Odišiel bez slova po hádke. Je to normálne správanie?
Ahojte, prosim o nazor na tuto situaciu. Som s muzom pohadana, padli slova aj o rozvode. Dnes bol doma s detmi, ked som prisla z prace, piekol kolac, bol s mensim na dvore a hral hokej. Prisiel dnu, dorobil plnku. Zrazu sa zobral, obliekol a odisiel bez slova z nikomu nic nepovedal. Som myslela ze ldn odbehol po niekoho autom. o 9tej vecer som mu volala, pisala, ze maly na neho caka pred spanim. Ozval sa iba, ze mu mam povedat, ze je ok. Neodpisal, ci pride...napisala som mu, ze aspon detom mohol povedat, ze ide prec. Je toto spravanie podla vas normalne?? Ja viem, ze je urazenty ale aspon normalne komunikovat by clovek mohol 🥺 podla mna je to psycho. Normalne ma boli zaludok od stresu. Snad je ok..myslim si, ze siel kolegovi pomoct do prace (dakedy tak chodi), ale vzdy povie..
Mužovi poslať jednoduchú otázku. Syn sa pýta kde si a kedy prídeš. Co mam povedať?
Syn má koľko?
Toto nie je váš problém. Vy toho máte kopec a žijete takto choro pravdepodobne dlho. A prečo?To už vieš len ty, prečo žiješ v takomto prostredí a už dávno si to nevyriešila. Super príklad pre deti.👌 Sebe dozenieš tak max rakovinu alebo psychické problémy.
@janage sak som mu to vecer pisala...iba napisal, povedz mu ze sok ok..nic viac..ja neviem kde bol, myslim si ze v tej robote.
Mne nevadi ze to nepovedal mne, ale detom, ze ahojte, idem do roboty...
Nechápem, prečo mu voláš. Tebe neodpíše a ani nezdvihne, tak pouziješ deti. Co by si robila, keby ste ich nemali?
toto je inak slusne toxicke prostredie pre deti. cele zle. vase deti si tieto vzorce vezmu so sebou. 3x do roka je des. ja oduvacky netolerujem ani vlastnym malym detom nie to dospelemu muzovi. sa sprava ako 2 rocne dieta v obdobi vzdoru. niekde sa stala chyba a sice ma chlpy ale emocne furt na 2 roky.
No len asi odisiel preto, aby teba vytrapil, aby si sa oñho bala, aby si mu volala a nabuduce aby si sekala dobrotu🤦♀️. Ono je dost mozne, ze sedel cely cas v aute a lahodila mu predstava, ako sa trapis.....
@aandrea9 moj syn mu chcel volat pred spanim...ja by som mu nevolala, nepisala. Syn ma poprosil
Ale tak vieš, že sa zduva, nekomunikuje vtedy. Tak mu nevolam. Max.napisem. A v tomto prípade ja by som deťom povedala, tato neodpisuje, asi ma toho veľa. Ja myslím, že je v robote. A odviedla pozornosť inam.
Nepíšeš koľko rokov ma syn.
A tiez by som dieťa ukludnila, že táto je určite v poriadku, Ty si uvedom, že keby sa mu niečo stalo zavolajú ti z nemocnice alebo prídu policajti.
A s mozom večne pohovor,že hoci ako ste pohadani dve slová o tom kde sa nachádza alebo, ze je ok ti môže napísať.
Dalsi chuy s potrebou deptat zenu, zatial kvartalne. Tu su vsak deti, ktore nasavaju jedovitu atmosferu a tatkove patologicke spravanie k zene a rada sa budem mylit ak o 20 rokov nepojdu ten isty slabomyselny scenar, som chlap, kto je viac, zena je len rohozka na boty... ☢️
@janage tak som to aj spravila.
Ved ja neriesim ze sa nebavi so mnou, ale ze s detmi to takto spravil. prekvapilo ma ako to zobral syn.
Aj napises ten vek syna, na ktory sa Ta tu kazdy pytal?
Ako vies, ze nema bokovku?
