výraznom vrchu (zdobenom výstrihu), keďže máš naozaj peknú tvár.