icon

Obťažovanie a vydieranie

19. nov 2022

Ahojte, potrebovala by som poradit. Zacala som si s niekym a aj hned to ukoncila, pretoze som zistila, ze je to psychopat. Odfotil si ma. Vyhraza za mi, ze ak s nim skoncim, ta fotka budu poslana mojej rodine. Prosila som ho nech to vymaze, ale neurobil tak. Co mam robit?

Strana
z2
mikadooo
19. nov 2022

Nič nerob. Nereaguj na nič. Neodpovedaj mu. Zablokuj si ho. A keď pošle foto, povedz že je to proste debil, rozišla so sa s ním a kamarát mu spravil fotomontáž, aby sa ti pomstil, že si sa s ním rozišla. Ak to budeš komentovať s patričným znechutením a prevracaním očí, každý len mávne rukou nad jeho úbohosťou. Ešte, keby mi tú foto niekto ukázal, tak by som povedala, niečo na štýl, že fíha, tak takúto líniu mám vraj? Hmmm, tak to som rada, že takú modelku vybral 😉.

gradation
19. nov 2022

Zoznám ma a ním. Aj ja som psychopat. Po skúsenosti somnou už nebude mať energiu ničiť druhé ženy. 🙂

diwotworna
19. nov 2022

Moju nahú fotku asi pol sveta videlo..
teraz sa na tom smejem ale k veci nedaj sa vydierať nech si vraví čo chce choď na políciu a udaj ho to čo robí je trestné!

deti95060810
19. nov 2022

však nech pošle ak chce.... čím viac ho budeš prosiť aby neposlal, tým bude k tebe sprostejší...A bude ťa vydierať.
radšej ukáž že ti je to jedno...

autor
19. nov 2022

Dakujem Vam pekne, vdaka Vam som nabrala odvahu to riesit aj cez policiu a skutocne tie obavy su len a len v mojej hlave.

sparrows
19. nov 2022

Držím palce. A dúfam, že ho karma dostihne

bluka2
19. nov 2022

Nahá fotka by ma v tomto prípade trápila pomenej.
Obrat sa na políciu, toto musíš riešiť, vyhrážanie smrťou nie je len tak nič a sranda.
A ty si dávaj na seba pozor, napríklad nechodila by som sama. S ním nekomunikuj, zmeň si čísla a zmeň svoje rutiny a pozoruj ako sa to vyvinie. Ale psychopata nešetri spravodlivosti. Možno má za niečo podobné podmienku už a ty by si mohla toto Individuum poslať kam patrí 👍 takže pre seba a v mene všetkých žien, kľudne si nájdi posilu a choď so všetkými materiálmi podať TO

lienka.7
19. nov 2022

Staci povedat ze fotomontáž.... dnes ti vo fotoshope urobia aj foto so sochou slobody. A v USA si pritom nikdy nebola 👌🤣

liv1
19. nov 2022

Definitivne policia ale nevyhrazaj sa mu s nou. Neodpovedaj nedvihaj nereaguj. Neprovokuj ho nijak. Zvlast v tejto dobe budu takehoto magora riesit ovela preciznejsie ako kedykolvek predtym. Drzim palce

nafka0483
20. nov 2022

@gradation Prave preto by mu nemala pohrozit ze s takym clovekom treba prerusit kontakt.
1. Pohrozenim nic nedosiahne, on vie ze su to len reci, ze sa boji a neoznamu to
2. Udrzi kontakt, co on chce, bude sa dalej vyhrazat. Jeho moc je jej strach, ak strati komunikaciu s nou tak strati vsetko.

f333
20. nov 2022

Vazena autorka, pravna situacia je podla toho strucneho popisu /nedostatocneho na posudenie reallity / asi nasledovna.... pravne nemal prvo urobit foto bez tvojho vedomia... ale na to nemas dokazy,ze si mu ho neudelila.. je to tazko v tvojej situaci dokazovaelne..t je tvrdenie proti tvrdeniu.. najmä,ak ste boli spolu v vednej miestnosit v intimnej situacii....
Ak ta foto naozaj exixtuje,treba mu napisat doporuceny dopis, ze ta fotil bez suhlasu a ziadas ho,aby tu foto vymazal.V opacnom priade podniknes voci nemu pravne kroky....
Ale upozornujem,ze dokazovanie by bolo tazke vdanej veci....
ina vec je ,ak foto rozosle niekde na net ci posle znamym.... Si dospela aza svoje ciny zorpovedna aj co sat yka sex.zivota..
Takze ak by aj rodina namietala,ze spolu mate sex.pomer, /ak si bola v case sex.pomeru a robenia fota dospelou/ tak to nic neznamena pr eteba,akto ukaze rodine... Zakaho sdvodu neches ,abvy ta videli na foto nahu? Zmortlaneho dovodu? tak to si mala premyslast skor,ako si mala sex.vztah s nedoveryhodnym muzom...
Ina vec by bola,ak by to foto dal na net.Tam uz potom su prvne aj ine dossledky via cdevastujuce pre teba.....
Co sa tyka nasila ,tak ak nemas dokaz o znasilneni ci pokuse znasilnenia,tak policia nema co riesit.Kedze si to neoznamila hned a dokazy sa stratili.. Ina vec je dokaz o vyhrazani zabitim ci utopenim..
Akonahle si dostala teke sms ci emalily,bolo treba ist na polciu poda tr.oznamenie..
Policia byuz vyhodnotila,ci ide o krim.cin nebezpec.vyhrzania ci priestupok..
Ak sa ti vyhrzal,tak bolo treba podniknut kroky,aby to nemohl lahko uskutocnit.. cize hned zmenit cislo telefonu, novu emailovu adresu mat.... pripadne poziadat sud v sudnom konani o zakaz priblizenia. hoci aj neodkladnym opatrenim...
A davat si pozor,s kym sa stykas amas sex. styk....

Strana
z2