Ja by som synovi povedala ze tatino sa hneva, odisiel sa predychat, kedze tu neni, ulozim ta spat ja. Neklamala by som, pokial to nie je naozaj mini dieta. Ale manzel by dostal extremne kapky. Mne je jedno, ked sa niekto oduva, aj mojho muza som vyliecila z toho neduhu hned na zaciatku vztahu, ale aby mi stresoval decka…akoze🔥 zabila by som ho
@colsami 7 a 10rokov
Ja som potom čo mi raz takto začala hrať jeho hru, keďže nie na mesačne ticho sa nedá zvyknúť a keď už tak že toho človeka nepotrebuješ.... Pred pár rokmi som z takého vzťahu odišla a bolo to najlepšie čo som mohla pre svoje duševné zdravie, pohodu a šťastie urobiť
Tak si mala povedať, že teraz volať nebudete lebo pracuje a nebudete ho vyrušovať. Tak si vlastne dieťa zneužila pod zámienkou, že chce vedieť ono, nie ty.
Nepíšeš ani dôvod stavu čo u vás je.
Niekedy sú ľudia v Tak vypatej situácii, že nevedia inak reagovať iba okamžite odísť. Netvrdím, že to je najsprávnejšie riešenie.
Ale dôležité je aj čo tomu predchádzalo.
@janage ono je to na dlho..to nebol 1 konflikt.je to uz nabalene, nahrotene.
Je to forma manipulácie z jeho strany.
rozviedla by som sa
Nie je urazený, je frustrovaný z celej tej hádky.
Toto je jeho spôsob ako sa vysporiadať so situáciou - potrebuje byť niekde sám.Alebo aspoň s ľuďmi, ktorí mu nebudú vyčítať, že má aj teraz byť pri deťoch a niekde, kde je dusno.
Lebo za tú hádku ste zodpovedni obaja.
@orisker ale my sme pohadani dlhsie. Nie v ten den...to je jedno uz...viem kde bol, mna zamrzelo, ze nepovedal detom, ze idem prec..nic viac
inak pre dobro vasich deti by ste obaja mali na sebe popracovat. a fakt s odbornikom. toto nie je normalny vztah. pre vase deti uplne nevhodne. obaja mate asi zle vzorce ked to vyusti do mesacneho ticha. toto je damoklov mec. aj tak vas raz znici akurat cim dlhsie v tom budu deti tym je vacsia sanca ze budu mat v buducnosti rovnako na hovno vztahy aj zivot tym padom. to pre ne chcete? dusno frustraciu ...
@autorka ja si toto neviem predstavit. Zit spolu a nerozpravat sa. To je take psychicke tyranie. Strata casu byt takto spolu
Neklam samu seba!
Čo by sa zmenilo tým, keby deťom oznámil kam ide?
Ako by to vyriešilo vašu situáciu?
Ako by si sa vyrovnala s tým, keby povedal deťom: "Už dlhšie sa hádame s maminou a dnes sme sa povadili opäť. Dokonca tu lietali slová o rozvode! Teraz potrebujem odísť niekde tam a tam, lebo tam mi bude ľahšie na duši a nebudem pociťovať hnev na maminu. Ona si hádku odtrucuje doma a napíše na Modrého koníka a ja si hádku odtrucujem tam a tam."
@stanislavicenka Nie vzdy je ticho ako nastroj ublizovania druhemu. Mne sa to parkrat stalo, ze som mlcala, ale nie aby som ublizila, ale ze mi neslo zo seba nic normalne povedat.. ale uznvam, ze to je toxic
@dadis minimalne nejaku odpoved, alebo vysvetleniw tam musi byt. Ked nic ine
@stanislavicenka Ono ked nad tym rozmyslam, vzdy bolo vzajomne..nebolo to tak, ze ja som ticho a druha osoba sa vehementne snazi zo mna nieco dostat. Asi 2x som to mala aj pri hadke s pubertalnou dcerou, ked mi povedala nieco ublizujuce a chcela pokravovat v hadke, tak som jej uprimne povedala, ze teraz neviem pokracovat, ze si to dopovieme potom. Po straveni toho ublizenia som uz v pohode, ale na ten sok reagujem takto. Aj ked som nasla byvalemu dokaz o nevere, tak som len v tichosti odisla, nedokazala som v tej chvili vobec rozpravat.
@dadis ok..ja ti rozumiem. Ja som vyrastala v takom.vztahu mojich rodicov. Nieco hrozne..pre mna ako dieta to bolo nepochopitelne. Preto nic take nerobim.

Autorka, a pytala si sa ho, preco to robi? Pytala si sa ho, ci ma pocit, ze takto nieco dosiahne? Normalne v klude rozhovor. Pytala si sa ho, ci takto chce zit do konca zivota? Ci ho bude bavit, ze ked ho oduvanie prejde, tak sa odujes ty a nebudes s nim komunikovat? Ci je to dobry priklad pre syna?