icon

Odchod od manžela

23. mar 2023

ahojte, potrebujem sa vyrozprávať, povzbudiť a hlavne uistiť, že som sa rozhodla správne. Zajtra odchádzam aj s deťmi od manžela. Posledný rok vypije každý deň liter vína alebo 2 litre piva. Sám, doma v pivnici. Do krčmy nechodí. Klame, že on nepije. Chľast prelieva do fliaš od džúsu a prázdne fľaše chodí v noci vyhadzovať. Už rok a pol je bez práce, z poslednej ho vyhodili kvôli alkoholu počas pracovnej doby - aj to ma oklamal, že ho prepustili, lebo rušili miesto-vtedy bola korona a veľa sa prepúšťalo. Ďalej som zistila, že chodí do stávkovej kancelárie tipovať-každý deň, niekedy aj 2 -krát, je tam aj 2 hodiny.Samozrejme klame, že nestávkuje a tikety čo som našla, nie sú jeho..Vôbec sa so mnou nebaví, stále len hučí po mne aj deťoch, nadáva nám a bolo už aj fyzické násilie. Odmieta akúkoľvek pomoc aj rozhovory, stále som na vine len ja a podľa neho on nemá žiadny problém. Na nový rok sa tak strašne ožral, že ležal do rána ožratý na zemi a vtedy som mu povedala, že ak s tým nezačne niečo robiť, tak odchádzam aj s deťmi. Na to mi povedal, že to by som nikdy neurobila, že na to nemám dosť síl, lebo som chudera.
Prešli tri mesiace, podala som návrh na rozvod, našla som si podnájom v inom meste, deťom som zmenila školu, dala som výpoveď v práci a a zajtra je ten D, kedy by sme sa mali definitívne odsťahovať. Lenže on o ničom netuší. On si ďalej myslí, že je všetko OK, veselo si pije a stávkuje každý deň a ja som teraz dostala strach, čo bude. Ako bude reagovať, keď zistí, že sme odišli, že sa už nevrátime. Bojím sa, ako si deti zvyknú na novú školu, mesto, byt, ja sa bojím, či si nájdem dobrú prácu, či to všetko zvládnem..Teraz pochybujem, či som sa neunáhlila a či sa nedalo riešiť menej radikálne.
Neľutovali ste odchod od manžela? Zvládli ste to samé s deťmi?Nebolo ešte väčšie peklo po rozvode ako predtým? Ďakujem za názory.

cacianka
5. apr 2023

Skús ho zablokovať, veď má zákaz .
Nech ťa neobťažujú zvuky správ, zvonenie.
Stále viac sily naberáš, a kľudne by mu mohol zavolať právnik a vysvetliť mu kde je sever
Ale zas : jeho správy ti môžu pomôcť - dôkazy !
Nedaj sa, vydrž, kľud. 👍👍👍

apolka77
5. apr 2023

Jaj, držte sa...no teraz to bude ťažké , asi načas by som zablokovala jeho číslo aspoň cez sviatky ..tvoju mamu neotravuje? Myslím že si spomínala že ona sa toho obávala. ..držte sa, posielam veľa sil 🙏☘️✊☘️💪☘️

cacianka
5. apr 2023

@apolka77 možno stačí odblokovať až po sviatkoch, max raz za 3 dni, alebo aj vôbec...

majka99999
5. apr 2023

Vela stastia zajtra.

cacianka
5. apr 2023

@majka99999 už je preč 2 týždne...

juliet86
5. apr 2023

archivuj screemshotuj fot vsetlo co ti posiela. najma tam kde sa priznava kde sa vyhraza atd drz sa

majka99999
5. apr 2023

@cacianka ide na pohovor vo stvrtok, to je zajtra

shogun
5. apr 2023

Viem, ze to nie je asi ideal riesenie, ale nemozes si zmenit cislo? Musi to byt tazke😞. Posielam vela sil🙏🏻

autor
6. apr 2023

@majka99999 Ďakujem, už sa chystám..Ak to má vyjsť, vyjde to, ak nie, tak ma čaká možno niečo lepšie🙂 Uvidíme.

autor
6. apr 2023

@shogun Číslo si určite meniť nebudem, mám ho už veľa rokov a potrebujem kontakty. Ďakujem, keď som to zvládla doteraz, hádam to už nejako zvládnem.

autor
6. apr 2023

@cacianka Za mojim právnikom už bol🙂 Ten mu všetko vysvetlil. Potom mi chruňo volal, že či mi nestačilo pozerať Súdnu sieň v telke, že on nemá na toto nervy a čas..

lukbe
6. apr 2023

Bude mať Súdnu sieň naživo, len nedostane zaplatené...drž sa🙂

autor
6. apr 2023

@apolka77 Ďakujem❤ Zatiaľ ju neotravuje, ani tam nebol. Asi sa bojí, lebo nevie, čo všetko som jej povedala.

