icon

Nie som spokojná a šťastná. Čo ďalej vo vzťahu?

17. aug 2026

Dnes som mužovi povedala, že nie som šťastná. Že si pripadám ako 70 ročná dôchodkyňa, ešte aj tie žijú viac ako ja, viac ako my. Volám mu, že idem z roboty o chvíľu, či niekam pôjdeme. On, že ale kam? No nikde, ako každý deň.. Za posledné 4 roky sme neboli nikde - ani v kine, ani v divadle, ani na večeri. Na narodeniny mi dal darček a jednu ružu. Od kamošky som dostala kyticku kvetov. S kamoškami idem do kina, s ním nie. Ak by som s kamoškami raz za čas niekde nevypadla, tak zomriem doma od nudy. On má iba jeden podnik, kam je schopný ísť von na kávu, inak nepôjdeme nikde. Keď sme sa boli prejsť v meste, tak 35 minút preberal podniky, lebo mu žiadny nebol dobrý, napokon sme zakotvili v tom našom. Nikde inde, nikdy.. lebo všade je to drahé. Náš program je do roboty, domov, na nákup, na jedno miesto na kávu. Nejdeme na výlet, nejdeme na dovolenku, nejdeme na kúpalisko, nejdeme do jaskyne. Boli sme sa prejst naposledy na moje veľké naliehanie okolo jazera a lamentoval, aký je unavený. Máme 45 rokov, nie 80. Mám kamošku, čo je dvojnásobný onkologický pacient a žije oveľa viac, ako my dvaja. Naše dieťa už žije samostatne, čiže aktuálne nás nič nespája. Áno sex je dobrý, na to mám chuť stále. Sex sme mali vždy dobrý. Ale ten mi nestačí. Michodom mňa už nepriťahuje, už tam z mojej strany nie je vášeň, ani iskra, to čo bolo prvých 10 rokov. Žiadna invencia, nič z jeho strany. Na dovolenke sme spolu boli naposledy v roku 2009, na moje veľké naliehanie. On je povahovo dobrý muž, je verný, starostlivý, vtipný, miluje ma, vie popratať, navariť. Ale inak nie je to muž do života. Prídem si, ako by som premrhala posledných 20 rokov svojho života. Minule sme sa zhovárali pri káve, pýtala som sa ho, či sa mu páči suseda. Povedal, že áno, len je príliš vysoká a nechcel by ju preto. Ja som mu povedala, že dobre, tak ty zbaľ ju a ja zbalím nášho suseda. A on mi povedal, že dobre, toho môžeš, on je dobrý chlapec. To už bolo pre mňa znakom, že medzi nami už vlastne ostalo iba kamarátstvo.

Strana
z2
anonym_b19d01
17. aug 2026

Cize poslednych 20 rokov bol taky - a teraz Ti to zacalo prekazat?
Co s tym planujes robit? Bud mu to narovinu povies ze takto zit nechces a zariadis si zivot inak (a snad to nim trochu trkne), alebo je zbytocne vyplakavat, lebo sa proste nezmeni, ak sa nezmenil za 20r co si to trpela no teraz Ti pridu premrhane.

autor
17. aug 2026
@anonym_b19d01

Cize poslednych 20 rokov bol taky - a teraz Ti to zacalo prekazat?
Co s tym planujes robit? Bud mu to narovinu povies ze takto zit nechces a zariadis si zivot inak (a snad to nim trochu trkne), alebo je zbytocne vyplakavat, lebo sa proste nezmeni, ak sa nezmenil za 20r co si to trpela no teraz Ti pridu premrhane.

@anonym_b19d01 nie, zamilovala som sa pred 21 rokmi do bláznivého muža, akčného, zábavného, za každú srandu. Bol to aktívny muž, športovec, krásny chlap, kopec kamošov. Toto som stretla, toto som si zamilovala a toto som si zobrala.

anonym_b19d01
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b19d01 nie, zamilovala som sa pred 21 rokmi do bláznivého muža, akčného, zábavného, za každú srandu. Bol to aktívny muž, športovec, krásny chlap, kopec kamošov. Toto som stretla, toto som si zamilovala a toto som si zobrala.

