icon

Nerozumeli sme si vo vzťahu, v preklade slova platenie.

Dnes o 13:09

Skusim napisat co som zazil v mojom ukoncenom vztahu, a zaujima ma vas nazor. Spoznal som ju na internete, krasnu zenu Ukrajinku. Stretli sme sa po dvoch dnoch na prvom rande a ked som ju videl nazivo, zamiloval som sa po usi. Ona mi od zaciatku dala snad vsetko, jej bozky ma hriali, objimat ju bolo nadherne, drzat ju v naruci, ako ma opina stehnami, vzrusujce. Milovanie sialene, romanticke až divoke. Nastahovala sa ku mne po dvoch mesiacoch s tym, ze som bol presvedceny, ze je to laska ako hrom. Nastahovala sa ku mne s dvoma detmi vo veku 5 a 8 rokov. Po asi pol roku zacali prve nezhody a dovodom bola chyba komunikacie ci" preklade". V slovencine slova znamenaju inak ako v jej jazyku. Stali sme pri pokladni. "No ved uz zaplat, ponahlame sa". Boli sme v restauracii, kabelku s penazenkou nechavala schvalne v aute. Bolo treba nieco surne kupit, uhradit ci opravit, cakala na mna. Bolo treba natankovat, mal som ist ja. Chyba v preklade vznikala iba pri slove platenie a peniaze. Ostatne slova nadalej fungovali fajn. Nas vztah sa po dvoch rokoch dostal do bodu, ze som jej dal na vyber. Bud ma zruinuje a moje nasetrene uspory sa minu hned, alebo budeme zit standardne a vydavky platit spolocne a jej zivot bude stastny i nadalej. Pracovala, dostavala tiez svoju vyplatu, no brala to skor ako svoju rezervu, ak by sa musela vratit, alebo ak by ostala sama. Pametam si este nas posledny spolocny den, Deti chceli na veceru pizzu a dal som jej tym poslednu sancu. Pizza-man prisiel a poslala otvorit mna, nemala peniaze pripravene, nereagovala na to. Tak som pizzu vyplatil, deti sa najedli a povedal som. "Zbalte sa postupne. Vybrala si si moznost zruinovat ma namiesto stastneho zivota, tak koncime"... Bum... a bol koniec... Ano, poviete si, som zly, som hlupy, som necitlivy, alebo ze nie som muz, ked chcem od zeny, aby sa podielala na chode domacnosti a jej detoch. Poviete to, lebo je toto zenske forum. Ale povedzte mi niektora... co ine som mal urobit, ak som neurobil dobre?

sss777
Dnes o 13:43

@anonym_autor
Ufff, myslím, že toľko som stála muža za 2 roky asi aj ja. Keby som spočítala, za koľko natankoval do môjho auta, občas obed, večera, výlet. Dúfam, že on to v Internetbankingu nepočíta.
Ale zrejme každý hľadáte niečo iné. Ty ženu, s ktorou pôjdete 50/50, ona muža, ktorý sa postará o ňu a deti, s ktorými prišla do vzťahu.
Držím palce, aby si našiel tú pravú!

anonym_f41068
Dnes o 13:44
@anonym_autor

@anonym_f41068 Ale mne nejde o Hadzanie spiny na ich narody, mne ide cisto o vec, ktora sa udiala mne, a niekto ma lutuje a niekto sa smeje ze ako som dopadol.

@anonym_autor však ani ja nechcem hádzať špinu. Ale píšem fakty, lebo je to tak. Tak ja sa ti posmievať nebudem. Len snáď si sa poučil.

autor
Dnes o 13:46

Starsi sa nedavno preriekol o nejakom chlapovi ktory ich uz dva krat vzal na zmrzlinu. Cize v tomto mate pravdu a nezahala.

huxy
Dnes o 13:47
@sss777

@anonym_autor
Ufff, myslím, že toľko som stála muža za 2 roky asi aj ja. Keby som spočítala, za koľko natankoval do môjho auta, občas obed, večera, výlet. Dúfam, že on to v Internetbankingu nepočíta.
Ale zrejme každý hľadáte niečo iné. Ty ženu, s ktorou pôjdete 50/50, ona muža, ktorý sa postará o ňu a deti, s ktorými prišla do vzťahu.

