icon

Nepríjemná švagriná

5. apr 2025

Keby váš priateľ nezasiahol, keď jeho sestra otvorene bola nepríjemná a nevrlá počas celej návštevy ? Je to pre vás dôvod na zamyslenie sa nad vzťahom, alebo to považujete za rodinnú záležitosť, do ktorej by sa nemali miešať?

zuzanockamt
5. apr 2025

Autorka
Tak pôjdeš do svojho bytu.

alica110
5. apr 2025

@kitycat Aké pretvarovanie? Či keď je mi niekto nesympatický, tak mu to mám dávať okato najavo? To sa už fakt nevedia ľudia správať? Ani mne nie je každý sympaticky, ale správam sa ku každému slušne.

autor
5. apr 2025

To asi nie, to mi príde odveci. Keď mám ísť do svojho bytu kvôli každej návšteve jeho sestry. To môžem rovno ísť do svojho natrvalo 😂 … a bez neho

zuzanockamt
5. apr 2025

Autorka
Tak choď natrvalo.

minenkaa
5. apr 2025

No a si si odpovedala

zmrzlinka2021
5. apr 2025

Autorka,
A riešila si to s priateľom?

alica110
5. apr 2025

@zuzanockamt Prečo by preboha mala chodiť do svojho bytu?

autor
5. apr 2025

Ako neviem prečo take rázne reakcie. Ako keby na vás nejak útočim touto témou sa správate niektoré

alica110
5. apr 2025

Autorka a o čo išlo? S čím mala švagriná problém, aspoň trošku naznač.

minenkaa
5. apr 2025

Preco sa nechce tej skoro svagrinej oplatit rovnako

vkatush
5. apr 2025

Autorka, napíš konkrétne čo povedala, urobila. Lebo takéto omáčky, že ty si len mala zlý pocit, sú na nič.

Ja napr manželovu sesternicu nemusím, na návštevách mi lezie na nervy a dáva mi veľa energie byť zdvorilá. Ale keď mi proste lezie na nervy jej správanie, tak to poviem na rovinu a nečakám, že manžel sa bude ozývať alebo ma zastávať. Som dospelá, samostatná a mám ústa, viem sa ozvať. A je mi jedno, či je to moja alebo jeho rodina, lebo po svadbe sa stali našimi rodinami.

zuzanockamt
5. apr 2025

@alica110 Keď sa neznesú s frajerovou sestrou, tak nemusí trpieť pri jej návšteve. Snáď sa preto ten chlap neprestane stretávať so sestrou/s rodinou. Kvôli frajerke? Rodina je predsa dôležitejšia. A je to jeho byt, môže si tam na návštevu zavolať kohokoľvek.

laila22
5. apr 2025

Z vlastnej skúsenosti, hľadaj iného... S priateľom si berieš celú jeho rodinu... Bude ťa to ovplyvňovať celý život..

0silvia0
5. apr 2025

Pises vseobecne, ze bola neprijemna. Cize neda sa adresnejsie poradit, ked nepises o co islo.

alica110
5. apr 2025

@zuzanockamt Oni ale žijú spolu, predpokladám, že platia na domácnosť spoločne, sestra nie je viac ako manželka/partnerka. To si kde vzala? Aby autorka musela z bytu kvoli švagrinej je nonsens.

zuzanockamt
5. apr 2025

@alica110 Ale to nie je jej švagriná. Sú len priatelia, milenci, teraz je tu, zajtra nie. Rodina je naveky. A keď sa frajerky nezastal, tak očividne to tak navážno neberie.

janagem
5. apr 2025

Možno mala krámy. Akože úprimne - nenapísala si čo konkrétne povedala a ako sa správala. Možno si ten dojem mala len ty. Možno si sa mala ozvať že ti to nie je prijmene. Možno mala krámy a nebolo jej úplne super - ja tiež vtedy vyznievam ráznejšie aj keď to tam nemyslím. Bola to jedna návšteva, či sa to deje opakovane?