@anonym_autor tak potom preco Ti pride 20 rokov premrhanych? Tak asi su premrhane len tie, odkedy sa takto zmenil? Musi tam byt tym padom nejaky spustac ze sa otocil uplne inym smerom.

martinmmartin
17. aug 2026

Jasna vec - za vsetko moze iba on , jednohlasne jednoznacne bez akehokolvek mikroskopickeho podielu viny na tvojej strane....mas to fakt tazke

Chcel bz som fakt pocut druhu stranu

autor
17. aug 2026
@anonym_b19d01

@anonym_autor tak potom preco Ti pride 20 rokov premrhanych? Tak asi su premrhane len tie, odkedy sa takto zmenil? Musi tam byt tym padom nejaky spustac ze sa otocil uplne inym smerom.

@anonym_b19d01 lebo mi to príde ako premrhané roky. Spätne si hovorím, že som neurobila správny krok a mala som si všímať už predtým redflagy. Ale bola som po škole, mladá a zamilovaná. A toto zdedkovatenie sa prehlbovalo rokmi. Doma futbálek, hokej, program o zvieratách, spánok. To je jeho denný program.

autor
17. aug 2026
@martinmmartin

Jasna vec - za vsetko moze iba on , jednohlasne jednoznacne bez akehokolvek mikroskopickeho podielu viny na tvojej strane....mas to fakt tazke

@martinmmartin ťahám ho do posilky, nejde. Poďme do kina, jemu sa nechce, mám ísť s kamoškou. Poď sa prejsť, nie nechce sa mi, je príliš teplo, je zima, bolí ma hlava, ide futbal, kam by si išla. Ťahám ho na výlet niekde v sobotu - ale tam bude 3000 ľudí, on tam nechce ísť. Poďme na večeru, on nebude vyhadzovať 50 eur niekde na večeru. Poďme do útulku vyvenčiť psíky - tam sú otrasné psy, nie také aké sú inde na nete.

janinah
17. aug 2026

Nedonutiš ho k aktivite,u kamosky nieco podobne viedlo až k rozvodu.Mna by ani nebavilo niekoho nasilu ťahat kamsi na vylet,sla by som s niekym kto tam ist chce a milosťpan nech si sedi doma. My sme 60+ a 70+,ale zijeme aktivnejsie ako vy,hoc uz nelezieme na štíty,lebo vek nepustí,ale robime čo sa dá.Neviem ti poradit,ale neprestaň žit preto,že on zdedkovatel.

anonym_92b710
17. aug 2026
@anonym_autor

@martinmmartin ťahám ho do posilky, nejde. Poďme do kina, jemu sa nechce, mám ísť s kamoškou. Poď sa prejsť, nie nechce sa mi, je príliš teplo, je zima, bolí ma hlava, ide futbal, kam by si išla. Ťahám ho na výlet niekde v sobotu - ale tam bude 3000 ľudí, on tam nechce ísť. Poďme na večeru, on nebude vyhadzovať 50 eur niekde na večeru. Poďme do útulku vyvenčiť psíky - tam sú otrasné psy, nie také aké sú inde na nete.

@anonym_autor spytaj sa ho, ci si mozes doviest domov chlapa-kamosa a ci moze u vas aj prespat. Ked povie ano, rovno to zabal.

salamistka
17. aug 2026

U nás je to podobné, s tým rozdielom, že my sme chodievali na výlety, keď sme mali malé dieťa a keď sa dcéra odsťahovala, tak to je už skôr o tom, že sme spolu s mužom doma, čo mne ale nevadí, keďže som introvert a nepotrebujem nutne byť medzi ľuďmi...keď ma kamarátky zavolajú, tak si spravíme výlet, mám svoje aktivity, nejaké spoločné s manželom tiež, ale nie sú to dovolenky k moru a pod.

anonym_dc6eec
17. aug 2026

@anonym_autor a manžel je spokojný a šťastný? Veď ho vymeň za elektrizujúco dokonalého, ak ty sama si dokonalá.

martinmmartin
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Mozno sa mu naozaj nechce - S TEBOU

anonym_846074
17. aug 2026

Skus chodiť sama- do kina, na kúpalisko, pripadne na wellnes. Uvidíš, čo urobí. A ano,ide to, mam 67 a pokojne chodím sama. Tiež mam na to svoje dovody

anonym_d151ca
17. aug 2026

@anonym_autor ako to vnima manzel, je spokojny, stastny, ? Si spokojna ty sama so sebou ?

biba_18
17. aug 2026
@martinmmartin

@martinmmartin čo je na tom? chlapík je v andropauze ...

doriiis
17. aug 2026

Prepáč ale to s tými susedmi bolo na úrovni 20 ročných a nie dospelých, zrelých ľudí.

autor
17. aug 2026
@doriiis

Prepáč ale to s tými susedmi bolo na úrovni 20 ročných a nie dospelých, zrelých ľudí.