@sss777 tak nemyslím, že čakal 50/50. Ale tak isto asi nečakal, že ju bude komplet živiť, plus aj jej deti (ktoré majú svojho otca), a ona si svoje peniaze odkladá.

anonym_52e777
@sss777

@anonym_autor

@sss777 ... Lenže ona podľa všetkého neplatila ani tých svojich 50.Mne sa zdá, že autor nehľadá takú, čo chce 50/50,len takú, čo občas nakúpi za svoje peniaze a kaderníka, nechty a jedlo pre svoje deti zaplatí tiež občas.

anonym_b01969
@anonym_autor

@anonym_b01969 Teraz mam prave pauzu od zien, Ano bola to lekcia ktora mi otvorila oci.

@anonym_autor Vieš,z môjho pohľadu je najlepšie, keď pri plánovaní spoločného bývania sa ľudia dohodnú na pravidlách.Ja chápem aj to, že si jej chcel pomôcť s bývaním,len potom sa to zvrhlo tak, že si platil všetko.Ja som bývala so svojím manželom 3 roky v spoločnej domácnosti, kým sme sa zosobášili.Byt bol môj, manžel pochádzal z rodinného domu,kde rodičom prispel čiastkou x, ktorá pokryla stravu aj energie.U mňa sme si asi po mesiaci/keď už domov chodil len po oblečenie, ktoré ešte nepreniesol ku mne/sadli a vysvetlila som mu , že čo zahŕňa platba nájomného a že ako sa navýši vodné, stocne a poplatky platené podľa počtu osôb obývajúcich daný byt.Jeho navrh bol, že zaplatí polovicu nájomného a aj o nákupy potravín a drogérie sa budeme deliť.Nikdy som ho neobabrala a on sa nikdy nesnažil vyhýbať plateniu Pokiaľ niekto nemá zistne pohnútky,nebude využívať toho druhého.Pravda,po našom sobáši mi žartom prvú výplatu odovzdal so slovami, že už ma po ptakach😀.To však ani vtedy neznamenalo, že budem spoločné peniaze zatajovať, míňať, vopred sa nedohodneme na kúpe väčších vecí...

anonym_31dd17
Dnes o 13:49
@anonym_c540cc

@anonym_autor no tak mlada pekna zienka ti venovala 2 roky svojej mladosti a krasy a sexu. Snad ti to nemala dat zadarmo, ona si to preratala a oplatilo sa jej to len takto, ked si ty platil. Neboj, ona si najde ineho sponzora, ktory oceni jej kvality a nebude od nej cakat platit svoje trovy a trovy jej deti. A ty si mozno najdes taku, aka ti vyhovuje.

@anonym_c540cc a čo si čakal, že ti dá zadarmo? Že si bude platiť polovicu bývania, výdaje na deti a seba komplet všetko sama? 😱 A keď dôjde pizza, tak ju zacaluje za svoje?? Keby to tak mala, tak nevidím zmysel v tom, že by s tebou bola, jedine z tvojej strany by tam bol zmysel a síce mať zdarma sex s krásnou ženou🥹 Nechápem, že si nezapojil rozum okrem ehm ... . No nič, budeš musieť zaloviť v slovenských zoznamkách a uspokojiť sa s druho triednym tovarom, čo si platí za seba všetko.

huxy
Dnes o 13:51
@anonym_31dd17

@anonym_c540cc a čo si čakal, že ti dá zadarmo? Že si bude platiť polovicu bývania, výdaje na deti a seba komplet všetko sama? 😱 A keď dôjde pizza, tak ju zacaluje za svoje?? Keby to tak mala, tak nevidím zmysel v tom, že by s tebou bola, jedine z tvojej strany by tam bol zmysel a síce mať zdarma sex s krásnou ženou🥹 Nechápem, že si nezapojil rozum okrem ehm ... . No nič, budeš musieť zaloviť v slovenských zoznamkách a uspokojiť sa s druho triednym tovarom, čo si platí za seba všetko.

