Nezhody vo vzťahu a moja šanca odísť za prácou do zahraničia
S manželom žijeme v Nitre kde roky nemam pracu on robi vo VW v Ba
Naskytla sa mi super prilezitost v zahranici pretoze aom zdravotne znevyhodnena a tam som uz volakedy pracovala a chcem sa tam vratit spat v Nitre su len hnusne fabriky za par centov .. On robi vo Vw ale plat tiez onicom vzdy mu koncom mesiaca nieco pozicam . A potom mi to vracia a zas je v minuse .. Ja mam 26 rokov on 31 velmi ho milujem ale nemame nic spolocne a on nechce odist z Nitry lebo na to nema a z svk uz vobec nie lebo tu ma uvery a stabilnu pracu . pomoc
Keď nemáš roky prácu z čoho mu to požičiavaš? A prečo mu vôbec požičiavaš? Veď peniaze aj náklady sú v manželstve spoločné, podieľaš sa na financovaní domácnosti?
Ty nemas pracu a poziciavas muzovi, ked mu chybaju peniaze? A z coho?
A v BA si ty pracu nenajdes?
Keď nemáš roky prácu z čoho mu to požičiavaš? A prečo mu vôbec požičiavaš? Veď peniaze aj náklady sú v manželstve spoločné, podieľaš sa na financovaní domácnosti?
@anonym_d9b961 my nemame peniaze spolocne ja mam nieco usetrene , kazdy mame zvlast ucet
čo máte vlastne spoločné? ani budúcnosť nevyzerá vás dvoch ružovo.
Ja ti teda napisrm asi to, co chces pocut.
Vsak odid do zahranicia a uvidis, ci si budete chybat. Podla toho sa zariad.
nechápem, ako ste sa vy dvaja dali dokopy. on zarába vo VW a viem že sú tam dobré platy, na svoju dobu sa tam dalo zarobiť veľmi dobre, ale on nemá asi finančnú gramotnosť, ked nevie hospodáriť, ale si ešte aj od teba požičiava. a z čoho mu požičiaš, keď nemáš príjem, prečo sakra čerpáš do mínusu ?! keď sa ti úspory minú, keby sa ti niečo stalo, veríš že ti on pomôže ? že sa o teba postará, aj ked len dočasne, že utiahne všetky vaše náklady ?! keby sa nedajbože stalo niečo jemu, napr, viac mesačná PN, ako by ste vyžili ?!
na môj vkus máte veľmi divné, ba až neperspektívne manželstvo, nehospodárite spolu, každý chcete niečo iné, tak sa skúste rozdeliť a choď si riešiť svoje uplatnenie, ak teda veríš že to v zahraničí zvládneš, zarobíš si a pomôžeš si. Ale uvedom si, aj keď nemáte účet spoločný, tak máte voči sebe ako manželia vyživovaciu povinnosť, teda ak by sa niečo stalo, tak sa nikto iný o vás nepostará a vy to sami nezvládnete.
No ja ti neviem. V Nitre za pár centov? Pracujem tu a nikto z nás nepracuje za pár supov
Lepsie makat v akejkolvek fabrike (je to normalna praca slecinka!!) ako roky byt bez penazi... kto ti plati odvody, s coho sa financujes? Na dochodok toto budu uplne svetove napady... mne toto hlava neberie niekedy...
No ja ti neviem. V Nitre za pár centov? Pracujem tu a nikto z nás nepracuje za pár supov
@doriiis vo fabrikach je 850 e v cistom cca tak isto aj v maloobchodoxh v obchodoch robia sa 12stky a cloveka vykoristuju za taky maly peniaz .
Lepsie makat v akejkolvek fabrike (je to normalna praca slecinka!!) ako roky byt bez penazi... kto ti plati odvody, s coho sa financujes? Na dochodok toto budu uplne svetove napady... mne toto hlava neberie niekedy...
@anjelicek26 nemozem makat vo fabrike mam operovanu chrbticu nemozem dlho stat dvihat tazke a migreny nechcem znicit svoje zdravie
V zahranici ta poloinvalidnu caka aka praca snov?
@anjelicek26 nemozem makat vo fabrike mam operovanu chrbticu nemozem dlho stat dvihat tazke a migreny nechcem znicit svoje zdravie
@anonym_autor a čo budeš robiť v tom zahraničí? Slováci tam obvykle chodia práve na tie manuálne práce keďže tam netreba bohvieakú kvalifikáciu.
@anonym_autor tak ja neviem, ale tiez mam za sebou rozne operacie, stale som v podstate "v liecbe", ale pracovala som aj v dielni, aj v obchode. Ked sa chce, tak sa da...
