icon

Nepríjemná situácia - partnerské spory

3. aug 2025

Ahojte 😪
Dneska sa stala taka vec a chcem počuť Váš názor
Prišla som si k mužovi poobede kus ľahnúť lebo od včera mam migrénu, boli otvorené dvere a dcéra vedľa v izbe. On hneď začal ma chytať a ruka všade pchať, vravím ze nie sú otvorené dvere, neprestal, už bolo nepríjemné a na silu som ho odhodila kúsok už, hnevá sa ja som sa ospravedlnila ze sa to dalo aj inak, zatvoriť dvere a byť laskavejsi on mi prepáč nepovedal vraj on sa mi nikdy neospravedlňi 😪

Strana
z3
goodidea
3. aug 2025
@anonym_autor

@goodidea No ono stačilo, ma počúvať vravím dvere a on stále svoje keby zavrel a zamkol no dobre ôk ale takto

@anonym_autor tak vieš zas sa pozri na to tak že ho priťahujes, vyrozpravajte si to vklude keď dieťa zaspi ... my ti tu darmo budeme dávať rady a keď ti napíšem že tvoj muž sa nezachoval pekne tvoj problém to nezlepší

lenkakravcova
3. aug 2025
@pralinka25

Zeny vy ste.tu niektore strasne. Kto mava skutocne migreny ( nehovorim o beznej bolesti hlavy) by nenapisal taku tupost ze ma zavriet dvere este aj ked tam ma 10 rocne decko a podvolit sa lebo pan nevie ze nie je nie a urazi sa. Spravili ste tu z nej chuderu. Ste mile.

@pralinka25 no ja ti neviem, ale keďže mám migrénu (normálne diagnostikovanu), tak v čase keď mám migrenovy záchvat, neviem sa pomaly ani postaviť. Musím ležať v tichu a tme, zvraciam a je mi riadne na prt.
Nie je to bežná bolesť hlavy. Ak by jej takto bolo, tak nevypisuje na MK. Lebo vtedy je človek fakt vyradený.
A ak má len obyčajnú bolesť hlavy, tak to Paralen vyrieši a nemusia sa kvôli tomu hádať s manželom.

goodidea
3. aug 2025
@lenkakravcova

@pralinka25 no ja ti neviem, ale keďže mám migrénu (normálne diagnostikovanu), tak v čase keď mám migrenovy záchvat, neviem sa pomaly ani postaviť. Musím ležať v tichu a tme, zvraciam a je mi riadne na prt.
Nie je to bežná bolesť hlavy. Ak by jej takto bolo, tak nevypisuje na MK. Lebo vtedy je človek fakt vyradený.
A ak má len obyčajnú bolesť hlavy, tak to Paralen vyrieši a nemusia sa kvôli tomu hádať s manželom.

@lenkakravcova ale zas tu o migrénu nejde..ide o to že jej muž chcel sex a ona nie,čím došlo ku konfliktu

nelca84
3. aug 2025
@deedol

@goodidea sorry, mne toto fakt nie je vtipne. nie je proste nie. a nie kazdy fyzicky kontakt zo strany zeny musi vyustit do sexu.
@minenkaa

@pralinka25
@deedol a vy aj citate co pise autorka? Pre nu zjavne nebol problem, ze by bol sex, ale ze dvere neboli zavrete 🙈 ako keby ich ona zavriet nemohla, ked uz....

minenkaa
3. aug 2025
@goodidea

@lenkakravcova ale zas tu o migrénu nejde..ide o to že jej muž chcel sex a ona nie,čím došlo ku konfliktu

@goodidea ale ona nenapísala ,že nechce sex ale vadili jej otvorené dvere

deedol
3. aug 2025
@nelca84

@pralinka25
@deedol a vy aj citate co pise autorka? Pre nu zjavne nebol problem, ze by bol sex, ale ze dvere neboli zavrete 🙈 ako keby ich ona zavriet nemohla, ked uz....

@nelca84 mas pravdu, necitam len slova, ale aj medzi riadkami, mozno si aj domyslam, co tam nebolo. ale mat sex, ked vedla je 10r dieta a boli ma hlava, mi tiez nepride ok. by som si to vobec neuzila, a tak nejako som sa domnievala, ze o to pri sexe ide.

goodidea
3. aug 2025
@minenkaa

@goodidea ale ona nenapísala ,že nechce sex ale vadili jej otvorené dvere

@minenkaa ona to troška chaoticky asi napísala :D (keby chcela sex tak by bol sex, v tomto ma vždy kľúče od miešačky žena )

minenkaa
3. aug 2025
@goodidea

@minenkaa ona to troška chaoticky asi napísala :D (keby chcela sex tak by bol sex, v tomto ma vždy kľúče od miešačky žena )

autor
3. aug 2025
@goodidea

@goodidea 😁

minenkaa
3. aug 2025
@anonym_autor

@goodidea 😁

@anonym_autor čo tebe bránilo zavriet tie dvere

minenkaa
3. aug 2025

Mne toto príde ,mám nahovno deň ,tak to aspoň na niekoho hodím

suve99
3. aug 2025
@anonym_autor

@goodidea 😁

@anonym_autor vidím, že Tá migréna je fuč, keď Ti goodidea vyčarila úsmev…
A inak, nabudúce najskôr si ujasni, čo vlastne chceš a nemusíš sa hnevať na muža 😂

goodidea
3. aug 2025
@minenkaa

@minenkaa možno ..nakoniec aj zistila žeby ten sex aj chcela ...tak milá autorka máš návod na krásny večer ...nezabúdaj že neúprosná konikovská štatistika hovorí o sexe minim 3x týždenne a viac ...hor sa do svetlých zajtrajškov

niekto2hy
3. aug 2025

😎

viestta
3. aug 2025
@anonym_autor

Neviem ci z Vás máva niektorá migrénu plus dcéra vedľa, otvorené dvere 👍vy to robíte pred deťmi?

@anonym_autor nie, TO, pred detmi nerobime, ale pritulit sa hoc aj pred detmi je normalne. Ale iste je, ze si si vybrala vola, ktory nechape ked povies NIE, bez ohladu na to ci boli alebo neboli otvorene dvere, bez ohladu na to, ze dcer vas videla. Nie je nie aj od vlastnej manzelky, len uplny debil to nechape, takze vobec netusim preco si sa mu ospravedlnovala a uz vobec nechapem preco je zduty. Jedine, ze je blbec nechapavy, v tom pripade ano, taky sa zduje ak je odmietnuty.

pralinka25
3. aug 2025
@deedol

ad slovo polubit - v niektorych regionoch sa to pouziva ako synonymum "potulit", nema to nic so sexom.

@deedol to som v uvodnom prispevku teda nevidela. Pisala ze si sla k nemu lahnut. On asi lezal v posteli a sla si lahnut tiez. Kde bolo ze polubit. Nevidim to

deedol
3. aug 2025
@pralinka25

@deedol to som v uvodnom prispevku teda nevidela. Pisala ze si sla k nemu lahnut. On asi lezal v posteli a sla si lahnut tiez. Kde bolo ze polubit. Nevidim to

@pralinka25 neskor to napisala v jednom z prispevkov

pralinka25
3. aug 2025
@deedol

@pralinka25 neskor to napisala v jednom z prispevkov

@deedol aha to som asi teda prehliadla. Ok potom.

rejka7
4. aug 2025

@anonym_autor Keď mám migrénu idem zvracať a nie sa po ľúbiť.
Inak, máš muža debila, ale zase taký bežný slovenský nevyzretý priemer to je. Lepší model asi nenájdeš.

Strana
z3