Nový muž po rozvode: Má to zmysel?
Ahojte dievcata.
Chcem sa spytat na vasu osobnu skusenost.
Mam 37r a dve deticky (2 a 7r). V manzelstve nie som dlhodobo stastna , muz si ma vobec nevazi, este vykrikuje ze nas s detmi pocas mojho rodicaku musi zivit,..co asi hovori za vsetko vo vztahu ku mne (k nam).
Ale otazka znie, ze ked mu hovorim, ze od neho odidem a najdem si chlapa, co si mna a moje deti bude vazit, tak sa mi zacne smiat , ze nemam sancu, ze jedine v klube dochodcov mozem hladat nejakeho stareho dedka co nebude dobre vidiet (proste ponizovanie).
Dakujem za nazory.
Jasne že si najdeš preboha to jake tupelo.Take kraviny vyupšťať s huby.Aby sa neprekvapil.Moja neboha mama mala priateľa o 10 rokov mladšieho a boli sme 4 súrodenci žil s nami bol slobodný bezdetný. Mali sme všetko čo sme chceli a ľubil nás ako vlastne ked sa ho niekto pýtal tak povedal moje 4 deti.Jeho rodičia to iste či bol Mikuláš či Vianoce meniny, narodeniny vždy prišli a doniesli vždy darčky mal skvelých rodičov nás prijali krásne.Takže určite aby sa ten dôchodca debilko neprekvapil.Sú aj chlapi ktorý nemôžu mať vlastne deti zo zdravotných dôvodov alebo sú aj taký čo nechcu aspoň Ti pomôže ich vychovavať.
Poznam s 3 detmi co si nasla slobodneho bezdetneho, no poznam aj single sikovne bezdetne zeny ktore maju asi vyssie naroky. Preco vsak potrebujes skakat zo vztahu do vztahu? Vrat sa do prace, naspor vlastne peniaze a stastna mozes byt aj bez chlapa.
Tiez som odisla od muza co ma ponizoval. Mam male dieta 11 mesacne. Bolo tam viac problemov ale teda odisla som. Je lepsie zit sam ako s niekym kto ta psychicky sikanuje. Aj ked mi je obcas smutno ale... poznam zeny co z takych vztahov neodisli a po case zacali mat aj fyzicke problemy (choroby)
Tak muž ťa asi pozná 😀 niekedy je pravda vážne ponižujúca. A ty nebuď ako malé dieťa a nevykrikuj mu somariny. Ak chceš odísť, odíď. Ale k čomu je dobre toto detinské správanie?
@earlgrey muz ma asi pozna tak, ze si dobre uvedomuje a vie, ze by bolo realne si niekoho najst.
Ja som sa len pytala, ci je realne si niekoho najst, nic viac a nic menej
Autorka, realne je to, mnoho zien si naslo noveho chlapa. Ale este realnejsie je to, ze si nasli rovnake tupelo ako bol ten predchadzajuci, pretoze im bolo jedno aky je, hlavne aby bol.
Nie, hodnota zeny sa uz neposudzuje od toho ci ma alebo nema chlapa. Ale niektore este stale ziju v tom, "nemas chlopa, nemas pravdy" . To co pises mi tak trosku pripomina, ze ty chces, potrebujes nejakeho chlapa, ked tohto (niekdy v buducnosti, mozno aj dalekej) posles do prdele. Co keby si prestala uvazovat o tom, ci najdes a co bude ak nenajde? Prestav sa na to, ako zit s detmi aj bez chlapa, pretoze aj to sa da. Zufala zena si vybera dalsieho, z ktoreho bude este zufalejsia. A ty mi tak trosku zufalo znies.
@viestta tufala jedine z muzovho spravania ku mne
Autorka, cosi si vybrala to mas. Jeho asi nezmenis, jedine, ze by sa chcel zmenit sam. Ty musis zmenit seba, svoje spravanie a rozhodnut za seba aj za deti, zobrat si na plecia tu obrovsku zodpovednost a vykrocit do neznama. Ten chlap v tom nezname mozno bude. A ked nebude, nic sa nedeje, lebo radsej ziadny ako blbec. Ci terajsi alebo nejaky iny.
Ty si z neho uz taka zmagorena, ze nemas svoj nazor a musis sa pytat, ci ma on pravdu, tak nie nema a mozes si najst ineho, urcite by sa zaujemcovia nasli.
Prepáč ale ten chlap je hovado, to správanie na zaplakanie.

Taketo vyhrazky muzovi je ako pichat do osieho hniezda... nic tym neziskat, len ho nas... tymto si uctu neziskas a co moze alebo nemoze byt, su len dohady.