Nešťastná láska ku kolegovi
Som nešťastne už 4 roky zamilovaná do svojho kolegu ktorý má rodinu a je ženatý. Vyčerpáva ma to tak veľmi že strácam samú seba. Som podráždená nervózna mám výkyvy nálad extrémne ziarlim. Ja viem že mi poviete zmeň prácu. Ale práca sa hľadá ťažko a nemôžem si dovoliť ísť nižšie platom kvôli hypotéke. A jednoducho prácu meniť nechcem skôr ma napadá že jediné riešenie bude moja smrť. Aj tak nemám ani deti ani partnera.
pracu zmenit nechces, tak trp, masochistko.. co ine. je to len v tvojich rukach, ako si zivot zariadis. za 4 roky si uz mohla byt rekvalifikovana a mat zazemie v inej praci. dnes je na trhu nedostatok zamestnancov, takze neverim, zeby sa za niekoľko rokov nic vhodne a platovo podobne nenaslo. no ked si sa rozhodla radsej ticho trpieť... skor to vyzera, ze si len nechavas zadne vratka pre pripad, zeby predsa... inak by si nehladala dovody preco neodist, ale sposoby
Keby si rozum dostala..
Take by sa ti nestalo
Keď si ochotná skončiť so životom, ktorý máš len jeden...tak ti poradím. Začni úplne nový život, skončí tento čo máš a začni od začiatku.
Predaj byt, odíď z práce a nájdi si ďaleko prácu...možno nájdeš lepšieho nezadaneho chlapa, budeš sa tešiť z novej práce a z nového bývania.
Vieš koľko žien sa rozviedlo a kvôli zlému mužovi sa museli odsťahovať s deťmi do úplne iného mesta ?
Ber to ako rozvod. Odíď za novým životom, novými snami.
Zavolaj na linku dôvery, aby ti pomohli sa pozbierať...lebo ver, že všetci chlapi majú "svoje muchy" a so žiadnym nie je med lízať.
Si veriaca ? Modlí sa. Nie si veriaca? Skús sa modliť.
Prajem ti, aby si našla pokoj na duši. ❤️
odmilovať sa? toto nebude zamilovanie..psychoterapeut urcite pomoze. Laska vie mat rozne formy a nie nutne musi cloveka dostat na psychiatriu alebo do hrobu. Psychoterapeut pomoze s tym nezdravim prezivanim celej situacie
STRETAVAS sa s tým kolegom?... pracujete na jednom oddelení? na jednej smene? Aký máte vztah- rozpravate sa spolu?,alebo sa osobne nepoznáte? ...
vieš ako sa volá?... Ak si s ním v kontakte ako sa k tebe správa? Dáva ti aj nejako najavo,že by stebou niečo chcel mať? Alebo si len ty tá zaľúbená ? Ak je to nejaký lahkovazny chlap čo by nemal problém podviesť ženu tak si s ním začni -ak nemáš predsudky ,že má ženu, deti. Ak je pevný vo svojich zásadách,že s ním nepohnes ani keby si sa vyzliekla pred ním - tak ho nechaj na pokoji! Moja rada!

Je to láska, alebo posadnutosť ????
@irusa presne to som išla napísať.. že toto nie je láska, ale posadnutosť!
Autorka - určite vyhľadaj odbornú pomoc, toto normálne nie je. Najmä nie myšlienky na smrť. Ries to, kým nie je neskoro.