icon

Nezmenená profilovka po rozchode

Dnes o 13:09

Ahojte, ako by ste chapali situaciu ked sa s vami partner rozide z vlastne iniciativy a potom si napriklad necha s vami aj profilovku na socialnych sietach (aktivne ich pouziva), rozchod velmi nikomu evidentne ani neoznamil …. Ja som totiz stale v situacii kedy by som bola ochotna pracovat na veciach a takto mi to nejak stale dava nadej, ze s tym tiez nie je este 100% vysporiadany a nema veci uzavrete. Odstahovani od seba este nie sme, ani to nie je vyriesene ale kazdy sme na sviatky inde. V kontakte v podstate nie sme a je to cerstve.

domkakvet
Dnes o 13:31

@anonym_autor nech ti fotka nedava nadej a ak si ju tam necha aj potom, ked sa odstahujes, poziadaj ho aby si ju vymazal.

rachel36a
Dnes o 13:36

@anonym_autor co chceš na rom chapat? Rozisiel sa s tebou, to ze nezmeni fotku ešte neznamená ze ta stale chce. Chlap take hlúposti ako fotka neriesi.

anonym_1c5bd5
Dnes o 13:38

Chlapi také poxoviny neriesia

minenkaa
Dnes o 13:54

@anonym_autor to ako fakt?Fotka vo virtuálnom svete?
Ano určite on to berie tak,že to neskončilo

autor
Dnes o 14:02

Ja nevravim, ze sa mi tym snazi naznacit, ze ma chce naspat :D ale ja ak by som sa s niekym rozisla tak predsa nechcem vzdy pozerat na fotku s dotycnym a aby to aj vsetci videli. Ak som to v sebe uzavrela na 100%.

really8
Dnes o 14:08
@anonym_autor

Ja nevravim, ze sa mi tym snazi naznacit, ze ma chce naspat :D ale ja ak by som sa s niekym rozisla tak predsa nechcem vzdy pozerat na fotku s dotycnym a aby to aj vsetci videli. Ak som to v sebe uzavrela na 100%.

@anonym_autor ty si ty a on je on. Ver mi ze on sa na svoju profilovku nepozera.

anonym_df223b
Dnes o 14:18
@really8

@anonym_autor ty si ty a on je on. Ver mi ze on sa na svoju profilovku nepozera.

@anonym_autor
Načo to chodíš obzerať, čo tak zablokovat

13uzivatelka11
Dnes o 14:18

proste sa mu nechce teraz všetkým vysvetľovať prečo si zrazu zmenil a vymazal fotky s tebou

anonym_5af501
Dnes o 14:32

Moj ex, s ktorym nie som uz 6 rokov ma stale plny profil nasich spolocnych fotiek. Mne je to jedno, nech si tam ma co chce. A to je clovek, pre ktoreho boli najdolezitejsia vec socialne siete a kadzy svoj sviatok velmi bedlivo sledoval, kto mu gralutuje a kolko ludi a ci je to viac ako predosly rok. Bol to davno dospely chlap. Spolocnu profilovku sme nemali, nevidela som na to dovod, ja som samostatna osoba a on tiez. Teraz mal so svojou "frajerkou", ale uz to zmenil.

autor
Dnes o 14:43
@anonym_5af501

Moj ex, s ktorym nie som uz 6 rokov ma stale plny profil nasich spolocnych fotiek. Mne je to jedno, nech si tam ma co chce. A to je clovek, pre ktoreho boli najdolezitejsia vec socialne siete a kadzy svoj sviatok velmi bedlivo sledoval, kto mu gralutuje a kolko ludi a ci je to viac ako predosly rok. Bol to davno dospely chlap. Spolocnu profilovku sme nemali, nevidela som na to dovod, ja som samostatna osoba a on tiez. Teraz mal so svojou "frajerkou", ale uz to zmenil.

