Nevyzretý chlap
Aký máte názor na chlapa, ktorý ma po 35tke, pracuje, zarába a stále žije s rodičmi? Jemu to tak vyhovuje a neplánuje sa osamostatniť, odsťahovať sa do svojho. Príde mi to tak, ako keby bol mamičkym cecok, navarí mu, operie, nachystá jedlo do práce, no proste všetky veci ako okolo malého dieťaťa. Namiesto riešenia budúcnosti, vlastnej rodiny, deti, chodí po diskotékach, festivaloch.
@anonym_autor nie je problém že žije s rodičmi, veď môže tam fungovať ako plnohodnotný člen. Ale problém je to, že po svadbe by sa neosamostatnil so ženou.
Ale ak sa neplánuje zenit, mať rodinu, je to ok. Dôležité je, že on je spokojný. Spôsoby života si rôzne
Nie, takého chlapca (nie chlapa) nechci. Budeš druhá v poradí. Prvá bude mama, ktorá sa bude snažiť riadiť váš život.
@anonym_autor Tak ale hlavne, že pracuje. Nevidím problém v tom, že býva s rodičmi. To je úplne bežné. Je problém dostať sa k nejakému bytu. A radšej dá peniaze mame.
Asi este nestretol tu, kvoli ktorej by bol ochotny vzdat sa komfortu,, a ze chodi po festivaloch a pod, no asi ju stale hlada,,, ver, ze ,keby bol poriadne zalubeny, to by si videla, coho by bol schopny.....
@anonym_autor Tak ale hlavne, že pracuje. Nevidím problém v tom, že býva s rodičmi. To je úplne bežné. Je problém dostať sa k nejakému bytu. A radšej dá peniaze mame.
@bloger akú problém s bytmi? Mám 40 a reálne nepoznám takého človeka, čo nežije aspoň v prenajme
@anonym_autor a ty si kto že riešiš? Matka?
Ak nie načo riešis
@bloger akú problém s bytmi? Mám 40 a reálne nepoznám takého človeka, čo nežije aspoň v prenajme
@zmrzlinka2021 A pritom prenájme platíš komu? Vlastnej mame určite nie.
Mam pocit ze poznam vela takych chlapov. Hlavne takych co si o sebe mysleli ze su alfa samci 🤣. V krcme prezili polku svojho zivota a cakaju na modelku z victoria's secret lebo ziadna nebola dobra.
Nie je problem ze zije s rodicmi. Otazka je ci by dokazal prezit sam bez mami. Ci je schopny sa postarat o seba.
@anonym_autor nič, normálny. Pokým nenájde ženu, kvôli ktorej sa mu oplatí zmeniť svoj životný štýl, tak nemá dôvod nič meniť. Načo si ničiť nervy.
@anonym_autor však radsej takto ,ako by si mal spraviť decko lebo treba a iba by si zivot zničil a tomu decku tiež
Nie každý chce a potrebuje rodinu
Skus sa skôr ty zamyslieť nad sebou ,prečo si myslíš ,že budúcnosť pre neho je dobrá ta čo si ty myslis a to rodina a decko
@anonym_autor a teba to prečo trápi?
@anonym_autor ja mám takú otázku,čo to presne je riešenie budúcnosti
Nie je to jedno? Kazdy nech si zije ako chce
@anonym_autor Ze to nie je material na partnersky zivot.
@anonym_autor mozno (vsade) hlada tu pravu a svoj zivot/byvanie chce budovat SPOLU s nou. Nie obaja zabezpeceni a "uvazneni" kazdy vo svojom (byte/dome aj navykoch).
tiez poznam takeho aj po 35 byval doma... mamaservis a pod,, jedneho dna sa rozhodol, ze si kupi byt, mal nasetrene dost, s malou hypo mal do 2 tyzdnov vlastny byt,, zrazu uz bol chlap zijuci sam, s vlastnym bytom,,, domacnostou ,,, zrazu ho vsetci inak vnimali, bol vsak ten isty, .. ked na to ma a potrebuje ho, .byt si vie kupit za tyzden,,,,
Heh.....a v com je akoze nevyzrety? Pracuje a zije s rodicmi pod jednou strechou. Co je na tom take bizarne? Realita mnohych napriec Slovenskom.
Mna vzdy pobavi ta predstava, ze chlap ktory zije pod jednou strechou s rodicmi ma byt nejaky neschopny jedinec okolo ktoreho mamicka beha kolecka zatial co on so zamastenym trickom od chipsov sleduje netflix.
Mat tvoje problemy 🙄. Ved ocividne su tvoje naroky vyssie tak preco riesis cloveka ktory nikomu nic zle nerobi? Ty vidis do ich rodinnej dynamiky? Mas dokazy, ze mu mamka vari a perie?
Je zrejme, ze muz po 35tke ktory zaraba a uziva si zivot predstavuje pre zatrpknutu zenu ktora nema nic lepsie na praci existencnu hrozbu.
Smutne, ale ved sak tvoj zivot.
