Nezodpovedný partner: Ako zvládnuť jeho správanie?
Ahojte,
mam znamost, zatial len kratku, ale co si vsimam je dost caste meskanie, ak mame spolu niekam ist. Naposledy, ked meskal takmer hodinu ani sa neospravedlnil, ze kvoli comu meskal. Musim mu pripominat veci, nema narocnu pracu, zeby bol neviem ako velmi zaneprazdneny. V soku som bola z toho, ze ked som prisla k nemu povedal, ze nevie zapnut pracku. Bez toho , aby mu zena nieco povedala, nevie co ma robit. Mal ist len sam na nakup a bol z toho hotovy. Poprosila som ho o nieco este pred tyzdnom a mal to na haku. Som z toho sklamana. Myslim si, zeby chlap na zaciatku sa mal cim viacej v takychto veciach snazit, aby sa ukazal, ze vie nieco spravit, ale taketo situacie, vsetko lazo plazo. Ked som prvykrat unho bola, v obyvacke playstation. Ako velky pubertiak.
@luizina ale jasne moja ze najde. Lebo su aj take zeny, co su "vdacne" za akehokolvek chlapa, robia mu sluzku a cely zivot. A pride im to normalne.
@muchotrafka298 po krátkej známosti(bola pár x u neho) niekomu organizovať život sa nie vždy stretne s úspechom..
Neviem si predstaviť že by niekto ku mne prišiel na návštevu a riešil ako žijem.
Vo vzťahu sa videla len autorka, názor druhej strany chýba.
Ja chápem že to myslela dobre a chcela pomocť, ale prišla mi ako sekera..
Raz zbadala playstation a bolo vymalované..
@muchotrafka298 po krátkej známosti(bola pár x u neho) niekomu organizovať život sa nie vždy stretne s úspechom..
Neviem si predstaviť že by niekto ku mne prišiel na návštevu a riešil ako žijem.
Vo vzťahu sa videla len autorka, názor druhej strany chýba.
Ja chápem že to myslela dobre a chcela pomocť, ale prišla mi ako sekera..
Raz zbadala playstation a bolo vymalované..
@anonym_f1acb3 no tak to je samozrejme, ze nebude nikto druhemu organizovat veeci doma a zivot celkovo po pardnovej znamosti. Tuto len ja vidim problem v tom, ze ak je dospely muz XY rokov zvyknuty na to, ze mu vsetko doma spravi jeho mama, ma uz 33 rokov, tak predpokladam, ze sa nepretrhne od roboty ani od pomoci pri nejakych domacich pracach. Autorka sama pisala, ze nevie nic spravit, ani pracku zapnut (roboticky vysavac je za mna fajn pomocnik, takze klasicky niekto nevysava nie je pre mna ziadny znak bordelara)
Pre mna je velky redflag to, ak niekto meska bezdovodne hodinu aj viac, treba na neho cakat ako na krala a este ho ofukovat jak male decko.
@anonym_f1acb3 no tak to je samozrejme, ze nebude nikto druhemu organizovat veeci doma a zivot celkovo po pardnovej znamosti. Tuto len ja vidim problem v tom, ze ak je dospely muz XY rokov zvyknuty na to, ze mu vsetko doma spravi jeho mama, ma uz 33 rokov, tak predpokladam, ze sa nepretrhne od roboty ani od pomoci pri nejakych domacich pracach. Autorka sama pisala, ze nevie nic spravit, ani pracku zapnut (roboticky vysavac je za mna fajn pomocnik, takze klasicky niekto nevysava nie je pre mna ziadny znak bordelara)
Pre mna je velky redflag to, ak niekto meska bezdovodne hodinu aj viac, treba na neho cakat ako na krala a este ho ofukovat jak male decko.
@muchotrafka298 áno, to meškanie veľa napovie, že tomu človeku na tom druhom moc nezáleží.
Bola u neho prvý krát, videla ten playstation a aj tak sa s ním vyspala..
A teraz si na to vlastne spomenula, čudné..
Mohli jej zablikať kontrolky hneď a ešte predtým keď si s niekým ľahnem do postele
@muchotrafka298 áno, to meškanie veľa napovie, že tomu človeku na tom druhom moc nezáleží.
Mohli jej zablikať kontrolky hneď a ešte predtým keď si s niekým ľahnem do postele
@anonym_f1acb3 moj byvaly sef hovorieval, ze ked meskas, nevazis si cas svojich kolegov (ale da sa to aplikovat aj na sukromny zivot). Proste ak meskas bez dovodu, tak Ti na tom cloveku nezalezi. Ja som mala taku kamaratku v minulosti, ze ona neustale meskala, lebo na nu treba cakat. Tak raz jej odletelo lietadlo, lebo tam fakt na nu, princeznu, necakali. A poucila sa. Uz s nou nie som v kontakte, ale potom meskala uz len par minut, nie hodiny. Dokonca sme jej nachval hovorili cas o dve hodiny skor, aby prisla na cas, co bolo treba.
@anonym_f1acb3 nic zle na tom nevidim, ak sa s niekym vyspim, ked s nim som. Neodsudzujem cloveka, ktory praktizuje kamaratstvo s vyhodami, ked sa dodrziavaju pravidla preco nie.
@anonym_f1acb3 nic zle na tom nevidim, ak sa s niekym vyspim, ked s nim som. Neodsudzujem cloveka, ktory praktizuje kamaratstvo s vyhodami, ked sa dodrziavaju pravidla preco nie.
@anonym_autor takže ste sa rozišli ?

@muchotrafka298 presne tak, jemu to takto vyhovuje. Mamicka sa postara a najde si urcite aj zenu ktora sa postara. To su taki ludia, naco by sa menil. Neschopný, nezodpovedny chmulo 33 rocny.
@luizina ale jasne moja ze najde. Lebo su aj take zeny, co su "vdacne" za akehokolvek chlapa, robia mu sluzku a cely zivot. A pride im to normalne.