apolka77
6. apr 2023

Bože on vie také somariny vypustiť teraz súdna sieň ho trápi 😶😄

cacianka
6. apr 2023

@apolka77 @lukbe som sa dobre zasmiala, geroj biude mať súdnu sieň naživo, priamy prenos na štadióne, aj honorár bude - platiť výživné , keby ho stretnem tak mu poviem že je slabý herec. a ked bude v base, za neplatenie alimentov , tak bacha na sprchy, mydlo sa veeeľmi šmýka. že o ňom natočím aj viac dielov, taký je on majster. tak by som ho slovne vyprášila, horšie ako psa.
budhova noha, prepitá hlava z huby bársčo vypustí. už sa len nastaviť, že sa netrápiť ale vysmiať ho, odje.bať slovne, mňa môj ex tiež skúšal, raz som sa už fakt riadne na.srala, tak som na neho nahučala, aj mafiou povyhrážala, že poznáááám osobne (trt -nikoho), kto mu hlavu odj..be, radšej nech nevkročí minimálne kilometer do mojej blízkosti, nech po kanáloch sa plazí , ked hlavu z nich vytrčí skončí ako fašírka. to vtedy taká zlosť do mňa vošla, že som neskutočne hrubo a s najhoršími nadávkami po ňom hučala, ja, taká tichá kľudná som predviedla divadlo ako heeerečka. ex zostal v šoku, obliekol sa a roztrasený zdrhol. ja som sa triasla hodinu ....odvtedy ani domov neprišiel, ani na rozvod nechodil. niekedy treba na nich tvrdo

autor
6. apr 2023

@cacianka top komentár, strašne sa smejem😂 na teba aby si dal človek pozor🙂

cacianka
6. apr 2023

Ja som bola vtedy tintitko, on o 30kg ťažší, o hlavu vyšší, vtedy vošlo do mňa 300 čertov a taký cirkus som narobila !!! Aj po 20 rokoch by som ti zahrala tú scénu na 85 %. Pavelekova a bohdalova pri mne šuvix. Odvtedy sa nekaslem, a irónia, nadsazka, humor mi ide. Tomu tvojmu by sa pri mne aj hlava odsrobovala. Môj terajší, rok predychaval náš rodinný humor, až potom si začal zvykať

kvietok2012
8. apr 2023

Máš niečo nové? Ozval sa? Prepáč, ze sa tak pýtam, ale tvoj príbeh ma zaujíma.

lenadka
8. apr 2023

Toto nikdy neoľutuješ😘

mandarinka555
8. apr 2023

Prešla som si všetkých 14 strán a budem čakať na nové info...Veľmi ti držím prsty, aby si sa mala aj s deťmi už len dobre a na toho dementa čoskoro zabudla...

retatka
10. apr 2023

Ahoj,ako sa máte ?Dúfam ,že všetko prebieha podľa tvojich plánov 🙏🏻

autor
10. apr 2023

Ahojte, tak sa hlásim. Všetko je v poriadku, Veľkú noc trávime presne podľa našich predstáv🙂 Manžel stále vypisuje, dokonca nás chcel prísť dnes vyšibať a poliať..Odpovedám mu len na najnutnejšie veci, myslím, že mu pomaly dochádza, že to myslím vážne. Svojej mame ani rodine zatiaľ nepovedal, že sme odišli. Sám si varí(snaží sa variť) aj robí všetky domáce práce a stále dúfa, že sa vrátime. Teraz už len prosí a sľubuje, ako sa zmení a všetko napraví. Chodieva do mesta, kde teraz bývame, prechádza sa tam a dúfa, že nás stretne, ja mu odpustím a zasa budeme šťastná rodina..Tak si to predstavuje. Našťastie šanca, že sa stretneme, je malá a stále nevie, kde bývame, ani kde deti budú chodiť do školy. Užívame si pokoj a kľud, už sme sa zabývali a teraz už len zvládnuť všetko, čo nás ešte čaká. Prajem všetkým príjemné prežite sviatkov❤

mk22
10. apr 2023

Si skvela, drz sa🍀

apolka77
10. apr 2023

Tak chcel vás prísť obliať a vyšibať 😂🤦 to je fakt srandista 😁🙊...a Ty si skvelá, želám ti veľa kľudu a pohody a deťom čo najlepší štart do novej školy a Tebe nech vide práca a si štastná.
Myslím na vás tak isto a zároveň aj jemu želám nech prestane piť a nájde zmysel v živote lebo mať v tejto krajine o jedného alkoholika menej je síce malá ale v konečnom dôsledku výhra. Nielen pre neho ale pre celú spoločnosť. Aj keď tomu ja teda malo verím ( že sa zmení) ale predsa.
No hlavne nech Ty s deťmi máte od neho pokoj a mier v duši.❤️❤️❤️
🌹

autor
10. apr 2023

@mk22
@apolka77 Ďakujem❤

rubia10
10. apr 2023

@autorka
Prosim ta vydrz a nedaj sa.
Aj keby vas nasiel, bud hrda, vyrovnana, presla ai kus cesty, nedaj sa zlomit.
Vzdy si len opakuj vydrzat vydrzat!
Mas byt na co, na seba sakra hrda, naozaj niet cesty spat.
Len vpred, tento novy zivot este bude chvilu cudny, hekticky, a este ta budu napadat myslienky v zlej nalade, ale ty uz si niekde inde, a to najkrajsie estelen pride, zasa, uvidis.
Velmi velmi ti drzim palce, aby si to vydrzala a bola den za dnom silnejsia.
Si skvela zena, silna a odhodlana, a to, co si urobila pre svoje deti si navzdy pamataj.
Prajem ti len krasne a usmiate dni.
Normalne si super☺️

autor
10. apr 2023

@rubia10 Ďakujem❤

mamusa123456789
10. apr 2023

Pravidelne si čítam nové komentáre v tejto diskusii a teším sa, keď zistím, ze si sa nedala zlomiť, aj keď ti pod nohy hádžu polená aj tí, ktorý by ti mali pomôcť... Som na teba maximálne hrdá a dúfam, ze už bude len dobre... Držím palce v novej škole a tebe dúfam, ze vyjde ta práca 🍀🍀🍀

aurora33
10. apr 2023

Budem sa opakovať, ale toto sa super číta. Autorka, síce ťa, Vás nepoznám, ale naozaj tebe a tvojim deťom zo srdca želám už len krásny život. ❤️❤️❤️

cacianka
11. apr 2023

kedy máte termín na súde ? ako na to reagoval ?