Vieš čo bývanie s rodičmi je jeho menší problem. Ale ja by som utekala od chalapa ktorý v 35tke potrebujem piatkové mesto a diskotéky, festivali a podobne … toto je pre mna najväčší 🚩
No dospele decko 💁🏻♀️
prečo by nemohol žiť s rodičmi? môj sused býva u rodičov. aj s manželkou a deckom. všetci pod jednou strechou
neriešim. ich vec.
Vies kolko ja poznam žien,ktore ziju s rodicmi? A teraz akoze su neschopné jedince či ako? Mame v rodine chlapa co sa ženil v 52r.a byval s mamkou,žena prišla k nim do domu,spoly mamku dochovali samozrejme aj opatrovatelky platili,ked uz bola ležiaca,maju dve deti a funguju.Ona mala asi 35 ked sa brali.Vsetci zučastneni su spokojni,tak čo maju cudzí čo riesiť.
@anonym_autor Takých je plno. A najdu sa aj ženy. Každého vec.
Ja by som sa o takého nezaujímala, lebo si myslim, ze on by očakával, ak by sa raz presťahoval ku mne (!!!), ze mu nahradim jeho mamku a budem sa o neho musieť starať ako ona sa starala.
Proste muž, ktorý nemal možnosť sa aspoň pár rokov starať sam o seba, sa podľa mna o seba proste postarať nevie. Všetko ostatné su len výhovorky.
Aj to s tym kupovanim bytu, vsak ked na to nemá, tak nemusi hned kupovať 3izbak v centre mesta 🤦♀️ aj menšie byty sa dajú kúpiť 😀
@anonym_autor Tak mne by samotne byvanie s rodicmi nevadilo. Moj muz s nimi byval do cca 35ky, ale ziadny mama hotel, vedel si normalne navarit aj napiect, podielal sa na domacich pracach, prispieval aj financne. Nas kamarat zije s rodicmi este aj teraz po 45ke. Ale podobne, podiela sa a vie samostatne konat. Finisuje uz so stavbou vlastneho domu, konecne po 6 rokoch komplikacii. Jedine znepokojive je, ze ten dom si chodi obzerat jeho otec a maluje si, ako v nom bude byvat on. To mi pride dost za ciarou, tento otec, kamarat nie. Ten je prave super chlap z mojho pohladu, dobre zarobi, je velmi vtipny, nekonfiktny a velmo oblubeny medzi ludmi, hoci je introvert.
@anonym_autor pokial planuje rodinu a zenu a chce sa osamostatnit a momentalne nikoho nema tak je to v poriadku
Pokial rodinu nechce kludne nech ostane u rodicov
Mimochodom daj si pozor, tiez sommpocuvala roky tieto recicky o hypoteke a novom byte a rodine, tahal ma roky po podnajmoch , otehotnela som - mali sme pred svadbou, lebo recicky kupime kupime po svadbe spolu, nakoniec zo svadby nebolo nic lebo ja tehotna v nemocnici, z kupy bytu nebolo nic lebo vraj nemame nemame kvoli dietatu az to na neho bolo tolko, ze to psychicky nezvladol a odisiel
Jeb…t ho na hlavu, postarala som sa o seba a o svoje dieta sama a tutko nech si zije s kym chce a kde chce
@bloger u mamy sa mu tie peniaze nejako zhodnotia? Ak si myslel nájom, tak áno, ale urrčite to nebude toľko, ako keby býval v podnájme u cudzieho a peniaze môže investovať do bytu a ten prenajímať, čiže sa spláva sám
Ja by som sa o takého nezaujímala, lebo si myslim, ze on by očakával, ak by sa raz presťahoval ku mne (!!!), ze mu nahradim jeho mamku a budem sa o neho musieť starať ako ona sa starala.
Proste muž, ktorý nemal možnosť sa aspoň pár rokov starať sam o seba, sa podľa mna o seba proste postarať nevie. Všetko ostatné su len výhovorky.
Aj to s tym kupovanim bytu, vsak ked na to nemá, tak nemusi hned kupovať 3izbak v centre mesta 🤦♀️ aj menšie byty sa dajú kúpiť 😀
@ruxandra ale vie sa o seba postarať aj muž, ktorý nežil nikdy sám. Len musí mať normálnu matku, ktorá mu neumožňuje mama hotel. Nechá ho, nech si sám upratuje, perie, varia na striedačku, on porobí v záhrade, obstará väčšie nákupy a každý si žije svoj život, aj mama s otcom, aj syn. Mali sme takého kamaráta, chodievali sme s ním lyžovať, úplne normálny muž, len sa sklamal dva krát v láske a tú pravú našiel až po 40. Potom sa odsťahoval, kúpil starší dom, ten prerobil a tam spolu žijú.
@anonym_autor a prečo to trápi teba?

@anonym_autor nevies si pomoct a musis ho riesit, lebo telo hovori Chcem ho a rozum pre zmenu Nerob kraviny?