@anonym_31dd17 prečo z extrému do extrému? Asi čakal, že zaplatí aspoň za niečo a nie že si všetky peniaze odkladá. Presne takýmto sa hovorí zlatokopka.

anonym_9b1132
Dnes o 13:56

Urobil si len a len dobre,neboj sa ona si nasporila pri tebe veru dost,ved ak pracovala cela jej vyplata jej zostala na ucte a len sa jej uspory zvysovali.
Takze lepsie neskor ako o moc neskoro.
Nabuduce si das lepsi pozor.
Ano aj unas vsetko je spolocne,teda obe vyplaty na 1 ucet,hned sa odlozi na poducet a zo zbytku sa zije.
Obaja mame karty,muz v mobile ib,ja zase v mojom sms.
Muz ma prehlad,ja mam prehlad.
Neexistuje,nechat vsetko na 1,a ak aj ano,tak ten druhy setri ale su vsetky spolocne,napr.na dovolenku,opravy a pod.

sss777
Dnes o 13:56
@anonym_52e777

@sss777 ... Lenže ona podľa všetkého neplatila ani tých svojich 50.Mne sa zdá, že autor nehľadá takú, čo chce 50/50,len takú, čo občas nakúpi za svoje peniaze a kaderníka, nechty a jedlo pre svoje deti zaplatí tiež občas.

@anonym_52e777
Nemyslím, že sa za 500 eur mesačne dá plne uživiť ženu a 2 deti, teda neviem, nás už len jedlo stojí viac a tiež sme 4-členná domácnosť. Takže úplne neverím tomu, že ona neplatila nič.

rachel36a
Dnes o 13:59

Urobil si chybu hneď na začiatku, že ste sa nedohodli ako budete fungovať. Takže možno by sa ani nebola nasťahovala. Očividne hľadala sponzora q nie partnera. Urobil si dobre

anonym_b46a87
Dnes o 14:00

@anonym_autor potrebovala spoznoroa, tak to ber tak ze si mal sex, takto si za neho platili a ako bonus aj deti k tomu

morpheuss
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@lindous ale tu slo o pobluznenie, zamilovanost, dnes viem ze tie dva roky ma stali zhruba 12 000 euro , porovnane s minulymi rokmi. Nezlomili mi sice vaz, Ale viem si to aspon prebrat hlavou ze co sa udialo.

@anonym_autor kamarát, Ukrajinky sú proste také a to nemyslím vôbec v zlom.. proste očakávajú od chlapa, že sa postará. A výmenou za to dostávaš ženu, ktorá je oddaná a urobí pre teba všetko... možno na také niečo nie si stavaný a to je v poriadku. Každý sme iný... potom ona proste nebola pre teba. Za seba ti môžem povedať, že som v živote ženu v reštaurácii/bare platiť nenechal a 12000eur za dva roky je nič ak za to máš lásku, rodinnú pohodu a skvelý sex.. a to rozhodne neber ako kritiku, len ako konštatovanie, že každý sme iný a inak sa na to pozeráme.

autor
Dnes o 14:01
@anonym_9b1132

Urobil si len a len dobre,neboj sa ona si nasporila pri tebe veru dost,ved ak pracovala cela jej vyplata jej zostala na ucte a len sa jej uspory zvysovali.
Takze lepsie neskor ako o moc neskoro.
Nabuduce si das lepsi pozor.
Ano aj unas vsetko je spolocne,teda obe vyplaty na 1 ucet,hned sa odlozi na poducet a zo zbytku sa zije.
Obaja mame karty,muz v mobile ib,ja zase v mojom sms.
Muz ma prehlad,ja mam prehlad.
Neexistuje,nechat vsetko na 1,a ak aj ano,tak ten druhy setri ale su vsetky spolocne,napr.na dovolenku,opravy a pod.

@anonym_9b1132 no za tie dva roky ma celkom fajn rezervu. Ak ten co ho teraz spoznala bude na tom 2-3 roky ako ja, tak si ona odlozi celkom pekne peniaze.

anonym_9b1132
Dnes o 14:04
@anonym_autor

@anonym_9b1132 no za tie dva roky ma celkom fajn rezervu. Ak ten co ho teraz spoznala bude na tom 2-3 roky ako ja, tak si ona odlozi celkom pekne peniaze.

@anonym_autor tak o nu sa teda neboj,len deti su chudence,ked mamka strieda chlapov ako ponozky

anonym_31dd17
Dnes o 14:06
@huxy

@anonym_31dd17 prečo z extrému do extrému? Asi čakal, že zaplatí aspoň za niečo a nie že si všetky peniaze odkladá. Presne takýmto sa hovorí zlatokopka.

