Nie je partnerstvo o prioritách a porozumení?
Ahojte, čo si myslite o situácii ktorá sa stala teraz s mojim priateľom … volal mi dnes po 5, či sa môžeme stretnúť … hovorím že teraz nemôžem niečo robím, ale neskôr áno. Tak on, že okej zavolám neskôr … tak mu hovorím, že nevolaj už dohodnime sa prosím teraz ( mala som toho veľa ešte urobiť, nakúpiť atď) Vymenoval mi, že ide nakúpiť a potom musí odbehnúť do prace na minútu. Všetko mame blízko bydliska aj bývame blízko seba. Tak sa pýtam že kedy teda a on že o hodinu. Pýtam sa koľko je hodín bolo 17:47. Takže cca 18:50 bude pri mne a napíše. Ja som sa na ten čas nachystala a už len čakala, že napíše a idem. 18:55 mi príde smska, že sa zdržal a ide ešte do tej roboty … ja mu píšem že v poriadku, ale ja sa už ponáhľam do obchodu takže stretnutie preložíme. Do 19:30 boli otvorene potraviny potrebovala som nakúpiť… Ísť do prace nemusel potreboval iba jednu nepotstatnu vec, ktorá by buď počkala do zajtra, pozajtra alebo kľudne po našom stretnutí mohol ísť … A ide oto že toto robí stále, stále je všetko podstatnejšie ako ja. Vždy som to ja ktorá počká kým on si všetko vybaví. Cítim tam stále 0 efort z jeho strany. Veď keď vie že ešte je v obchode a nestiha sa stretnúť somnou na čas tak aspoň predtým napíšem že nestíham. A mrzí ma, že nevynechá tu nepodstatnu časť v robote ale mňa … vždy ja na poslednom mieste keď sa nestíha … Vás by to nemrzelo? Povedala som mu to takto, ale iba ma zhučal, že preháňam, riešim blbosti a on takéto veci nerieši, že to bol jeho plán. Že to bolo pár minút … Nebolo … kým on prišiel z tej prace ja už som mala doma nakúpené …
pre teba koniec sveta a pre neho banalita..najdi si takeho pre kt budes prvrada-ale aby zas taky nepostradal ine hodnoty ... tak ako neexistuje dokonaly muz neexistuje ani dokonala zena.. a ak ma vztah fungovat treba respektovat jeden druheho a brat ho aj s chybami .. ty to u toto partnera zrejme nedokazes-si mlada chod a hladaj dalej
pre teba koniec sveta a pre neho banalita..najdi si takeho pre kt budes prvrada-ale aby zas taky nepostradal ine hodnoty ... tak ako neexistuje dokonaly muz neexistuje ani dokonala zena.. a ak ma vztah fungovat treba respektovat jeden druheho a brat ho aj s chybami .. ty to u toto partnera zrejme nedokazes-si mlada chod a hladaj dalej
@ukgirls ja by som aj chcela ísť ďalej, ale mám pocit že to nedokážem a asi je to aj ten dôvod prečo sa ku mne takto správa … som presne ten typ čo sa boji ostať sama a preto mam asi tak nízko nároky.
no naroky mas .. a to na partnera a podla mna az tak nizko niesu .. takze byt s nim len preto,ze nechces byt sama ma aky vyznam? aj tak sa citis sama ... proste to utni a hotovo .. uzi si leto a iste niekoho najdes ..
Skús byť dôležitá sama pre seba, byť svojou prioritou, potom aj muži sa k tebe budú tak správať. Nemusíš stále byť milá a vo všetkom ustupovať, len aby dobre bolo, aj tak nebude.
Však Ty si ho dotlačila k termínu. On to chcel nechať otvorené. Máš problém sama so sebou a budeš ho mať aj pri inom mužovi.
Však Ty si ho dotlačila k termínu. On to chcel nechať otvorené. Máš problém sama so sebou a budeš ho mať aj pri inom mužovi.
@anketkarka prosím Ta k akému termínu som ho ja dotlačila?? Keď on si určil keď sa stretneme??
Už Ti tu bolo napísané, že muži rozmýšlajú inak. Ty si si vynútila nech povie presne. Povedal, lebo sa s Tebou nechcel hádať, ale zjavne to dodržať nevedel. Len Ti ustúpil, lebo si sa chcela dohodnúť na čase.
To je take o drzku take dohadovanie, ked obom este nieco treba a len stres.
A ked to robi castejsie, tak si mu po sms, ze nestiha a pride neskor mala napisat, ze to teda dnes rusis, lebo aj ty musis este nieco postihat, ze potom v klude ked budeme mat obaja cas sa stretneme.