@doriiis on o nej hovoril, viem ze sa mu pacila v madosti. Tak som si myslela, ze zapalim iskru, ale ani ju by nechcel, lebo je vysoka. Ale ja by som so susedom mohla byt, lebo je to dobry chlapec ;)

autor
17. aug 2026
@anonym_d151ca

@anonym_autor ako to vnima manzel, je spokojny, stastny, ? Si spokojna ty sama so sebou ?

@anonym_d151ca manzel je spoko, takto ako veci su, nechce nic menit, mame prkny zivot, inu zenu nechce, vraj ziadna nie je ako ja. Je v komfortnej zone maximalnej. On vidi, ked po mne pozrie muz na ulici, asi mu to imponuje, smeje sa z toho. Neviem, co by realne robil, ak by som odisla. Asi nic. V tej svojej letargii.

doriiis
17. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis on o nej hovoril, viem ze sa mu pacila v madosti. Tak som si myslela, ze zapalim iskru, ale ani ju by nechcel, lebo je vysoka. Ale ja by som so susedom mohla byt, lebo je to dobry chlapec ;)

@anonym_autor .... A bola by si spokojnejšia, keby ti tam urobí žiarlivostnu scénu na tvoj detinsky návrh? Takto v ňom iskru neprebudis

autor
17. aug 2026
@doriiis

@anonym_autor .... A bola by si spokojnejšia, keby ti tam urobí žiarlivostnu scénu na tvoj detinsky návrh? Takto v ňom iskru neprebudis

@doriiis nie, bola by sm rada, keby povedal, zlatko inu zenu nechcem a Mirovi by som zlomil obe ruky, keby sa ta len dotkol.

anonym_f81fb4
17. aug 2026

autorka si poriadne naivná na svoj vek a nesmierne hlúpa. Ani by som sa nečudovala keby sa tvoj chlap zaľúbil do inej ženy a od teba odišiel.
ale kto chce kam - pomôžme mu tam.

doriiis
17. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis nie, bola by sm rada, keby povedal, zlatko inu zenu nechcem a Mirovi by som zlomil obe ruky, keby sa ta len dotkol.

@anonym_autor .... Keby chcel inu tak už dávno nie je s tebou. Nad tým si nerozmýšľala? Podľa mňa sa len nudíš a nevieš čo od dobroty

domkakvet
17. aug 2026

@anonym_autor on je verny, ale susedu by nechcel preto, ze je vysoka, nie preto ze ma doma zenu, vy budete mat nejaky iny problem.

autor
17. aug 2026
@domkakvet

@anonym_autor on je verny, ale susedu by nechcel preto, ze je vysoka, nie preto ze ma doma zenu, vy budete mat nejaky iny problem.

@domkakvet keby ju naozaj chcel, tak nieco preto urobi, poznam ho. Ale ani to sa mu nechce. Minule mi povedal, ze ktora by uz jeho chcela? No popravde, ak by spoznala realitu, odisla by.

doriiis
17. aug 2026
@anonym_autor

@domkakvet keby ju naozaj chcel, tak nieco preto urobi, poznam ho. Ale ani to sa mu nechce. Minule mi povedal, ze ktora by uz jeho chcela? No popravde, ak by spoznala realitu, odisla by.

@anonym_autor .... Prečo sa teda nerozvedies?

patrike
17. aug 2026

Zeny maju prechod, muzi pokles testosteronu. Priznaky sedia.

anonym_1e3114
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor už si domáci inventár.Vidis, že sa zmeniť a byt aktívnejší nechce.Tak buď budeš chodiť s kamarátkami, alebo sama nájsť si svoje hobby.Bud sa pridá, alebo nie.Skor nie😆

domkakvet
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor neurobi nic, ale preto ze vie, ze nema sancu, lebo keby spoznala realitu ako pises a v tej realite je asi aj nieco ine ako vylety.

tiezjedna
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor strašné... takáto zmena je drastická a nedivím sa ti, že máš chuť ho poslať do preč

crazy_cat_lady
17. aug 2026

Bud sa rozved, alebo proste chodievaj na vylety/dovolenky sama, alebo s kamoskami

anonym_c89952
17. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor druha puberta na teba ide ci co? 🐵

Strana
z2