@huxy tak za " doplatok" 500 eur mesačne sa asi nepretrhol v starostlivosti o 2 deti a jednu ženu, určite im neplatil komplet jedlo, škôlku, školu dopravu, zábavu, kozmetiku, ubytovanie a všetko. Mne to skôr vychádza, že žena platila za seba a deti a čakala, že napríklad jej zaplatí kozmetiku, kabelku, výlet pre deti a nejaké kávy a zmrzky a to by vyšlo pre 4 člennu rodiny 500 eur mesačne. Veď len jeden výlet do ZOO pre 4 člennu rodinu vrátane dopravy, vstupného, nejaké peukance, obed, zmrzka kava a máš aj 200 eur v riti.

autor
Dnes o 14:08
@anonym_31dd17

@huxy tak za " doplatok" 500 eur mesačne sa asi nepretrhol v starostlivosti o 2 deti a jednu ženu, určite im neplatil komplet jedlo, škôlku, školu dopravu, zábavu, kozmetiku, ubytovanie a všetko. Mne to skôr vychádza, že žena platila za seba a deti a čakala, že napríklad jej zaplatí kozmetiku, kabelku, výlet pre deti a nejaké kávy a zmrzky a to by vyšlo pre 4 člennu rodiny 500 eur mesačne. Veď len jeden výlet do ZOO pre 4 člennu rodinu vrátane dopravy, vstupného, nejaké peukance, obed, zmrzka kava a máš aj 200 eur v riti.

@anonym_31dd17 oblecenie, vlasy, nechty, celkovy vzhlad si platila sama. Polozky na domacnost nebol velky rozdiel 4 osoby a jedna , ale uz to bolo citit. Hlavne elektrika a voda.

anonym_31dd17
Dnes o 14:14
@anonym_autor

@anonym_31dd17 oblecenie, vlasy, nechty, celkovy vzhlad si platila sama. Polozky na domacnost nebol velky rozdiel 4 osoby a jedna , ale uz to bolo citit. Hlavne elektrika a voda.

@anonym_autor myslím, že sa nenechala vydržiavať kompletne a aj svoje deti, určite aj dosť minula, len ty si to nevidel, ale skrátka, nejaké náklady naviac pre 4 osoby vzniknú, už len keď idete dakde vonku do reštiky a podobne. O energiách ani nehovorím, veď voda, kúrenie, pranie, splachovanie, všetko. Iste si platil aj ty, ale určite aj ona. No, ale keďže sú to cudzie deti, tak muž to vidí inak. Keby boli tvoje, tak by si sa na to asi inaa pozeral.

anonym_8e03cc
Dnes o 14:15
@anonym_a4ccb9

@anonym_autor Hlavne, si totálny chudák, ked si sa ulakomil na Ukrajinku a este aj s deťmi. Uz len tento fakt bola chyba. Čo si čakal? Že ťa bude milovať?

No aspon pracovala. Tu slovenske zeny na MK sa tvaria, ze by nemali ani pracovat, len muz nech ich zivi. 😄Lebo ony vraj porodily. A po porode sa uz nemusi nic.😃
@anonym_a4ccb9 to co je za dementny nazor?

anonym_52e777
Dnes o 14:16
@anonym_autor

@anonym_autor ... No dobre. Elektrinu a plyn neplatila. Ale potraviny a bežný chod domácnosti platila?

anonym_f41068

@anonym_31dd17 za 500€ navyše mesačne platil veci pre 1 ženu a jej 2 deti (o ktoré sa má v prvom rade starať matka a ich otec výživným). Bývanie si platil autor sám aj predtým, takže to asi navyše neplatil nič (možno niečo viac za elektriku...). A nepočítaj výdavky pre 4-clennú rodinu. Autor jasne píše, že za ňu a jej deti to bolo mesačne navyše 500€, než mal predtým.

dvadsatosem

Vo svojom prvom vzťahu som ženu živil tiež, ani nepracovala, ale bola bipolar tak ani nemohla normálnu prácu robiť lebo by si ju neudržala. Ako musím sa priznať že sem tam mi to vadilo a vymýšľal som že by mohla skúsiť niečo na internete na zarábanie ako napr. predávať foto do fotobank lebo fotila rada, ale moc s tým vtedy neprerazila. Iný vzťah som nemal tak neviem porovnať, ale tých 500 eur za mesiac by mi prišlo normálne minúť naviac ale tiež nie úplne všetko platiť ja. Ja som vtedy svojej posielal peniaze na účet a napr. v obchodoch či reštauráciách nemala problém zaplatiť približne každý druhý krát ona zo svojho aj keď to mala odo mňa. Teda neškrečkovala peniaze.

