icon

Nikoho nezaujímam

9. aug 2025

Ahojte, viete že ja absolútne nikoho v živote nezaujimam? Keby som tu nebola ani si to nikto nevšimne. S mužom mám zlé manželstvo a on naše manželstvo už pochoval. Už mi povedal, že sa snažiť nebude chce mat iba prácu a cvičenie. Dieťa je taka chladná sebecka povaha. Že je niekto nešťastný ju netrápi. Žiadne prejavy citu k smerom k matke. Ona iba prijíma. Nikoho iného nemám. Matka mi zomrela. Otca “nemám”. Mám zlú prácu, život a hlavne nevladzem nič meniť. Nemám nato silu som strašne vyčerpaná. Trápim sa veľmi. Hlavne tým, že som cely život chcela rodinu a nakoniec som úplne sama. Plačem sama, trápim sa a nikoho vôbec to nezaujíma … aj teraz plačem a iba okolo mňa chodia ako okolo nejakej nepotrebnej veci. Ani sa ma nikto nespýta čo Ti je. Muž mi povie že chce mat pokoj … načo som vlastne tu …

anonym_9eefa6
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ty myslíš že on nevidí kôpku ktorá plače, neustále bez nálady , že muž nevníma ? prečo mu to nepovieš ako sa cítiš ?

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_9eefa6
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja som s tebou krátko a som z teba už vyčerpaná a to sa ty budeš dokola a dokola takto točiť. Človeka to prestane baviť a prestane riešiť. Čo chceš od svojho muža , keď si mu o svojich problémoch nepovedala ?

autor
9. aug 2025

@anonym_9eefa6 ďakujem za “podporu” odíď ak si vyčerpaná. Ďalšieho “vyčerpaného” človeka nepotrebujem. Maj sa v živote lepšie ako ja.

anonym_9eefa6
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor v pondelok choď k obvodnému , povedz mu o svojich problémoch ,nech ťa pošle k psychiatrovi . A začni sa liečiť. Potrebuješ to .

subartic
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_9eefa6 ďakujem za “podporu” odíď ak si vyčerpaná. Ďalšieho “vyčerpaného” človeka nepotrebujem. Maj sa v živote lepšie ako ja.

@anonym_autor ale ty nepotrebuješ podporu , ty potrebuješ psychiatra. Včera bolo neskoro .

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_9eefa6
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no tak vie o tom , vidí že s tým moc nerobíš , tak kašle na teba. Rovnako tak dieťa, si uvedom , že aj oni sú ľudia a nebudú večne znášať tvoje nešťastie a neustále riešiť voje myšlienkové pochody nešťastia. Zrejme máš depresiu a na to je liečba. začni sa liečiť.

autor
Autor odpoveď zmazal
subartic
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ja som tu skončila, dostala som sa do minulosti , na ktorú nerada spomínam . Začni sa liečiť , aj tvoj život sa zmení

betulinka1
9. aug 2025

@anonym_autor vies co, mozno to bude kruté co ti napisem, lebo neviem ake mas vzdelanie, tak sa neuraz. Ale na tvojom mieste by som si nasla pracu v zahranici a kludne ako upratovacka niekde v hotely. Rakúsko, Taliansko…. A odisla na nejaky cas od nich prec. Ked si ta nevážia, tak sprav nieco pre seba. Naucis sa jazyk, zmenis ludi a mozno ti to otvori cesty niekde uplne inde. Budes sam so sebou, dobre zarobíš, vacsinou je tam ubytovanie a strava zabezpečená. A mozno im aj doma budes chybas.

autor
Autor odpoveď zmazal
rozculena
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tebe je zbytočné niečo písať.Dávno si mala byť hospitalizovaná.

abbey1
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Píšeš protirečivi. Rodina vraj nevie, ako ti je, ale zároveň manžela prosíš, aby nešiel na služobnú cestu, lebo ti je zle.
Ono určite vidia a vedia, že nie si v poriadku zdravotne. Ale proste otupeli. A manžel má pravdu, že nemôže a nechce prísť o prácu a svoju radosť z nej.
Ono ti môžu byť oporou, len ak sama značnej niečo aktívne si sebou robiť.
Baby ti rádia dobre. Čo najskôr smer odborník a doporučujem i nejakú tetapeutickú skupinu, aby si mohla hovoriť s ľuďmi, ktorí prežívajú a prežívali niečo podobné.
Prestaň sa fixivat na rodinu, ako jedinú záchranu a oporu.
Skús začať ako dobrovoľník napr v útulku. Prídeš na iné myslienky, zistíš, že vôbec nie si zbytočná, že ťa potrebujú i iní.

autor
Autor odpoveď zmazal
nika11103
9. aug 2025

Autorka , ťažko sa to len číta 😭 koľko ma dcéra rokov ?

subartic
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a teraz čo ako manžel ? Má ťa chytiť za pačesy a dotiahnuť násilím na psychiatriu ? Vieš o tom že depresia sa mojkaním nelieči ? Tvoj muž má toho už dosť jasne ti povedal že si ho pripravila o manželstvo ( zničila si ho ) a nemieni už nič obetovať. Či chceš s tým robiť ?

