icon

Neviem ako ďalej vo vzťahu s priateľkou

fil1p21
Včera o 12:31

Zdravim, neviem ani ako začať, založil som si účet na modrom koníku kvôli jednej veci ktorá ma dosť trápi. Mám 21rokov, odkedy som zmaturoval tak som šiel pracovať do zahraničia už to bude druhý rok. Priateľka má 21 rokov, nezamestnaná. Spoznali sme sa pred pol rokom a na začiatku bolo všetko fajn no poslednú dobu sa väčšinou chytneme na somarine. Prvá vec čo ma trápi tak je tá že nepracuje, keď som sa pýtal prečo si nehľadá prácu tak vravela že hľadá si prácu ale takú kde nebude musieť robiť manuálne. Pracovala 3 týždne v nejakom sklade ale po 3 týždňoch sa nato vykašľala lebo ju to nebavilo.
To bolo ešte v lete. No už bude ochvilu nový rok a ona stále nechodí do roboty. Vravel som jej ešte v septembri či už našla nejakú prácu a odpovedala mi nato že je veľmi unavená po dovolenke že v septembri nebude môcť. V októbri ak som sa spýtal či už našla nejakú prácu tak reagovala dosť agresívne že čo sa do toho starám že ona má dosť peňazí... Tak som sa spýtal či plánuje ísť tento rok do práce a povedala že asi nie lebo začína zima a ona v zime nepôjde do roboty lebo chce tráviť čas s rodinou, vraj peniaze niesu všetko že to neskôr aj ja pochopím. Kvôli ďalšej veci čo sme sa hádali tak mi stále vyčítala keď som bol v zahraničí že prečo chodím do zahraničia že ona by ma chcela mať doma, tak som jej odpovedal že by som si chcel zarobiť na bývanie a mi začala vyčítať že stále len na prácu myslím že peňazí nebudem mať nikdy dosť a vec je taká že som dosť mladý a keď mám možnosť mať vlastné bývanie v 25 rokov tak nevidím dôvod prečo to nevyužiť. Spomenul som jej že sa mi naskytla od nového roka práca z inej firmy za lepšie peniaze s tým že by som si na to bývanie mohol zarobiť ešte skôr ale kvôli frajerke som to musel zrušiť lebo s tým nesúhlasila, vraj by sme sa videli len pár dní v mesiaci. Spýtal som sa jej že ako mám našetriť na vlastné bývanie a odpovedala že peniaze mi dajú buď moji rodičia alebo jej a keď som odpovedal že si na bývanie chcem zarobiť sám tak bola nasratá. Ak som na turnuse v práci tak s ňou volám skoro každý deň. Sú dni kedy sa mi nechce volať lebo som dosť unavený z práce keďže začínam v práci o 6:00 a končím o 18:00 a vtedy nastane hádka že keď sa mi niekedy nechce volať lebo som fakt unavený z roboty čo ona to nepochopí keďže nepracuje a ja behám celý deň po stavbe tak mi vyčíta že čo sa jej nevenujem a keď jej poviem že som unavený tak napíše že má ona až tak unavuje že nechcem volať... Ak som doma tak sa jej venujem každý deň no momentálne som ochorel a dneska som jej napísal že sa nechcem stretnúť žeby som ju nenakazil a mi napísala že je veľmi sklamala že pri nej by som sa hneď uzdravil. Včera som bol s ňou celý deň a večer ak mi volal kamarát s ktorým som sa už vyše mesiaca nevidel tak bola nasratá že čo mi volá kamarát že teraz som pri nej. Ďalšia vec čo ma trápi tak sa pohadame kvôli tomu že niekedy si chcem ísť aj s kamošmi užiť vonku do mesta a to ju dosť trápi, robí drámu, píše slohovky jak ju neľúbim a podobne...
Ak som jej povedal že chcem mať aspoň nejaký voľný deň tak namna vyletela že ona mňa má na prvom mieste že to čaká aj odomna že ju budem mať na prvom mieste.
Neviem čo mám robiť, ďakujem vám za každú radu lebo som už z toho dosť zúfalý 😞

Strana
z5
anonym_234e84
Včera o 23:51
@fil1p21

@anonym_234e84 normálne dievča možno už ani nenájdem a nechcem ostať sám, mám len 21 rokov to je pravda ale nájsť normálne dievča v dnešnej dobe ktoré má nejaké ciele, ambície je dosť ťažké...

@fil1p21 ťažké, no nie nemožné

anonym_3cea1c
Včera o 23:53
@fil1p21

@personality ďakujem za podporu 😀 už som napísal frajerke že zajtra sa potrebujeme o niečom vážnom porozprávať. Radšej budem aj chvíľu sám jak strácať s ňou čas lebo to do roboty nepôjde...

@fil1p21 pozri, môj muž s podobnou žil, nerobila 16 rokov. A keď sa s ňou chcel rozísť ešte na začiatku, ukecala ho jej matka, aké dobré dievča to je, bol v podobnom veku ako ty, mladý, naivný.

anonym_30d19a
Dnes o 00:10
@fil1p21

@moonlight1210 aj som jej povedal či by sa nechcela začať učiť nejaký cudzí jazyk tak odpovedala že jej to netreba a mne vraj stačí anglický jazyk že ďalší cudzí jazyk je zbytočný. Ak som jej navrhol pozerať filmy po anglický tak odpovedala že ona také pozerať nebude že je to zbytočne a nevie to preložiť.

@fil1p21 Si cielavedomy a ona ta taha dole. Vykaslala by som sa na nu. V tomto vztahu pre teba nie je ziadne pozitivum. Obcasny sex zozenies aj inde. Takto mas lenivu pijavicu s inymi hodnotami ako mas ty, neochotnu cokolvek zmenit.
Priala by som si mat znovu 21 rokov a dnesny rozum.

martinadomianova
Dnes o 05:02

@fil1p21 ten opis mi čiastočne pripomína mňa samú pred mnohými rokmi. Inak na tvojom mieste by som sa s ňou pekné rozlúčila. Si ešte dosť mladý a tá pravá príde. Zarob si kým môžeš. Pretože nikdy nevieš čo sa môže stať. Okrem toho na mladého človeka máš dobré nastavené myslenie. A tvoja priateľka to očividne nevie pochopiť. Myslím, že ona potrebuje k sebe iného chlapa, čo by s ňou bol skoro nonstop a venoval sa jej. Fakt daj od nej radšej ruky preč. A nezahadzuj kvôli nej ani prácu v zahraničí, ani učenie sa cudzieho jazyka. To Ťa posúva vpred.

ria_sprout
Dnes o 05:50

Tak s ňou ostan, viac ju poslúchaj a ober sa o možnosť nájsť si nejaku normálnu. Nechápem či si čakal nejakú zázračnú radu ako prestaviť súčasnu priateľku na pracovitu slečnu. Také čary neexistujú a keď nič nespravis, tak budeš mať rozmaznanu frajerku. Tvoje rozhodnutie

fil1p21
autor
Dnes o 08:05
@anonym_3cea1c

@fil1p21 pozri, môj muž s podobnou žil, nerobila 16 rokov. A keď sa s ňou chcel rozísť ešte na začiatku, ukecala ho jej matka, aké dobré dievča to je, bol v podobnom veku ako ty, mladý, naivný.

@anonym_3cea1c ja to ukončím radšej teraz kým niesu deti lebo časom by to bolo horšie a zas keď jej matka ju neženie do roboty ale podporuje sedieť doma a sa starať o 21 ročné dievča jak o malé bábätko tak to sa nikdy nezmení...

Strana
z5