Nevera partnera počas tehotenstva. Ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte,
Ako sa vyrovnať s tým, že mi je partner neverný par mesiacov pred pôrodom a chce odísť? Nemám poriadne nič, neviem čo mám robiť a momentálne mám pocit, že nič nezvládnem bez neho. Viem, že ma asi odsúdite, ale som schopná s ním byť naďalej a zabudnúť ak by pri nás chcel ostať.
otazka a čo si na nom videla? mala si ruzove okuliare ? okolie nic nehovorilo?
O dieťa by sa chcel starať čo sa týka peňazí a a aj sa s nim stretávať.. Bývame spolu, ale bývanie je jeho aj keď to beriem za svoj domov aj ja po niekoľkých rokoch. Isto mi okolie pomôže ako budú môcť, ale u rodičov nemáme kde bývať.
@biba722 keďže nie ste manželia, tak verím a v to dúfam, že máš ušetrené niečo.
za ďalšie dieťaťu dať priezvisko po tebe a nie otcovi
a riešiť výživné pre seba a dieťa
Hlavne si musis vyriesit byvanie este pred porodom. Tiez vyzivne.
:( a myslíš že keď ostane bude to spoľahlivý partner a už ťa nikdy nepodvedie? Alebo keby ťa aj podviedol, hlavne nech ostane? Taká zúfalá snáď nie si😒
O dieťa by sa chcel starať čo sa týka peňazí a a aj sa s nim stretávať.. Bývame spolu, ale bývanie je jeho aj keď to beriem za svoj domov aj ja po niekoľkých rokoch. Isto mi okolie pomôže ako budú môcť, ale u rodičov nemáme kde bývať.
@biba722 Je to uplne pochopitelne, ze nechces ostat sama s dietatom, zalezi velmi od toho ci chce ostat s vami… Kedze ste spolu niekolko rokov, skus vyckat co bude dalej 😇. A ked nebude dobre, zariadis sa inak

@biba722 tak šetri peniažky chce sa starať nech sa stara ne.usite byt spolu...nasetri a osamostatni sa od neho