@anonym_5af501 ja nemazem spolocne fotky tiez, ale tu profilovku by som si zmenila. Ja nemam s nim fotku (ani som nemala pocas vztahu) on ale ano. A to mi teda pride zvlastne ze preco. Fotky neplanaujem mazat, boli sme spolu vela rokov, dvojciferne cislo a nebudem sa tvarit, ze to neexistovalo.

autor
Dnes o 14:43
@anonym_df223b

@anonym_autor
Načo to chodíš obzerať, čo tak zablokovat

@anonym_df223b nebudem ho blokovat, potrebujeme spolu komunikovat aj nadalej ako dospeli ludia v urcitych veciach a neviem preco by som ho mala blokovat, nemame 15 rokov

minenkaa
Dnes o 14:49
@anonym_autor

@anonym_df223b nebudem ho blokovat, potrebujeme spolu komunikovat aj nadalej ako dospeli ludia v urcitych veciach a neviem preco by som ho mala blokovat, nemame 15 rokov

@anonym_autor ale riesit profilovku ,je tak dospelé

anonym_5af501
Dnes o 14:52
@anonym_autor

@anonym_5af501 ja nemazem spolocne fotky tiez, ale tu profilovku by som si zmenila. Ja nemam s nim fotku (ani som nemala pocas vztahu) on ale ano. A to mi teda pride zvlastne ze preco. Fotky neplanaujem mazat, boli sme spolu vela rokov, dvojciferne cislo a nebudem sa tvarit, ze to neexistovalo.

@anonym_autor a ty si myslis, ze niekoho toto zaujima? Facebook je mrtvy, pouzivaju ho ludia zo zotrvacnosti a vo vekovej kategorii 40+. A urcite nikto tam nesleduje, ze ci tam mate alebo nemate fotky a ake. Ja nevidim dovod po rozchode si nechavat tam kvanta fotiek, na co? A ked Ti prekaza, ze ma profilovku s tebou, tak mu napis, ze si neprajes, aby to tam bolo. A nemysli si, ze jemu je nieco luto alebo ze si to nechava preto, ze ta chce. Nie je. Proste to neriesi.

anonym_efa9fc
Dnes o 15:00
@anonym_autor

@anonym_autor sama si napisala, že ti to dávať nádej, že to nemá uzavreté
Veď opýtaj sa ho ked pises,ze ajtak komunikacia ostáva

autor
Dnes o 15:01
@anonym_5af501

@anonym_autor a ty si myslis, ze niekoho toto zaujima? Facebook je mrtvy, pouzivaju ho ludia zo zotrvacnosti a vo vekovej kategorii 40+. A urcite nikto tam nesleduje, ze ci tam mate alebo nemate fotky a ake. Ja nevidim dovod po rozchode si nechavat tam kvanta fotiek, na co? A ked Ti prekaza, ze ma profilovku s tebou, tak mu napis, ze si neprajes, aby to tam bolo. A nemysli si, ze jemu je nieco luto alebo ze si to nechava preto, ze ta chce. Nie je. Proste to neriesi.

@anonym_efa9fc komunikacia ostava skrz to, ze mame spolocne veci, ktore musime riesit. Minimalne najblizsiu dobu. Ale netyka sa to “nas”

@anonym_5af501 ja som ani nikde nepovedala ze to je facebook

anonym_5af501
Dnes o 15:08
@anonym_autor

@anonym_efa9fc komunikacia ostava skrz to, ze mame spolocne veci, ktore musime riesit. Minimalne najblizsiu dobu. Ale netyka sa to “nas”

@anonym_5af501 ja som ani nikde nepovedala ze to je facebook

@anonym_autor je jedno co to je, ci je to Facebook alebo Instagram, proste su to socialne siete. Ty mozes dufat v co chces, ale pozri sa realite do oci. Pokial mas s nim spolocne majetky, peniaze, business, tak to ries co najskor. Ale nerob unahlene zavery na zaklade toho, ze si nezmenil fotku.