Koľko máte rokov? Prečo prechádzka mohla byť len do 19:30, max 19:40? A inak odporúčam podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Môže byť, že uprednostňuje kadečo pred tebou, ale ťažko to posúdiť z týchto info. Možno len má problém s terminmi (môj manžel napríklad ma naozaj miluje, čiže nemá problém, keď treba, uprednostniť moje dobro pred niečím svojím, ale má problém s organizáciou času - úplne bežne sa stávalo, že keď mal prísť v nejakom čase, napísal mi až po ňom, že sa zdržal v práci, ale už pôjde - čiže po čase stretnutia dal vedieť, že ešte ho len čaká 30 minútová cesta. Už to nerobí, videl, že mi je z toho ťažko, snažil sa a zmenil to, dá vedieť vopred.)
Ale - čo vidím ako problém v tomto vzťahu a aj v prípadných budúcich - je tvoj strach byť sama. Toto si treba poriešiť. Aj v tom podcaste je o tom.
Koľko máte rokov? Prečo prechádzka mohla byť len do 19:30, max 19:40? A inak odporúčam podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Môže byť, že uprednostňuje kadečo pred tebou, ale ťažko to posúdiť z týchto info. Možno len má problém s terminmi (môj manžel napríklad ma naozaj miluje, čiže nemá problém, keď treba, uprednostniť moje dobro pred niečím svojím, ale má problém s organizáciou času - úplne bežne sa stávalo, že keď mal prísť v nejakom čase, napísal mi až po ňom, že sa zdržal v práci, ale už pôjde - čiže po čase stretnutia dal vedieť, že ešte ho len čaká 30 minútová cesta. Už to nerobí, videl, že mi je z toho ťažko, snažil sa a zmenil to, dá vedieť vopred.)
Ale - čo vidím ako problém v tomto vzťahu a aj v prípadných budúcich - je tvoj strach byť sama. Toto si treba poriešiť. Aj v tom podcaste je o tom.
@any_soj áno Tvoj už to nerobí … tento môj ani nechápe, prečo by to robiť nemal a čo mi vadí …
Už Ti tu bolo napísané, že muži rozmýšlajú inak. Ty si si vynútila nech povie presne. Povedal, lebo sa s Tebou nechcel hádať, ale zjavne to dodržať nevedel. Len Ti ustúpil, lebo si sa chcela dohodnúť na čase.
@anketkarka vďaka za názor, ale prepáč podľa mňa si v tomto dosť mimo
Uviedla si teda len tento jeden príklad, v ktorom podľa mňa preháňaš. Veď ty si ho zrušila prvá o tej piatej, že hneď nemôžeš a on to akceptoval. Potom nestíhal on a to už je problém. Áno, dal vedieť s omeškaním, ale tak tiež sa mohol pozabudnut. Ak to robí stále a tebe to vadí, tak s ním proste nebuď. Ja mám takú roztekanú kamošku, čo si nevie naplánovať čas a vždy všade mešká, večne nestíha, aj sme sa už kvôli tomu tiež pohádali, ale tak to je kamoška. S chlapom takým by som nebola, lebo ja som presný opak.
Poviem ok, skocim si zatial do potravin, napis, ked budes nazad z prace. Vybavene.
Poviem ok, skocim si zatial do potravin, napis, ked budes nazad z prace. Vybavene.
@natalka13 skočila som, vrátil sa kedy som už bola doma a už som musela robiť iné veci. Preto sme sa dohodli na presných časoch kedy mame obaja čas a ten on využil na chodenie do prace namiesto našej dohody ..
Co take si musela zas robit?
18.50 ste mali ist na prechadzku, do 19.30 bol otboreny obchod. To prechadzka mala byt 10minut?
Uviedla si teda len tento jeden príklad, v ktorom podľa mňa preháňaš. Veď ty si ho zrušila prvá o tej piatej, že hneď nemôžeš a on to akceptoval. Potom nestíhal on a to už je problém. Áno, dal vedieť s omeškaním, ale tak tiež sa mohol pozabudnut. Ak to robí stále a tebe to vadí, tak s ním proste nebuď. Ja mám takú roztekanú kamošku, čo si nevie naplánovať čas a vždy všade mešká, večne nestíha, aj sme sa už kvôli tomu tiež pohádali, ale tak to je kamoška. S chlapom takým by som nebola, lebo ja som presný opak.
@kristiii nebol problem že nestíhal, problem bol že predtým ani nedal vedieť a namiesto toho aby dodržal nacom sme sa my dohodli išiel do prace čo nemusel a mna odsunul napotom kedy vedel že ja už nemôžem …
Co take si musela zas robit?
18.50 ste mali ist na prechadzku, do 19.30 bol otboreny obchod. To prechadzka mala byt 10minut?