Autorka, však povedz rovno, že sa ti nechce. Určite v zahraničí čakajú na teba. Však zbal kufre a choď. Keď ťa táto krajina a tvoj muž brzdia v tvojej kariére.
@anonym_autor a čo budeš robiť v tom zahraničí? Slováci tam obvykle chodia práve na tie manuálne práce keďže tam netreba bohvieakú kvalifikáciu.
@bomba36 v kancelarii ovladam jazyk
@anonym_autor v prvom rade sa rozved ja nechapem vo vobec mate spoločne , v druhom rade odid kam chces
nechápem, ako ste sa vy dvaja dali dokopy. on zarába vo VW a viem že sú tam dobré platy, na svoju dobu sa tam dalo zarobiť veľmi dobre, ale on nemá asi finančnú gramotnosť, ked nevie hospodáriť, ale si ešte aj od teba požičiava. a z čoho mu požičiaš, keď nemáš príjem, prečo sakra čerpáš do mínusu ?! keď sa ti úspory minú, keby sa ti niečo stalo, veríš že ti on pomôže ? že sa o teba postará, aj ked len dočasne, že utiahne všetky vaše náklady ?! keby sa nedajbože stalo niečo jemu, napr, viac mesačná PN, ako by ste vyžili ?!
na môj vkus máte veľmi divné, ba až neperspektívne manželstvo, nehospodárite spolu, každý chcete niečo iné, tak sa skúste rozdeliť a choď si riešiť svoje uplatnenie, ak teda veríš že to v zahraničí zvládneš, zarobíš si a pomôžeš si. Ale uvedom si, aj keď nemáte účet spoločný, tak máte voči sebe ako manželia vyživovaciu povinnosť, teda ak by sa niečo stalo, tak sa nikto iný o vás nepostará a vy to sami nezvládnete.
@cacianka viem ze sa o mna nepostara,vzdy mi povie nech ri ro platia tvoji on mi nic nepomoze ako keby ho nezaujimam
Cize radsej byt roky nezamestnana a ohrnat nosom nad pracou nez si najst aspon nejaky job ktory ti zabezpeci aspon aky taky prijem. Perspektiva do dochodku uplne top.
Tomu zdravotnemu hendicap-u rozumiem lenze takych je mnoho a pracuju.
Moj job tiez nie je nevyhnutne praca snov, ale nikde nie je napisane, ze tam musim zotrvat cely zivot. Beriem to ako prestupnu stanicu. Zatial to staci a ucty treba platit.
Zil som v zahranici cize viem ake to je a navrat by som zvazoval iba za predpokladu, ze mi daju ponuku ktora sa neodmieta lenze trend je nariekat, ze ludi niet a povodne podmienky zachovane.
Ved ak mas fakt taku dobru ponuku tak chod. Na SK ti ocividne ziadna praca neni dobra kedze radsej sedis doma 🤷🏻.
Tak hladaj v zahranici, ak mas pocit, ze to bude lepsie. Ale mna by rozhodilo ROKY financne vyciciavat okolie a snivat o nieco, co mozno ani nepojde... btw. ze manzel nechce ist byvat do Bratislavy z financneho hladiska uplne chapem, ked nemate dva platy..
A tebe čo bráni nájsť si prácu v Bratislave, kde teda podľa teba asi lepšie platia? Či je aj tam ľudia pracujú za pár supov?
Ona mu poziciava, ale on jej hovori, ze ju maju financovat rodicia. Manzelstvo snov😄
A tebe čo bráni nájsť si prácu v Bratislave, kde teda podľa teba asi lepšie platia? Či je aj tam ľudia pracujú za pár supov?
@doriiis kto by ju zamestnal ved jej sa robit nechce
@doriiis tam by som si skorej nasla pracu ale hovoti ze najprv by som aj ja dochadzala kazdy den aby sme mohli zobrat podnajom
vo VW urcite nie su nozke platy.
ked ti tvrdi ioak - klame
@anonym_autor
ja naozaj dofam, ze tato tema je iba vymyslena....
@nyusika ma 1300 v cistom a nezostava mu nic ide do minusu
@anonym_autor .... A čo ti bráni dochadzat? Už si dávno mohla a mala pracovať a nie pindat
@doriiis nemam auto ani vodicak on ma
@nyusika ma 1300 v cistom a nezostava mu nic ide do minusu
@anonym_autor 1300 v cistom a ide do minusu tak to je potom financne negramotny debil a este ta aj zivi gratulujem

@anonym_autor aku pracu si v zahranici vykonavala?