vler
Dnes o 15:21

@anonym_autor mozno to len nechce riesit s inymi ludmi teraz cez sviatky. Az po Novom roku

lindous
Dnes o 15:38
@anonym_autor

@anonym_autor ty by zmenila, on nezmenil, ty si ty, on je on... len za to, že by si niečo spravila, neznamená, žemôžeš očakávať aj od ostatných, že sa budú správať a myslieť ako ty.... ja som môj posledný rozchod tiež iniciovala, vzťah bol pre mňa ukončený už dlho, ale aj tak mi chvíľu trvalo dať to vedieť aj svetu, premazať niektoré fotky do sociálnych sietí atď, nemala som to jednoducho chuť riešiť so všetkými, kým sme nemali ešte úplne všetko (veci a prektické veci) doriešené my.. nezamýšľaj sa nad tým viac ako treba, sústreď sa na seba, držím prsty 🙂

anonym_3246bf
Dnes o 15:58

poznam pripad, kedy tiez osoba, ktora iniciovala rozchod ma stale v profile fotky s byvalym, a to je uz aj vydata a ma deti

anonym_937297
Dnes o 16:30

Pre Kristove rany. Moj ex ma na profile fotku spred 18 rokov, kde som aj ja. Nemenil ju 18r. Je tam kazdy den.

minenkaa
Dnes o 16:31
@anonym_937297

Pre Kristove rany. Moj ex ma na profile fotku spred 18 rokov, kde som aj ja. Nemenil ju 18r. Je tam kazdy den.

@anonym_937297 určite ta ešte stále chce

anonym_937297
Dnes o 16:32
@minenkaa

@anonym_937297 určite ta ešte stále chce

@minenkaa určite áno 🙂 Myslíš, že mám nádej? Po tých rokoch? 😂

minenkaa
Dnes o 16:34
@anonym_937297

@minenkaa určite áno 🙂 Myslíš, že mám nádej? Po tých rokoch? 😂

@anonym_937297 urcite,prečo inak by ta ešte mal na profilovke ,veď to je čistá láska❤️a nádej
Fakt ti drzim palce ,aby ste boli spolu šťastní

anonym_937297
Dnes o 16:38
@minenkaa

@anonym_937297 urcite,prečo inak by ta ešte mal na profilovke ,veď to je čistá láska❤️a nádej
Fakt ti drzim palce ,aby ste boli spolu šťastní

@minenkaa ja mám na profilovke kávu, moja láska je jasná 😍

minenkaa
Dnes o 16:40
@anonym_937297

@minenkaa ja mám na profilovke kávu, moja láska je jasná 😍

@anonym_937297 tak potom ty si už šťastná a tvoj bývalý takto dúfa ,ale asi nepozerá tvoju profilovku

anonym_0db1dd
Dnes o 16:57

@anonym_autor mate spolu deti? Spaja vas okrem vasho vztahu dieta? Moze si tu fotku tam nechavat kvoli dietatu?

vilma7
Dnes o 18:37

Tak po rozchode by bolo posledné riešiť nejakú foto na nete a uz dupľom potom zvedavé otázky zvedavcov. Takže neboj, on ju zmení ked bude chcieť. Chlapi takéto pi....neriešia

stormie
Dnes o 19:00

Neviem kolko mas rokov, ale ak si aj mentalne dospela tak za nejakou fotkou na socialnej sieti u ex nebudes hladat skryty vyznam ani nejaku nadej. Viem o pripade kde zenaty chlap sa odstahoval k milenke a na fotke mal stale manzelku a deti, dokonca este aj po rozvode sa u neho na socialnej sieti dali najst fotky ex manzelky - a nie neplanuje sa k nej vratit

lala123
Dnes o 19:16
@anonym_autor

@anonym_autor chlapi take blbosti neriešia ver mi..:.vymaže si fotku keď bude hľadať inu