icon

Neviem, čo si myslieť o našom vzťahu...

19. feb 2020

Kavičková ranná téma... nejako zvlášť ma netrápi,skôr tak na zamyslenie...mám partnera vyše dvoch rokov,sme v zrelom veku,čiže nehrozí zakladanie rodiny ani nič podobné...len v poslednej dobe dosť premýšľam nad tým,čo vlastne sme? Stretneme sa párkrát v týždni,keď sa nám chce,akože vcelku fajn, no čím ďalej, tým viac sa naše stretnutia zužujú len na kavickovanie,pokec, prechádzky,spoločné aktivity,no už sa akosi vytráca sex...on moc aktivitu nevyvinie a ja to už vnímam len ako také kamarátstvoo,on sa s tým nestotoznujee ale cítim to tak....tak sa chcem opýtať žien...vadilo by vám,keby ste mali čas aj priestor a napriek tomu by ste vedľa seba len tak presedeli večer čo večer bez sexu??? (Sex Max raz do týždňa pričom spolu vieme byť aj každý den) Mám to brať ako kamarátstvo alebo čo? Voči mne a plánovaní aktivít je aktívnejší on, je spokojný takto a vyhovuje mu to...ja neviem,no mám pocit,že ako muž by mal chcieť viac a viac po mne túžiť....ako kamarát teda fajn,no už má začína svojim správaním odpudzovat,keďže po mne netúži,nepovie to,nenapíše to,nič....

katkati
19. feb 2020

Ja ťa chápem, asi to myslíš tak, že keď si doma sama, tak žiješ možno menej nudne ako keď je u teba, lebo si robíš svoje. Keď ste spolu, tak sa venuješ jemu - lepšie povedané nevenuješ, len sedíte na gauči. A tým pádom sa nudíš. Ty chceš byť žiadaná a on je psí čumák. Budeš sa s ním nudiť čím ďalej viac, podľa mňa sa stretávajte menej a využite ten spoločný čas mimo iného aj na sex.

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
19. feb 2020

no moze byt ze nevie davat najavo city... kto vie..

autor
19. feb 2020

@katkati presne si to vystihla! Áno,keď som doma,vo svojom,tak kľudne prelezim aj celé poobedie pred telkou a nenudí má to....užívam si ten svoj kľud...s ním buď nech sa niečo deje,alebo nech sa nevidíme radšej vôbec

3009
19. feb 2020

Nechápem ako žena v tvojom veku musí s ním vetko preberať - nájdem si niekoho na sex. Veď si nájdi a nepotrebuješ na to súhlas od neho. Veď aj tak nie ste stále spolu. Ty by si chcela jeho prerobiť, ale to nejde. Ak ti nevyhovuje tak hľadaj iného a jeho si nechaj keď nebudeš mať nič iné. Predstav si, že aj on má od teba iné očakávania a ty sa tiež nechceš jemu prispôsobiť.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
19. feb 2020

A prečo si teda nenájdeš niekoho kto ti vyhovuje viac? Veď keď to tak po sebe prečítaš - čas s ním rada netravis, sexu s ním je pre teba malo, nudí ta a je ti jedno aj keby mal inú.. chces od neho úprimnosť, ale nie je práveže neúprimné byt s niekým len preto, aby si nebola úplne sama? Lebo inú možnosť prečo si vlastne s ním neviem akosi nájsť..

autor
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre_2
19. feb 2020

No tak v tom pripade, by som mu proste úprimne povedala, ako to beriem a ako si to predstavujem dobuducna a neriešila by som to, aky status má mať vlastne nas vzťah.. ale tak to je tvoja vec či a ako v tom budeš pokračovať..

majoranka24
19. feb 2020

Preco je takmer nemozne najst ineho? Myslim si, ze s takym postojom, ze nechces nikoho "na pevno", chces len viac sexu, takych najdes cele zastupy.

autor
19. feb 2020

@majoranka24 ver tomu,že nie....a neberiem zkraja ani hocičo

maialeo
19. feb 2020

Preto hovorim... a budem sa opakovať.... máš pocit, že vzťah je len o prvej čakre? Teda pre laikov... o sexe?

autor
Autor odpoveď zmazal
maialeo
19. feb 2020

Ahaaa, takže problém je v tebe a tvojej prvej čakre. Prečo teda riešiš jeho?

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
katkati
19. feb 2020

Je to neskutočný sebec. Najprv sa doma urobí a potom príde za tebou? Viac mu vyhovuje Anča dlaňová a na teba už nemá energiu. Nehľadaj chybu v sebe.

matuskova003
19. feb 2020

@retatka ty kokso ty si teraz uplne odpísala ženy po 40-ke 😀 a čo, že jej behá sex po rozume ? je to zdravá zrelá žena, ktorá stále kvitne. žena po 40-ke má právo sexovať aj 5x týždenne, keď má chuť a túžbu. Toto škatulkovanie .. no ja ešte nemám 40, ale mám kamošky čo už majú po 40 ke a to by si sa asi prežehnávala, ako často a ako divoko sexujú so svojimi polovičkami 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
katkati
19. feb 2020

Lebo sám sa nudí a s tebou sa cíti dobre? Ale sex zvládne aj sám, na tomu stačí 5 minút a potom sa ide rozptýliť k tebe? Nechaj ho a užívaj si s iným.

autor
19. feb 2020

@katkati áno cíti sa dobre...len či to nie je tam trochu malo

buba24
19. feb 2020

"Láska bez sexu je ako kniha bez textu"

katkati
19. feb 2020

Je to málo, preto som písala, aby si ho nechala, nech si užíva so sebou.

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal