Nevera
Ahojte viem ma tu asi niektore dobre vysmejete ale tym ze mi zalezi na nasom 7 rocnom vztahu, chcem sa poradit aj tu.. zial v maji som mala missed abortion, a nasledne sa zacal moj manzel odomna oddialovat… ma teraz vela prace (obaja robime z domu) a posledne tri mesiace chodi vecer tak na 2-3 hodiny prec.. odovodnuje to tym te je vycerpany z prace a potrebuje sa poprechadzat a vyventilovat…zaroven mi hovori ze nevie ci ma este lubi, nechce sa ani pokusat o dieta a zaroven som mu pri nakladani do pracky dva krat videla na slipoch dve tri biele kvapky akoby prave s niekym dosexoval, utrel sa a potom trochu vytieklo… moja otazka je: zazili ste nieco podobne a nebola to nakoniec nevera? Viem ze teraz pride asi vlna vysmeskov, ale chcem vediet ci niekto nieco podobne zazil… a nie, nepozerala by som muzovi bezne trenky, ale ked vam denne niekto hovori ze nevie ako dalej a ze si to musi premysliet, no zaroven sa s vami tuli, objima a mate aj sex, tak clovek naozaj nevie co si ma mysliet
To bude možno nejaký mysliteľ, že chodí na také dlhé prechádzky... Sorry, nevyzerá to dobre.
Raz iba som sa išla pozrieť, kam to ide, len tak for the record
Asi si chodí fakt niečo iné prevetrávať
Keď chodí v pravidelnom case6, buď pripravená a v okamihu sa obúvaj s ním alebo ak bude obuty a oblieka bundu povedz " zlato počkaj ma pri dverách idem aj ja, bolí ma hlava, musím sa vyvetrať".
A uvidíš čo povie, či mu zamrzne úsmev alebo ti povie ok poďme, alebo zdrhne akože vopred a bude volať...
ja som veru hrozne zvedavá, ako toto celé dopadne. Z tohto by mohla byť dobrá kniha, keby sa pera ujal niekto šikovný
@cacianka ja by som to ešte vyšperkovala a dobehla ho až na schodoch, to nebude mať kedy volať. Ak nie je blbec, jednoducho pôjde inde, nie na dohodnuté miesto. Na 100 % zistí kam naozaj chodí len tak, že ho bude normálne špehovať. Ja som bola naivná 🐮 nekontrolovala som ani kan chodí, ani telefón. Keď som potom pozerala tie správy nebolo to o tom, že chcem vidieť čo si píše s milenkou aj keď kúsok podozrivé mi jeho chovanie bolo no myslela som, že iné má za ušami že moc míňa na svoje koníčky, chcela som vedieť čo si píše s kamošmi a nakoniec to bola KOBYLA 😵😂🙈 o mojej naivite svedčí fakt že ten pomer trval viac ako dva roky 🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮takže odvtedy som názoru baby nebuďte za kravy! Kľudne pozrite mobuk, kľudne špehujte, nežite v klamstve, načo je to dobré, stratené roky...
@lenadka kobyla? Čo tým myslíš, že 2 roky chodil za kobylou? Inak tiež si myslim,ž e radšej špehovat ako ist s nim, lebo to može povedať, že doma ostane akurat tito dvaja nežiju spolu, tak neviem, či by sa mi chcelo ho kontrolovať, ked sme odlučeni
Kobyla je čo , chodil za koňom či tak milenku nazývaš?
@karolinakr milenku 😂
@lenadka presne. Jak lečo vyjde von, a za chrbtom zákonitá.... Zlato idem s tebou, potrebujem čerstvý vzduch...
Ale skôr by som poprosila niekoho, aby sa zahral na detektíva Orieška, buď sledovať pešo alebo byť pripravený sadnúť do auta. Neverím že niekto sa tak často prechádza 2-3 hodiny Radšej krutá pravda ako trápna nevedomosť, teda ak to autorka unesie a je pripravená aj na blbe zistenie.

Tak podľa mňa si nechodí prevetrať hlavu, ale niečo iné....