icon

Obavy o sestru po rozvode

28. nov 2025

Ahojte. Moja sestra je matka troch deti. Rok rozvedena. To co predchadzalo rozvodu tu nejdem rozoberat. Podstatne je to, ze moja sestra sa vtedy zrutila. Uzavrela sa do seba a ostala presvedcena, ze vsetci chlapi su rovnaki. Zacala voci nim pocitovat absolutnu nenavist. Este aj moj priatel jej vadil. Stale ho podozrievala, ze ma podvadza. Potom sa to kus zlepsilo. Sla s par muzmi na kavu... S jednym sa dokonca zacala pravidelne stretavat. Ja som toho muza parkrat videla a zdal sa mi byt velmi sympaticky. Vsetci sme sa z nej tesili a priali jej to. A potom bum. Prerusila s nim vsetok kontakt pretoze zistila, ze nie je zrovna najbohatsi. Tento scenar sa odvtedy zopakoval este dvakrat. Odmieta byt s niekym z lasky. Prakticky jej ide iba o peniaze. Ano, je dospela a je to jej zivot. Ale mame spolu dobry vztah a vela mi toho hovori. A je mi to luto. Stale sa cez ten rozvrh nepreniesla a akurat si zaumienila ze sa chce dostat k peniazom cez nejakeho bohateho chlapa. Nepride mi to ok a bojim sa kam ju to dostane.

a0
28. nov 2025

@anonym_autor tak ak chceš byť nápomocná, hlavne jej nehovor (príliš často), že ti to nepríde v poriadku. Je to jej život ona sa rozhodla ho prežiť takto, možno sa potrebuje zrútiť znovu 🙂.

anonym_9a20ea
28. nov 2025

si ma pobavila že s troma deťmi si chce nájsť " boháča" - tak si to napísala.
Bude rada ak vôbec niekoho normálneho nájde k trom deťom. Asi bude troška jednoduchšia že?

anonym_e323cb
28. nov 2025

Rozvedenú s troma deťmi si žiadny boháč nezoberie na krk, takú ešte nehrali. Popravde je malá pravdepodobnosť, že by ju mal chcieť aj niekto normálne slobodný bez záväzkov. Skôr ju bude chcieť prijať len taký z jej súdka.

anonym_f87ae0
28. nov 2025

@anonym_autor je v poriadku, že ma sny a predstavu🤷‍♀️ je to jej rozhodnutie, nazor. Nie si povinná jej to vyvracať.

anonym_ba26d4
29. nov 2025

Ked ma ona co ponuknut, nech prebera... Luzrov s akym sa rozviedla je 90%. Ked si nevie uvedomit, ze je za zenitom, na trhu sviezich neviest je ona zvadnuta, obstarozna, zatrpknuta matrona.

anonym_25b8c8
29. nov 2025

@anonym_autor chce sa dostať k peniazom? Na to mala myslieť v 18tich nie s tromi deckami, boháči sa o nu určite pobijú 🤣🤣🤣

jogy1984
29. nov 2025

Asi nič nenarobiš . Ona má istý postoj k životu a jej smerovanie asi podvedie len ďalšej frustrácii .

ivett1
29. nov 2025

Fúha, tak snaha sa cení, ale nepozerá sestra príliš veľa telenoviel? ...tri deti a bohtý partner?
tvoje obavy o sestru sú namieste, dobre tušíš, že toto nemá happyend...neviem poradiť, čo s tým, lebo, keď jej povieš pravdu, budeš ty ta zlá, čo jej nechce dopriať šťastie...tak asi musíš len čakať, nech sa znova popáli alebo dúfať, že sa spamätá...

anonym_d1b232
29. nov 2025

Rovnaky pristup ma uz moja mama, tiez sa o nu rozvedeni s dvomi detmi bohaci nepotrhali

anonym_47f2a3
29. nov 2025

Moja setra je tiez rozvedena, stale v kontakte s exovou rodinou a ta jej radi si najst bohateho chlapa aby ho mala z coho vyplatit. Pre jeho sestru to nebol problem a mysli si, ze to je jednoduche a uplne normalne ze si zena po rozvode s detmi nabali prachaca … tak mozno tvoja sestra ma tiez rovnaky postoj

mimikarol
29. nov 2025

Je rok rozvedená a už randila s viacerými? Prečo si nedá čas? Ani ja keby sa rozvediem druhého chlapa už nechcem.