Nikto nechápe, že nechcem vzťah
Chcela by som sa vás spýtať, či som normálna alebo vadna podľa vás. Som človek, ktorého vzťahy absolútne nezaujímajú. Kedysi som mala jeden, všetko fajn ok, ale niekde v hlbke srdca som túžila byt sama. A som takto šťastná. Mám 26 rokov, vyzerám ale staršie a ľudia sa ma neustále pýtajú či niekoho mám alebo prečo nikoho nechcem. Sedavam sama niektoré piatky pri pizzerii a jem pizzu, a komentáre od ľudí, s ktorými sa poznam z videnia že prečo som tu tak sama, kde mam priateľa? (Prosím vás, nie sú to baliace hlášky). Alebo sa odveziem sama večer autom niekam, zastavia ma policajti a vravia čo robim tak v neskorú hodinu, že radšej by som mala byť s priateľom doma. Na to odpoviem že nemám. Oni zhrozený výraz. Nechápem tomuto. A mnoho iných prípadov. Prečo nikto nechápe že nie každý niekoho chce, ja si veľmi rada užívam chvíľku sama so sebou.
Načo vesias cudzím ľuďom na nos či máš alebo nemáš priateľa?
Dalšia, vymyslena tema. Neviem , akych policajtov zaujima , prečo sediš sama v aute a o koĺkej!?
Načo by si cudzím ľuďom hovorila, že nemáš nikoho?
@pribinak práveže nevesam. Ale chodievam sama všade. A ľudia si všímajú
„Ak ťa rozrušuje myšlienka o názoroch iných na teba, tak si ich otrokom.“ – Epiktét (filozof). Ty chceš očividne ostatným ukázať, že sa máš sama dobre, a preto im hovoríš, že si sama. Nič na tom zlé nie je. Keď príde chuť na vzťah, tak ho budeš mať... veď máš len 26. 🙂
Táraš...
Možno sú to len také otázky,aby "reč nestála".Nechápem, akých ľudí by toto reálne zaujímalo,ja som bola dlhé roky sama,bežne som šla do cukrárne,na pizzu,do kina, divadla aj sama a nikdy sa ma nikto nepýtal,kde mám priateľa. Jedine zo žartu možno kamoška alebo nejaký známy niečo také prehodil,ale aby vážne sa toto ma pýtali...a že policajti by fakt riešili,že prečo si sama niekde a že máš byť radšej doma s priateľom 🙈🙈.
Určite všetkých zaujíma cudzia žena, ktorá nemá doprovod.😂😂 Prosím ťa, nevymýšľaj si.
Podľa mňa je každému jedno ci niekoho máš alebo nie....a policajtom už úplne. A to sú také typické hlášky typu, ahoj, co ty tu tak sama? Neznamená to, že ich trápi že si sama 😉
Ináč ja som bola tiež dnes sama v kancelárii, prišiel klient a tiež sa ma pýta, preco som tu sama😀😀. Čiže táto otázka, môže mať x súvislosti
A teraz nechapem, dosla si sa sem pochváliť aka si nezávislá, silná zena co nepotrebuje chlapa alebo o co sa tu jedna?
Urcite v mensich mestách alebo komunitách je otazka, co si tu sama normalna. Idem so psom na prechadzku a sused hned, co ides sama?! No nie so psom… a otazky policajtov, ked som bola mlada a pekna, boli v noci bezne, ze kam idem tak sama….nehovorim, ze im to trhalo zili a otazky boli. Autorka skor je otazka naco to riesis. Stale su ludia co ani do obchodu nepôjdu sami. Nie to este na pizzu. Cize otazky neries a ber to ako slušnú konverzaciu.
to je otázka typu "ako sa máš" ale v skutočnosti to absolútne nikoho nezaujíma,je to len fráza
Nikoho v skutočnosti nezaujíma, prečo si niekde sama alebo nemáš priateľa. Možno tak tvojich rodičov. To len aby reč nestala.
Neverím...... vymyslená téma
Keby nechces realne vztah, tak by ta take poznamky vobec netankovali
Je to small talk. Nič viac. A keďže si sama, podľa tvojho opisu, aj tam kde sa zvyčajne chodí min s jedným človekom, je to téma, ktorá sa priam ponúka. Nejako by som sa v tom nevŕtala.
Lepšia inteligentná samota ako hlúpa spoločnosť. Len nechápem tvoju potrebu vysvetľovať to ľuďom. Všetko sú len prázdne frázy a zvedavosť. Nič osobnejšie.✌️
@bystrozraky alebo potrebuje sama seba presvedčiť,že je tak skutočne šťastná.Preyoze keby bola,nerieši to.....
@rorino, to by mohla byť tiež jedna z možností. 🙂 Vieme o tom dosť málo, ale súhlasím s tebou, je to dosť pravdepodobné 👍
Ja myslim je to ok... Aj tak myslim ze priateľstvo, kamarátstvo pravé..je viac ako laska.. Na vsetko treba aby dozrel čas..
Mám rodinu a niekedy túžim byť sama vypnúť nič neriešiť iba seba
Je to tvoja osobná vec a každého do toho je veľké guľové,nikomu nemusíš nič vysvetľovať.
Ja som síce vždy mala vzťah, ale aj tak som často chodila sama ako každý normálny človek. No napríklad sa ma dievčina z rodiny ohromené pýtala, či som bola na bicykel sama 😱, akoby som bola čudná. Neviem prečo ľudia stále nevedia pochopiť, že človek chce ísť aj niekde do spoločnosti sám- divadlo, reštaurácia, pizzeria, kaviareň….
Myslím si, že policajtom je šuma fuk,či si v aute sama či s priateľom. Ostatným je to tiež jedno, to len aby reč nestála, tak podpichnu, že kde máš priateľa. Veď im povedz, že je v práci a hotovo.
@jakubrianka áno presne tieto reakcie. A neustále hlavne od tých čo ma poznajú z dediny
Ako tu niekto povedal, ľudia len tak tliapajú blbosti do vetra, vždy tie isté. Netreba to riešiť. Ja mám síce manžela a počas dňa som s veľa ľuďmi v práci, ale potom som veľmi rada sama, ľudia sú často únavní a mnohí sú divní pre mňa, dosť ma znechutili od covidu a teraz okolo Ukrajiny, sa mi tak nejako otvorili oči, že ani nemám chuť s niekým niečo riešiť alebo tráviť čas. Som rada sama, príležitostne s rodinou a úplne stačí ľudí.
Pochadzam z mesta, dievčina čo takto reagovala je z obce. Ešte doteraz som z toho v šoku, ako sa môže niekto čudovať, že dievča ide samo von na bicykel (30-40km), vtedy ma až zamrazilo. Pre mňa to je desivá predstava, že niekto vníma ženské pohlavie ako nejakého psíka na vodítku. Situácia sa odohrala 15 rokov dozadu no vidím, že stále pretrváva škatuľkovanie žien. Dnes som videla zahraničného sólo cyklistu, ani ma len nenapadla otázka prečo ide sám.

To len rypu alebo podpichuju ale v skutocnosti to nikoho realne nezaujima. Kazdemu je jedno ci ma niekto druhy vztah, deti, atd