icon

Nikoho nezaujímam

9. aug 2025

Ahojte, viete že ja absolútne nikoho v živote nezaujimam? Keby som tu nebola ani si to nikto nevšimne. S mužom mám zlé manželstvo a on naše manželstvo už pochoval. Už mi povedal, že sa snažiť nebude chce mat iba prácu a cvičenie. Dieťa je taka chladná sebecka povaha. Že je niekto nešťastný ju netrápi. Žiadne prejavy citu k smerom k matke. Ona iba prijíma. Nikoho iného nemám. Matka mi zomrela. Otca “nemám”. Mám zlú prácu, život a hlavne nevladzem nič meniť. Nemám nato silu som strašne vyčerpaná. Trápim sa veľmi. Hlavne tým, že som cely život chcela rodinu a nakoniec som úplne sama. Plačem sama, trápim sa a nikoho vôbec to nezaujíma … aj teraz plačem a iba okolo mňa chodia ako okolo nejakej nepotrebnej veci. Ani sa ma nikto nespýta čo Ti je. Muž mi povie že chce mat pokoj … načo som vlastne tu …

Strana
z3
hederamonstera
9. aug 2025

To mi je strasne luto😏 musi to byt tazke, ten pocit samoty…nemas nejake hobby, kde by si si nasla svoju komunitu? Od manzela odist nechces?

aeruginosa
9. aug 2025

Vyhladaj odbornu pomoc, potrebujes ju. Nie je na tom nic zle a cim skor tak urobis, tym skor pochopis, ze riesenie sa da najst v kazdej situacii. Aktualne si narazila v zivote velmi tvrdo, ale nikde nie je napisane, ze sa veci nemozu zmenit k lepsiemu. Ver mi. 😉

autor
Autor odpoveď zmazal
pribinak
9. aug 2025

Tak začni si zmenou…..zmeň prácu, začni chodiť na prechádzky, daj sa do turistického klubu, spoznas veľa ľudí, začni chodiť ku kadernícke, ….zmen seba, svoje postoje a myslenie

autor
Autor odpoveď zmazal
lindous
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor sedenia u psychológa? lebo toto je podľa mňa na psychiatra a liečbu a to dávam túto radu veľmi opatrne... pomôže ti to dostať sa z najhoršieho a nabrať trochu síl na to robiť vedomé zmeny s tými vecami, ktoré zmeniť vieš, ako napríklad tú prácu... silno ti držím prsty!!!

autor
Autor odpoveď zmazal
madla60
9. aug 2025

@anonym_autor , choď ku kaderníčke, kúp si niečo nové, stačí malá vec, choď na kávičku, nemusíš byť stále doma, mysli viac na seba - buď taký malý sebec, čo vidí len seba, pomaly sa to zmení, len sa neopúšťaj

kivivi
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ak to dobre chapem, chodila si k psychologovi? Ak ano, potrebujes psychiatra, podla mna toto nie je v stadiu, ze ti staci psycholog. A urcite to nie je v stadiu, ze si pomozes sama. Zial, na to je neskoro. Ked budes mat adekvatnu liecbu, az POTOM mozes rozmyslat nad zmenou prace, nad nejakymi aktivitami na zoznamenie sa s ludmi... a ak rozmyslas nad smrtou a budes mat velmi nutkave myslienky, zavolaj si prosim 112.

larinka552
9. aug 2025

To mi je moc luto co prezivas. Skus ist sama alebo s kamoskou na nejaky pobyt, kupele alebo wellnes. Alebo hoci aj na tyzden k moru. Oddychnes si, prides na ine myslienky. Taka prva pomoc 😉❤️‍🩹

autor
Autor odpoveď zmazal
laurinka27
9. aug 2025

Ty praveze potrebujes nejaku radikalnu zmenu.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
kivivi
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor prosim skus sa objednat k psychiatrovi. Naozaj.

kivivi
9. aug 2025

Zeny, ja viem, ze to myslite dobre, ale tiez neposlete cloveka so zlomenou nohou si zabehat. Tak isto autorka momentalne nie je schopna akejkovlek zmeny, to nie su nejake sebalutovacie reci, to je normalna fyzicka neschopnost. Ma tazku depresiu, z toho ju ziadna kadernicka ani wellness nevylieci.

cukroska
9. aug 2025

@anonym_autor Ty potrebuješ psychiatra. Možno aj toto jeden z dôvodov odcudzenia s mužom, dieťaťom v rodine. Tvoja sebaľútosť. Negatívny postoj k životu.

autor
Autor odpoveď zmazal
larinka552
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ved tak chod sama, zmena prostredia ti prospeje. V hoteli bude o teba postarane, nemusis nic len vypnut a relaxovat.. A aj si od seba navzajom oddychnete a mozno budes vzacnejsia muzovi a dcere 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
subartic
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor zober si do podnájmu garzonku .alebo niekde v zdieľanom byte izbu a odíď. Pobaľ si veci , nechaj dieťa mužovi a odíď. A uvidíš či im budeš chýbať. Ak nie začni to riešiť. A objednaj sa k psychiatrovi .

subartic
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tvoj muž aj tvoje dieťa voči tvojim výlevom a plačom otupeli , neriešia ťa , lebo to je stále dokola to isté . Ak ty nezačneš psychiatrom a nebudeš brať lieky ktoré t predpíše nič sa nezmení .

rozculena
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor najlepšia by pre teba bola hospitalizácia na psychiatrii.....žiadna zmena práce,žiadna dovolenka,kávičkovanie...to ti nepomôže

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_9eefa6
9. aug 2025

no, žiť s takým človekom ako si ty nie je tiež práve ľahké . Je to náročné aj pre tú druhú stranu ,neustále náreky ako si nešťastná , ako nevládzeš, kedysi som bola s mužom čo mal ťažké depresie , neliečil sa len nariekal . Nikdy viac.

jumama
9. aug 2025

@anonym_autor nemozes si kupit psika? Niekedy to pomoze, ze sa mu mozes vyrozpravat. Aj pomojkat sa da, a to ze musis najmenej tri razy denne vencit - a pochodit si po okoli to ta prinuti chodit von ako hodinky, kazdy den. A postretas psickarov a aj ako introvert aspon par viet o psikoch pozdielate. To vie nahodou prerast do kamaratstiev a stretani s inymi ludmi. Muz ma cvicenie, ty budes mat psika. Dcera sa mozno casom trosku zmeni, ak je pubiska, tak sa oddeluje od mamy a ty mas asi syndrom opusteneho hniezda.

subartic
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor áno ty ich obťažuješ, lebo nič so sebou nerobíš . Musíš k psychiatrovi . A odíď kvôli sebe , aby si mala na seba a svoje liečenie čas. Ty máš úplne iný pohľad na život ako zdravý človek .

autor
Autor odpoveď zmazal
joesvk
9. aug 2025

Manžel proste nemá kapacitu byť ti teraz oporou. A dieťa detto.
Ty sa musíš naučiť mat sa rada-toto je tvoj najväčší problém...a jediná cesta z toho marazmu. Asi to bez niekto skúseného a kompetentného nedáš.
/lekára,kouča, kňaza, blízkeho, kto proste vie viesť/
Držím palce. Nie si stratený pripad. Len máš teraz zlé obdobie.

anonym_2224cb
9. aug 2025

Zazivam takmer to iste. Beriem antidepresiva. Este nie tak dlho aby som vedela vyhodnoti ci je to lepsie ale bolo to posledne co som vedela skusit.

Strana
z3