biba_18
5. apr 2025

@laila22 mňa moje švagriné ani manipulatívna svokra nijako neovplyvňujú…

autor
5. apr 2025

@zuzanockamt ja nemám problém byť sama, o chlapa sa s jeho rodinou určite biť nechystám. Zato práve zvažujem jeho správanie a kvality. Byt si môže kľudne strčiť niekam, ja mám svoj. Keby mi išlo o materiálne veci, tak by som neriešila, že sa ma nezastal. Lenže ja sa zabezpečiť viem aj sama, u muža hľadám iné schopnosti a aby mal podobne nastavené priority ako ja, a teda vo vzťahu je priorita partner pre mňa, ak ty to máš inak tak ma to mrzí za teba, ale neni to môj problém. Ja mám kus iné požiadavky na muža. Ale to ty asi nepochopíš.

zuzanockamt
5. apr 2025

Autorka
Tak si si odpovedala, čo máš robiť. O mňa sa ty neboj, ja rady na konskom fóre hľadať nemusím 🙂

laila22
5. apr 2025

@biba_18 už ani mňa. Počas manzelstva som prerušila kontakt, ale stále som počúvala o skvelej sestre a máme... 🙂

alica110
5. apr 2025

@zuzanockamt To čo si teraz napísala, tak výsmešne, že nemusíš hľadať rady na fóre??Fakt sa nevieš normálne baviť.

ysseba
5. apr 2025

Mne sa zdá, že rozchod zvažuješ tak či tak a toto s tou sestrou berieš ako posledný kliniec. To ste sa teraz prvýkrát stretli? A v akých situáciách bola nepríjemná?

autor
5. apr 2025

@zuzanockamt ale zato radíš ostošesť a jedna rada zaujímavejšia než druhá 😉 človek by si pomyslel že máš nejaký problém sama so sebou, a asi dosť vážny

zuzanockamt
5. apr 2025

Autorka
Veru tak, presne tak. Skúsenosti aj vek na radenie mám 🙂

jaond19
5. apr 2025

Pozri, sama zvazujes ci to ma do buducna zmysel. A najlepsie to uvidis, ked si pred jej sprostymi recami otvoris usta. A uvidis na akom brehu tvoj chlap stojí. To,ze by sa ta zastal neznamena ze odvrhne rodinu, ale ukaze ze mu zalezi aby jeho partnerke nebolo krivdené. Vsak nemas az tak co stratit kedze si na nom neni fin.zavisla a takisto nemienis stracat cas s tupelom ktoremu nevadi ze ta jeho sestra uraza. Mimochodom nerozumiem jej potrebe ho casto navstevovat. Co nema vlastny zivot?

rozculena
5. apr 2025

švagriná je iba zámienka........ty sa chceš rozísť a toto ti prišlo vhod

zmrzlinka2021
5. apr 2025

@zuzanockamt na prvom mieste vždy ma byť manželka. A keďže on to s ňou plánuje až na manželstvo, už teraz počas chodenia musí byť ona číslo 1 pre jeho život.

anna_anicka83
5. apr 2025

Úprimne. Dve strany diskusie a stále sme sa nedozvedeli, čo také strašné ti urobila. Neviem, ja keby žijem s mužom, s ktorým som rada, plánujem budúcnosť a naozaj ho ľúbim, tak toto by pre mňa na rozchod určite nebolo. Btw. moja švagrina (môjho brata žena) nás na ich svadbe posadila (mňa a moju sestru) do vedľajšej miestnosti a v hlavnej sále sedeli jej mamy kamošky. Keď prídeme k našim, ona odchádza s mobilom do inej miestnosti. A brat sa nás tiež nezastane. No snažili sme sa, ale kamošky, ani super švagriné z nás nikdy nebudú. Neriešim. V rámci slušnosti máme taký chladný formálny vzťah. Brata som za to zo svojho života nevyškrtla. Keby mal partner takú sestru? Asi by to skončilo tak isto.

melanta
5. apr 2025

Veľmi si protirečíš. Píšeš, že je ti priateľova sestra ukradnutá a nezáleží ti na jej názore a preto si na to nereagovala. A zároveň si sklamaná, že nereagoval priateľ. Tak potom ti až tak ukradnutá nie je. Nuž ale hlavne, chceš názor iných žien, pritom nie si schopná napísať čo konkrétne sa stalo. Prečo? Potom sú to len také plané kecy z tvojej strany.