icon

Nevzťah vo vzťahu: Ako ďalej pokračovať?

18. máj 2024

Hladali sme obaja vztah. Stretli sme sa, fungovala aj po dvoch rokoch funguje aj chemia, aj si rozumieme, aj sa mame radi.

Vztah sa rozvijal, zalubili sme sa a potom nastal zlom. Mne sa zdalo skoro to zoficialnit a on nasledne povedal, ze skusime ist na to pomaly, neoficialne, s vernostou. Taky normalny neoficialny vztah na zaciatku, ale tak to ostalo. City su, ale emocie odisli. Vraj to znamena, ze ma ma rad, chcel vztah, ale uz nechce.

Velmi sa bal zavazkov, ja chcel len randit viac a oficialnejsie-znamena to, ukazat mu kde som sa narodila, tym padom spozna par ludi z rodiny, ist s nim na vylet, viac s nim byt...skratka to co mame plus malo viac...namiesto toho som kamaratka, lebo si aj rozumieme. Podotykam vernost tam bola. A rad ma ma urcite. Ma 23rokov, tiez v jeho veku mi to tak stacilo, aj ked som chalana mala rada. Ponracovat takto ale nechcem. Ano su taky, ktori sa necitia na vztah...je to introvert a intelektual, stale sa ohana tym rozumovym...na narodeniny mi dal sperk...

Ja chcem viac, nebyt nazyvana kamaratkou aj ked ma to nerani, len mi to pride nezrele. Mozem pokracovat, alebo s tym seknut. Tym padom prerusit kontakt, pretoze nemozem byt kamaratkou, ak sme boli naj kamarati a aj sa milovali...ak ma muz rad malo by to s nim aspon trochu pohnut?

Strana
z2
katka2602
19. máj 2024

@darina77 tiež si myslím, podľa toho ako píše a ako ho nazvala môže mať kľudne 30 a viac.

autor
19. máj 2024

Ja nechcem hned vazny vztah-manzelstvo a dieta

autor
19. máj 2024

napisal mi, ze ma ma rad, ze sa so mnou vie aj porozpravat, ale city od neho tam nie su 🙃. Ze som jeho kamaratka, nic viac (to som bola doteraz, medzicasom ma lubil, kadeco planoval,aj chemia funguje).
To, ze si so mnou ma aj co povedat a ma ma rad je plus. Ked sa s nim prestanem kamaratit, mohla by som mu chybat. Chcela som si s nim uzivat, dalej randit, ale nemoct ho nikomu ani ukazat? Keby som bola mladsia, nebal by sa. Ale ja som mu povedala, ze sa nepotrebujem viazat. Viac s tym neviem spravit.

janka_23
19. máj 2024

Myslím ze slová ze ta považuje za kamarátku a nič viac hovoria za všetko. Ukončí to a hľadaj inde, z tohto už určite normálny vzťah nebude a je úplne jedno aká chémia medzi vami je

autor
22. máj 2024

@janickacrazy to je zvlastne, ze do 24 maju mladi podla tvojho nazoru len neoficialne vztahy...ja som randila aj mladsia, jed som mala tiez priatela v tomto veku a normalne sme mali aj oficialny vztah, co je na tom vazne? Mysliet to naozaj neznamena sa chystat mat zavazky

janickacrazy
22. máj 2024

Nič také som nenapísala, to si si už ty domyslela. Ale nevadí. Fakt ostáva ten, že on ťa berie ako kamarátku a ty by si chcela niečo viac.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
naneta258
22. máj 2024

@sheila121 už je to asi jedno 🙂

andrea2667
18. jan 2025

Ak by som chcela vzťah a ten druhý by ma stále nazýval kamarátkou s výhodami, určite by som to ukončila.

aandrea9
18. jan 2025

Tak povedal ti, ze si jeho kamarátka 🤷‍♀️ zrejme s výhodami. Celkom nechápem, čo tu chceš ukončovat. Nezvtah?

obludamala
20. jan 2025

Chce s tebou len sulozit a caka na inu zatial.

Strana
z2