cyberk
9. aug 2025

Toto nie je depresia, ale depka zo zivota, co si pobabrala. Len si smutna. A toto vyliecis raz dva, tak prestan fnukat a nieco s tym rob. Vesat hlavu, ked ty sama aj s tym nieco robit mozes, ale nechce sa ti, necudujem sa, ze ludia naokolo rezignovali, tahas ich len dole s tvojimi naladami.

abbey1
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ty máš lekárom potvrdenú depresiu? Bola si u psychiatra? Máš predpísané lieky a terapie? Alebo sa len domnievaš, že máš depresiu? Prečo sa neliečiš?
Prepáč, ale ak takto reaguješ i na rodinu, nečuduj sa, že manžel s radosťou uteká na služobnú cestu.
Myslíš, že i pre dcéru je ľahké vidieť nešťastnú matku?
A hlavne, myslíš, že všetky tu máme život ako v ružovom zámočku a nikto netušíme, čo je to žiť s traumou, depresiou a podobne? Nie, nie si jediná na svete.
Trochu sa vzchop a šup k lekárovi.

autor
Autor odpoveď zmazal
doriiis
9. aug 2025

Bez urážky ale tebe je je v tej roli obete tak dobre,že?

abbey1
9. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ešte otázka. Čo robíš ty sama pre seba, svoju spokojnosť, svoje šťastie?
A čo očakávaš od nich?

magduska2
9. aug 2025

@anonym_autor Ak chces napiš..viem co prezivas 😔

mimirka32
9. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ja som clovek, co sa lieci na uzkosti a depresiu. No a ked mam zle obdobie, tiez placem, mam pocit, ze nikoho nezaujimam. Aj sa hadam s muzom a rozmyslam nad rozvodom. Ono je to tou depresiou. Ak ti mozem poradit, pomoct si musis sama. Necakaj, ze ti pomoze rodina. Mozno naozaj ich nezaujimas, neviem, ale mozno ani nevedia ako reagovat. Ty vies ako sa citis a ty si musis chciet sama pomoct. Chod ku psychiatrovi, mne lieky nastastie dobre zaberaju. Potom uvidis, ci ten nezaujem bol len tvoj pohlad alebo ci naozaj by si mala nieco zmenit.

autor
9. aug 2025

Viete čo, pogratulujte si takto na dobrú noc, že pekne ste si niektoré kopli. Kiež by ste nemuseli takéto veci v živote rišiet. Ja som tiež niekdy bola usmiata a šťastna žena. Tu vidno, že keď si nezažil peoste nepochopíš … A pekne ďakujem mamičkám, ktoré mi popriali nech mi je lepšie a pochopili ma.

doriiis
9. aug 2025

1.Mas nahovno prácu ale NECHCES ju meniť.Tak trp ďalej.
2.Manzelstvo sa dostalo do úzkych ale ty NEROBIS nič aby ste ho zachránili.NEPRIPUSTAS si,že aj ty si na vine tej kríze.Cakas od muža,že zvládne všetko a spraví všetko ale ty NEROBIS nič.
3.Nie je úlohou tvojho dieťaťa byť tvoj psychológ a terapeut.Preto je sebecké,lebo sa naučilo,že u teba útočisko a pomoc nenájde,lebo sama potrebuješ pomoc a útočisko.

autor
9. aug 2025

@doriiis ja nerobím nič? ako vieš … chod spať prosím Ťa … už sa mnou netráp.

doriiis
9. aug 2025
@anonym_autor

@doriiis ja nerobím nič? ako vieš … chod spať prosím Ťa … už sa mnou netráp.

@anonym_autor ....uz tu padla otázka,na ktorú naschvál neodpovedáš.Co robíš ty preto,aby si sa mala lepšie?

doriiis
9. aug 2025

Nikomu nič nepovieš,ale všetci majú vedieť,vidieť a cítiť,že ty sa trápiš.A ako? Keď sa podľa tvojich vlastných slov správaš normálne navonok ale vnútri trpis?
Čo tak otvoriť ústa a priznať si aj všetkým,že potrebuješ pomoc? Antidepresíva nie sú hanba,ale barlička k tomu,aby si sa mala lepsie

subartic
9. aug 2025
@doriiis

Nikomu nič nepovieš,ale všetci majú vedieť,vidieť a cítiť,že ty sa trápiš.A ako? Keď sa podľa tvojich vlastných slov správaš normálne navonok ale vnútri trpis?
Čo tak otvoriť ústa a priznať si aj všetkým,že potrebuješ pomoc? Antidepresíva nie sú hanba,ale barlička k tomu,aby si sa mala lepsie

@doriiis toto je zbytočné , ona nevie o čom hovoríš . Mala som takú kamarátku , dávno , musela som sa odstrihnúť lebo by ma zničila. Taká som bola unavená z nej . Keď jej manžel mal 50 a chcel oslavovať , mal hostí a ona sa sťažovala že sedela v kúte smutná, ničoho sa nezúčastňovala a čakala kedy kto za ňou príde a začne ju riešiť . pritom to bola oslava je manžela.