Nepríjemná situácia - partnerské spory
Ahojte 😪
Dneska sa stala taka vec a chcem počuť Váš názor
Prišla som si k mužovi poobede kus ľahnúť lebo od včera mam migrénu, boli otvorené dvere a dcéra vedľa v izbe. On hneď začal ma chytať a ruka všade pchať, vravím ze nie sú otvorené dvere, neprestal, už bolo nepríjemné a na silu som ho odhodila kúsok už, hnevá sa ja som sa ospravedlnila ze sa to dalo aj inak, zatvoriť dvere a byť laskavejsi on mi prepáč nepovedal vraj on sa mi nikdy neospravedlňi 😪
Zeny vy ste.tu niektore strasne. Kto mava skutocne migreny ( nehovorim o beznej bolesti hlavy) by nenapisal taku tupost ze ma zavriet dvere este aj ked tam ma 10 rocne decko a podvolit sa lebo pan nevie ze nie je nie a urazi sa. Spravili ste tu z nej chuderu. Ste mile.
@pralinka25 no ja ti neviem, ale keďže mám migrénu (normálne diagnostikovanu), tak v čase keď mám migrenovy záchvat, neviem sa pomaly ani postaviť. Musím ležať v tichu a tme, zvraciam a je mi riadne na prt.
Nie je to bežná bolesť hlavy. Ak by jej takto bolo, tak nevypisuje na MK. Lebo vtedy je človek fakt vyradený.
A ak má len obyčajnú bolesť hlavy, tak to Paralen vyrieši a nemusia sa kvôli tomu hádať s manželom.
@pralinka25 no ja ti neviem, ale keďže mám migrénu (normálne diagnostikovanu), tak v čase keď mám migrenovy záchvat, neviem sa pomaly ani postaviť. Musím ležať v tichu a tme, zvraciam a je mi riadne na prt.
Nie je to bežná bolesť hlavy. Ak by jej takto bolo, tak nevypisuje na MK. Lebo vtedy je človek fakt vyradený.
A ak má len obyčajnú bolesť hlavy, tak to Paralen vyrieši a nemusia sa kvôli tomu hádať s manželom.
@lenkakravcova ale zas tu o migrénu nejde..ide o to že jej muž chcel sex a ona nie,čím došlo ku konfliktu
@pralinka25
@deedol a vy aj citate co pise autorka? Pre nu zjavne nebol problem, ze by bol sex, ale ze dvere neboli zavrete 🙈 ako keby ich ona zavriet nemohla, ked uz....
@lenkakravcova ale zas tu o migrénu nejde..ide o to že jej muž chcel sex a ona nie,čím došlo ku konfliktu
@goodidea ale ona nenapísala ,že nechce sex ale vadili jej otvorené dvere
@pralinka25
@deedol a vy aj citate co pise autorka? Pre nu zjavne nebol problem, ze by bol sex, ale ze dvere neboli zavrete 🙈 ako keby ich ona zavriet nemohla, ked uz....
@nelca84 mas pravdu, necitam len slova, ale aj medzi riadkami, mozno si aj domyslam, co tam nebolo. ale mat sex, ked vedla je 10r dieta a boli ma hlava, mi tiez nepride ok. by som si to vobec neuzila, a tak nejako som sa domnievala, ze o to pri sexe ide.
Mne toto príde ,mám nahovno deň ,tak to aspoň na niekoho hodím
Neviem ci z Vás máva niektorá migrénu plus dcéra vedľa, otvorené dvere 👍vy to robíte pred deťmi?
@anonym_autor nie, TO, pred detmi nerobime, ale pritulit sa hoc aj pred detmi je normalne. Ale iste je, ze si si vybrala vola, ktory nechape ked povies NIE, bez ohladu na to ci boli alebo neboli otvorene dvere, bez ohladu na to, ze dcer vas videla. Nie je nie aj od vlastnej manzelky, len uplny debil to nechape, takze vobec netusim preco si sa mu ospravedlnovala a uz vobec nechapem preco je zduty. Jedine, ze je blbec nechapavy, v tom pripade ano, taky sa zduje ak je odmietnuty.
ad slovo polubit - v niektorych regionoch sa to pouziva ako synonymum "potulit", nema to nic so sexom.
@deedol to som v uvodnom prispevku teda nevidela. Pisala ze si sla k nemu lahnut. On asi lezal v posteli a sla si lahnut tiez. Kde bolo ze polubit. Nevidim to
@deedol to som v uvodnom prispevku teda nevidela. Pisala ze si sla k nemu lahnut. On asi lezal v posteli a sla si lahnut tiez. Kde bolo ze polubit. Nevidim to
@pralinka25 neskor to napisala v jednom z prispevkov
@pralinka25 neskor to napisala v jednom z prispevkov
@deedol aha to som asi teda prehliadla. Ok potom.
@anonym_autor Keď mám migrénu idem zvracať a nie sa po ľúbiť.
Inak, máš muža debila, ale zase taký bežný slovenský nevyzretý priemer to je. Lepší model asi nenájdeš.

@goodidea No ono stačilo, ma počúvať vravím dvere a on stále svoje keby zavrel a zamkol no dobre ôk ale takto
@anonym_autor tak vieš zas sa pozri na to tak že ho priťahujes, vyrozpravajte si to vklude keď dieťa zaspi ... my ti tu darmo budeme dávať rady a keď ti napíšem že tvoj muž sa nezachoval pekne tvoj problém to nezlepší