@natalka13 od 18:50 do 19:30 je 40 minút kedy sme mali ísť na prechádzku a vramci toho času sme sa dohodli že vybavíme obchod
A co surne si teda robila co ste nemohli robit spolu?
A co surne si teda robila co ste nemohli robit spolu?
@natalka13 keď volal som ešte pracovala a potrebovala som dokončiť ešte cca pol hodinu prácu na PC, on potreboval tú hodinku na obchod a to čo si chcel vybaviť on v robote. Po 19:30 už som čakala doma na rodinu ktorá prišla a potrebovala som sa už venovať im.
Takže ty si najprv nemohla, lebo si mala ešte prácu, potom si nemohla, lebo si musela ešte pracovať, ale problém je v ňom, lebo musel medzitým skočiť do práce. Chápem 🤣
@kristiii asi tak
Cize obaja ste msli "pracu" a nemohli ste sa stretnut a problem je teda kde?
@kristiii
@natalka13 nie, nieje to tak asi nečítate diskusiu. Na jeho popud že sa chce dnes stretnuť sme sa dvaja ľudia dohodli presne na čase keď NEMÁME PRÁCU a obom to VYHOVUJE. On ten čas navrhol a nedodržal a nedal ani predtým vediet že ho nedodrží. Nedodržal ho preto, že uprednostnil to čo nepotreboval vybaviť. Napísal to až potom a ja som napísala že už nemôžem a preložíme stretnutie … čo je natom nepochopiteľne? On keď mi volal tiež sa nemohol hneď stretnúť - potreboval ísť ešte do obchodu. To nieje otom že on volal a len ja som vtedy nemohla mala prácu - volal aby sme sa dohodli na čase …
@kristiii asi tak
Cize obaja ste msli "pracu" a nemohli ste sa stretnut a problem je teda kde?
@kristiii a odkiaľ si vzala že potom som mala prácu už vôbec neviem …
@natalka13 problem je ten že sme sa dohodli na presnom case kedy sa stretneme a on v ten čas išiel robiť niečo iné, namiesto toho aby sa stretol so mnou … a ani mi to nedal vopred vedieť. Už som to tu napísala asi 5x. Vďaka za názor. Tebe by to asi nevadilo. Ja s tým mám problem.
Mala si potom ešte iné povinnosti, rodinu či čo. Čiže väčšmi sa musel v ten deň prispôsobiť on tebe, akurát mu to úplne nevyšlo a dal ti vedieť neskôr, lebo sa zrejme v tom obchode či kde bol pozabudol a ty z toho robíš hystériu. Ja by som sa včera na celé stretnutie vykašľala, obaja ste si aj tak potrebovali riešiť svoje veci, neviem, načo ste to silili. Asi sa hádate radi.
Neviem načo ste to silili obidvaja ste mali plány, tak ste to malo odlozit na dnes.A, keď to nebolo prvý x čo ťa naťahoval a dal prednosť niečomu inému tak to treba zrušiť a pár dní sa nevidieť.mozno to je len tvoja domnienka, že to niečo z práce nebolo dôležité pre neho asi bolo ...ale bola blbosť si písať kto kedy môže, nákup atď...nie, dnes mi to nevyhovuje prispôsobila si sa a ešte aj tak ste sa pohadali
Budem za divnu, ale neakceptujem last minute date. Mala si uz svoj program, tak si uz nemala cas. Teda pokial to nebolo emergency.
Spravaj SA Sama k sebe uctivo a aj okolie SA Bude spravat k tebe tak.
Rande dohodnut tri dni dopredu, vikend tyzden.
Ked ta chce vidiet kazdy den, nech si ta zoberie za zenu.
Ty pre neho nie si priorita, on pre Teba tiež nie je priorita. Našli ste sa, len Ty mu to ideš vyčítať. On sa s Tebou nechce hádať, tak Ti ustúpi aspoň slovne, ale urobí si po svojom. Obaja ste nezrelí na vzťah a máte iba na také "pubertálne stretavky po škole".
Vies co ma udivuje? Ze si len pisete. To je taky neskutocny problem si zavolat a vydebatit si to? Natahujes sa s nim o 5 minut. Vsak nejde o to aby ste stihli rychlik. 5 minut hore dole ak ide o stretnutie nie zas az taky problem. V istych veciach ma pravdu, fakt prehanas s tymi minutami. Vsak niektore veci mozu jednoducho plynut, 5 minut, pol hodina...
A mavate este ine podobne situacie?
Lebo mozno 1) ta ma na haku, 2) nema len take prisne nemecke planovanie ako ty

Mali ste sa rovno dohodnúť na zajtra keď máte dnes nabitý program, takto si kaziť večer kvôli blbosti.