anonym_0b3abb
Dnes o 14:17

mal si 2 rocny sex za pausal 500 eur mesacne. snad si si nemyslel, ze sex je zdarma alebo dokonca z lasky. 😎 S 50% sloveniek by si dopadol na 1000 eur mesacne, bola by zena v domacnosti a po rozvode vsetko vratane nehnutelnosti na polovicu. Deti by si videl 4 dni v mesiaci.
Ona len zila ten isty zivot ako vzdy. Kazdy chlap, s ktorym bola, za nu vzdy vsetko platil. Na to s nimi bola. Keby neplatil, tak naco by jej bol?

autor
Dnes o 14:19
@anonym_52e777

@anonym_autor ... No dobre. Elektrinu a plyn neplatila. Ale potraviny a bežný chod domácnosti platila?

@anonym_52e777 jedlo platila v podstate aninespomeniem si na jediny pripad, iba ked bola s detmi v meste alebo v kine tak si kupovali, Take nieco ze ist na nakup bolo snad 5-10 x za dva roky aj to ked iba nieco chybalo na varenie tak sla dokupit. Nie naklady na byvanie som od nej neziadal.

autor
Dnes o 14:21
@anonym_0b3abb

mal si 2 rocny sex za pausal 500 eur mesacne. snad si si nemyslel, ze sex je zdarma alebo dokonca z lasky. 😎 S 50% sloveniek by si dopadol na 1000 eur mesacne, bola by zena v domacnosti a po rozvode vsetko vratane nehnutelnosti na polovicu. Deti by si videl 4 dni v mesiaci.
Ona len zila ten isty zivot ako vzdy. Kazdy chlap, s ktorym bola, za nu vzdy vsetko platil. Na to s nimi bola. Keby neplatil, tak naco by jej bol?

@anonym_0b3abb Ano, s odstupom casu sa niekedy na to aj ja tak pozeram, a netesi ma to.

anonym_213760
Dnes o 14:23
@sss777

@anonym_autor

@sss777 ja mojho stojim ovela viac ako toho pana stala ukrajinka 😎ale tak sme manzelia a dozici rodine

autor
Dnes o 14:27
@anonym_8e03cc

No aspon pracovala. Tu slovenske zeny na MK sa tvaria, ze by nemali ani pracovat, len muz nech ich zivi. 😄Lebo ony vraj porodily. A po porode sa uz nemusi nic.😃
@anonym_a4ccb9 to co je za dementny nazor?

@anonym_8e03cc Modry konik je modry konik, ale tak zaujima ma nazor. A my sme nepocitali so sobasom, aj ked som bol rozhodnuty neskor vsetko odkazat jej detom. Spoznal som ju v case ked vedela Slovensky iba minimum slov a pri mne sa postupne ucila. Aj v tom sa jej dnes zmenila situlacia nie iba financne.

anonym_76af69
Dnes o 14:27

Mám kamoša ukrajinca žijúceho na SK 20 rokov a povedal, že ukrajinku by nikdy nechcel.
Tiež sa mu vraj na nominovala jedna s dvoma deťmi do domu a na druhom stretku už mu išla zariadovat dom, vyvážať sa v jeho aute chcela a drahé parfémy aby jej kúpil.
Možno to bola aj tá istá či si mal ty

anonym_0b3abb
Dnes o 14:28
@anonym_autor

@anonym_0b3abb Ano, s odstupom casu sa niekedy na to aj ja tak pozeram, a netesi ma to.

@anonym_autor zase na druhu stranu pozri, ze sa sama starala o 2 deti. aj pred tebou, aj s tebou. skola, cestovne, oblecenie. ty si pokryval naklady na byvanie, tie by si platil aj sam a jedlo pre nu a deti. to nebola az taka velka zataz. proste hladela hlavne na seba a svoje deti. ty sa staras iba sam o seba, neviem, ci mas nejake deti.

autor
Dnes o 14:28
@anonym_76af69

Mám kamoša ukrajinca žijúceho na SK 20 rokov a povedal, že ukrajinku by nikdy nechcel.
Tiež sa mu vraj na nominovala jedna s dvoma deťmi do domu a na druhom stretku už mu išla zariadovat dom, vyvážať sa v jeho aute chcela a drahé parfémy aby jej kúpil.
Možno to bola aj tá istá či si mal ty

@anonym_76af69 Skus meno alebo okres.