icon

Nemôžem zabudnúť na svojho bývalého partnera

18. dec 2025

Už je to rok. Všade ho vidím, alebo jemu podobných, ale nie je to on. Bláznim. Nikto mi nestačí, lebo na neho nikto nemá. Nikto mi nevie dať toľko, koľko mi on dokázal sľúbiť. Celým svojím telom, celou svojou dušou ho volám k sebe, ale nechodí. Som snáď šialená? Prečo sa nevráti? V hlave, v srdci, stále tam je, cítim ho, vnímam ho, vidím ho, počujem ho, predstavujem si ho, porovnávam ho. Bude to ešte horšie? Lebo sa to stupňuje časom.

Strana
z2
anonym_b7c5d0
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b7c5d0 Pre niekoho osud má možno len to, že má ostať sám len so svojimi snami. Je to šťastie mať rodinu, deti, milujúceho partnera, a to šťastie nemá každý.

@anonym_autor stastie cloveka nespociva v rodine, pocte blizkych ludi, ale v nastaveni cloveka samotneho. Pre kazdeho je stastie nieco ine. Kazeho robi stastnym nieco ine. A je to vsetko pominutelne, zmenitelne. Ostava len clovek sam so sebou. Jeho bytie. Jeho mysel. Jeho stastie.

autor
19. dec 2025
@anonym_b7c5d0

@anonym_autor stastie cloveka nespociva v rodine, pocte blizkych ludi, ale v nastaveni cloveka samotneho. Pre kazdeho je stastie nieco ine. Kazeho robi stastnym nieco ine. A je to vsetko pominutelne, zmenitelne. Ostava len clovek sam so sebou. Jeho bytie. Jeho mysel. Jeho stastie.

@anonym_b7c5d0 Takže ma môže okolie považovať za šťastného človeka aj keď nič a nikoho nemám? Lebo ja sa aj považujem za šťastného človeka ale okolie sa mi snaží vnútiť predstavu že mám prázdny život a tak stále hľadám nejaký blízkosť. Ale zase je pravda čo tu bolo spomenuté, chyba mi aj moja vlastná dôležitosť ktorú som cítila.

anonym_b7c5d0
19. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b7c5d0 Takže ma môže okolie považovať za šťastného človeka aj keď nič a nikoho nemám? Lebo ja sa aj považujem za šťastného človeka ale okolie sa mi snaží vnútiť predstavu že mám prázdny život a tak stále hľadám nejaký blízkosť. Ale zase je pravda čo tu bolo spomenuté, chyba mi aj moja vlastná dôležitosť ktorú som cítila.

@anonym_autor okolie ti moze a aj ma byt ukradnute. Oni neziju tvoj zivot, nie su v tvojej kozi, ani ty v ich. Nech si myslia co chcu. A aj mozu si mysliet, ved su ludia, mozu mat aj dokonca dobry umysel ktory tak ale nevyzera. Jednym uchom dnu, druhym von

reanda
19. dec 2025
@anonym_autor

@reanda Ďakujem. Prestať bluznit o láske. Stačí sa tak nastaviť a pôjde to?

@anonym_autor je to taka otrepana fraza, ze -vsetko sa da, ked sa chce - ale je to pravda.. no otazka je, ci sa chce.. lebo niekoho bavi bluznit o laske.. tak je len na tebe, ako sa rozhodnes

anonym_bf9619
19. dec 2025

@anonym_autor nesmut prosim. Ved ja ta mam stale rad. Spominaj na nase krasne zazitky, pozeraj si nase solocne fotografie, su to nase spomienky a tie nas drzia stale spolu. pamatas si ked som ta hladil vo vlasoch? tk dnes sice hladim inu ale stale pri tom myslim na teba. Este aj spodne pradlo som jej kupil rovnake ako si mala ty. pamatas tie moje oblubene ruzove . Vzdy ked je pri mne a ma ich na sebe si predstavujem teba . chybas mi.

autor
19. dec 2025
@anonym_bf9619

@anonym_autor nesmut prosim. Ved ja ta mam stale rad. Spominaj na nase krasne zazitky, pozeraj si nase solocne fotografie, su to nase spomienky a tie nas drzia stale spolu. pamatas si ked som ta hladil vo vlasoch? tk dnes sice hladim inu ale stale pri tom myslim na teba. Este aj spodne pradlo som jej kupil rovnake ako si mala ty. pamatas tie moje oblubene ruzove . Vzdy ked je pri mne a ma ich na sebe si predstavujem teba . chybas mi.

@anonym_bf9619 Môj minulý nemal žiadne také obľúbené prádlo práveže sme si robili srandu že nosíma mám rada bombardaky. A nemáme žiadne spoločné fotografie pretože sme si ich vymazali. A nemáme veľa spoločných zážitkov pretože na to nebol čas. A nehladil ma po vlasoch, keď tak ma vždy učesal keď som ho k tomu prinútila s hrebeňom v ruke a prosiacim pohladom. To skôr ja jeho som hladila po vlasoch čo úplne neznášal, ale robila som to rada.

anonym_ba8ad8
19. dec 2025

@anonym_autor Nie vobec nie si sialena,ajja somtoto prezivala ,toto, iste navlas.A vies ,comi pomohlo , ?najst si noveho frajera,,Kôl ,kolomsavybija,.Je to pravda

Strana
z2