icon

Nerešpektujúci manžel

3. apr 2026

Mamme 2 auta staru dodavku za 3000 na stavbu a primarne auto ktore ma teraz hodnotu tak 13000.
Manzel sa rozhodol ze kupi dodavku za 6000 a tu co mame preda.. nova dodavka ma byt o 3 roky mladsia a ma mat klimu je to vlastne ten isty model v lepsej vybave. Dodavka sa pouziva 2x do mesiaca. Niekedy ani tolko...povedla som nie povedala som radsej predajme vsetko a kupme pre nas lepsie auto. Alebo to nechajme tak...
No a on kupil dodavku teraz mame 2 a osobne auto...som z toho strasne nazlostena lebo ma nerespektoval a okrem toho minul 5000 a este 1000 na nu minie. Snazila som sa to nejak neriesit ale neda mi to.. ja si nic nekupim ani za 200 eur aby o tom on nevedel a nerozpravali sme sa o tom.
A teraz takyto podraz. Ako by ste sa zachovali vy?

Strana
z3
anonym_8c7d85
3. apr 2026

@anonym_autor Ja ťa chápem a aj mňa by to nasralo. Viac ako samotná dodávka to, že napriek môjmu "nie" to spravil. Takto sa to v manželstve nerobí. Mal sa o tom s tebou ešte raz porozprávať, povedať argumenty a možno by si to aj ty videla inač. Ale toto nieee. Ale čo narobíš? Rozdýchaj to, ukľudni sa a porozprávaj sa s nim. Ani nie už tak o tej dodávke ako o tom princípe a (ne)komunikácií. Že takto sa to v manželstve nerobí. Daj mu príklad, že ako by sa mu páčilo niečo. Staviate. Tak napríklad ako by sa mu páčilo keby si chcela ružovu linku, on nie a ty by si napriek tomu ružovu objednala. Alebo niečo.

anonym_48b590
3. apr 2026

Aj tak velke mnozstvo na tej dodavke neodvezie,ako pisete,ploty betonove to su tazke dlhe diely tak treba aspon 4 chlapov k tomu len vylozit.
Strk ak treba malo staci dodavka,ale inak dovoz.
Zamkova dlazba ta je na paletach a na vykladku treba aj ruku hydraulicku,opät dovoz.
My sme teraz na dodavke viezli plne debnenie na sopu,23m2 a kanadsky sindel a boli sme 4ria v dodavke.
Na taketo male veci je dobra,my mame dodavku 8m ale ako osobne auto,nas je 7,miest je 8.
R.2017,a tam naozaj len take male veci previest.

strelkyna1
4. apr 2026

Spytaj sa ho, ci nechce klimu do domu, ze v lete je teplo a kup ju bez ohladu na to, co povie. Ved ked on moze pre svoje pohodlie 2 dni v mesiaci kupovat auto s klimou, tak hadam sa Vy nebudete doma cele leto parit. A pridala by som aj 3 pary kvalitnych topanok, zlate nausnice a masaz/vikendovy pobyt,... pre Teba. Na to odovodnenie nemam, ale ked uz sa hadat o prachoch, tak nech to stoji za to, aj Ty dokaze ,,vystrcit rozky".

anonym_3c4e5e
4. apr 2026

@anonym_autor tiež by mi to vadilo Je čas si kúpiť to, po čom túžiš ty a deti

kabyko
4. apr 2026

Normálne si neviem ani predstaviť staviate bez dodávky / valnika. Tie stare su spoľahlivé, akurát hrdzaveju strašne. Takže ked kúpiš nejaký totálne nezozrany hrdzov tak Na stavbu domu poslúži určite. Ale tak niekomu samozrejme stačí aj vozík, najlepšie brzdný ale k tomu treba aj adekvátne silné auto. A nechceš so svojím rodinným autom za 30k eur chodiť špinavý zo stavby a podobne. Kto stavia svojpomocne veľkú väčšinu domu tak určite má nato nejaké auto bud s vozíkom alebo lepšie ešte dodávku. Kto toho robí malo tak mu stačí požíčat alebo platiť stake za dovoz materiálu. A po skončení stavby sa dodávka posunie ďalej. Poistku sme platili smiešnych 130eur a servis som si spravil sam - výmena oleja, kvapalín brzdy. To nebolo možno ani 300eur dokopy. Samozrejme je tam riziko ze keď sa rozsype motor tak ste v mínuse

anonym_a5779d
5. apr 2026

okrem miliona inych problemov, mame tiez mnohe na temu AUTO - minule som mu povedala, ze si uz pridem jak moslimska nesvojpravna zena 😡 lebo som otvorila temu, ze povazujem za vhodne obe sucasne vymenit. on to vsak vidi inak = spravne.

on rozhoduje ake auto sa kupi, co sa opravi, co sa tankuje. pri poslednej kupe som mu poslala polovicu sumy (akoze, ok, spolocne peniaze to su), a este sa aj musim JA pytat ktore auto si mozem rano vziat, ked sme mali len jedno, CI VOBEC. obe su pisane nanho.

ale ako hovorim, mame aj perdo inych problemov. to je len taka ukazka.
odpovedam anonymne, co nezvyknem, az tak sa hanbim ze som toto dovolila 😡 mam 40r dpc.

Strana
z3