Nerešpektujúci manžel
Dnes o 12:36
Mamme 2 auta staru dodavku za 3000 na stavbu a primarne auto ktore ma teraz hodnotu tak 13000.
Manzel sa rozhodol ze kupi dodavku za 6000 a tu co mame preda.. nova dodavka ma byt o 3 roky mladsia a ma mat klimu je to vlastne ten isty model v lepsej vybave. Dodavka sa pouziva 2x do mesiaca. Niekedy ani tolko...povedla som nie povedala som radsej predajme vsetko a kupme pre nas lepsie auto. Alebo to nechajme tak...
No a on kupil dodavku teraz mame 2 a osobne auto...som z toho strasne nazlostena lebo ma nerespektoval a okrem toho minul 5000 a este 1000 na nu minie. Snazila som sa to nejak neriesit ale neda mi to.. ja si nic nekupim ani za 200 eur aby o tom on nevedel a nerozpravali sme sa o tom.
A teraz takyto podraz. Ako by ste sa zachovali vy?
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@anonym_autor Ja ťa chápem a aj mňa by to nasralo. Viac ako samotná dodávka to, že napriek môjmu "nie" to spravil. Takto sa to v manželstve nerobí. Mal sa o tom s tebou ešte raz porozprávať, povedať argumenty a možno by si to aj ty videla inač. Ale toto nieee. Ale čo narobíš? Rozdýchaj to, ukľudni sa a porozprávaj sa s nim. Ani nie už tak o tej dodávke ako o tom princípe a (ne)komunikácií. Že takto sa to v manželstve nerobí. Daj mu príklad, že ako by sa mu páčilo niečo. Staviate. Tak napríklad ako by sa mu páčilo keby si chcela ružovu linku, on nie a ty by si napriek tomu ružovu objednala. Alebo niečo.