Neviem sa od neho odpútať
Ahojte, s priateľom sa od decembra dookola rozchadzame a znovu dávame do kopy. Potom sa po hádame sme od seba týždeň dva a znova sme spolu. Ja už nevládzem..sme spolu rok a tri mesiace. Jeden deň si myslím ze už som zahojena, že už sa k nemu nevrátim, no prejde týždeň a ja bez neho neviem byť. Dôvody na naše rozchody sú vždy dosť vážne. Napr.ze často niekde v noci chodí a ja neviem kde..neni to žena, niesu to kamaráti, neviem kam chodí..dalsi dôvod, že je výbušný. Poviem jednu vetu, ktorá sa mu nepozdáva a už je oheň na streche. Mam pocit, že napriek tomu aké nezhody medzi nami sú, sme jeden na druhom závislí a to preto, lebo mame skvelý sex. Stale nás to k sebe ťahá ale ja už nevládzem pozerať sa na tu jeho nezrelost.
@danica2711 presne toto mi napadlo ! autorka zdrogovaný človek nemá medze v sexe !
To je uplne jedno kam chodi a co robi podsatne je ze tebe nechce povedat.. a určite nechodi na nocnu brigadu aby ti zarobil na snubak ;) Na zacatku sa pretvaroval a toto je jeho skutocne ja. Ty nemožen teraz zit zo spomienkoveho optimizmu ci udrziavat nefunkcny vztah koli sexu..nemas uz asi 20r a si single mama tak mas byt zodpovednejsia.Proste bud rada ze mas svoje byvanie svoj klud a posli nabijaka spet do jeho detskej izby nech ho budi jeho mama..kokos niektore zeny ste nepoucitelne ..uz ti chyba len si vytrtkosit ups baby a mat ho na krku este saisie 3r a cakat ked ti da po pysku ci ta o 3rano znasilni ked na to trebars nebudes mat chut ani energiu..
Nevieš ani ukončiť vzťah? Raz to skonči a skonči. Nebude nikto, a potom niekto príde. Budeš fungovať sama. Hotovo. Toto nema zmysel.

@tomaskovamamka
🤣🤣 lebo ťa predtým pomiloval tak nemá inú....🤦♀️