Odišiel bez slova po hádke. Je to normálne správanie?
Ahojte, prosim o nazor na tuto situaciu. Som s muzom pohadana, padli slova aj o rozvode. Dnes bol doma s detmi, ked som prisla z prace, piekol kolac, bol s mensim na dvore a hral hokej. Prisiel dnu, dorobil plnku. Zrazu sa zobral, obliekol a odisiel bez slova z nikomu nic nepovedal. Som myslela ze ldn odbehol po niekoho autom. o 9tej vecer som mu volala, pisala, ze maly na neho caka pred spanim. Ozval sa iba, ze mu mam povedat, ze je ok. Neodpisal, ci pride...napisala som mu, ze aspon detom mohol povedat, ze ide prec. Je toto spravanie podla vas normalne?? Ja viem, ze je urazenty ale aspon normalne komunikovat by clovek mohol 🥺 podla mna je to psycho. Normalne ma boli zaludok od stresu. Snad je ok..myslim si, ze siel kolegovi pomoct do prace (dakedy tak chodi), ale vzdy povie..
Ja a moja byvala zena sme sa rozviedli aj napriek tomu,ze sme sa nikdy nepohadali. Neznasam hadky a ani ona . Je to jeden z najlepsich ludi akych poznam,je uzasna matka ,gazdinka ako priatelka bola super. Doteraz sa vieme normalne porozpravat,zasmiat Ale ako manzelka to mala trosku divne nastavene........Nemusia prist hadky,zvady,nenavist.......staci ze jeden nedokaze pochopit druheho,ze nevie nejak pochopit ze sme sice spolu,ale sme dvaja odlisní ludia z odlisnych rodin,ktorí sa rozhodli zalozit si vlastnu rodinu,ale to neznamena ze on,alebo ona ma byt kotva na nohe ......
Niekedy sa nedokazeme povzniest nad zbutocnymi somarinami,nedokazeme potlacit svoje ego.........a vyvolavame zbytocne emocie
Podľa mňa niekoho má. A že chodí kolegovi pomáhať? Haha, toto mu môže spapat len naivná žena.
Verím,že sa mýlim,ale toto mi prvé napadlo.
Držím palce!
Keď takto komunikuješ aj s mužom, ako v tejto diskusii, tak sa ani nedivím, že zdupkal🙈 Zahmlievaš...neodpovedáš...vykrúcaš sa a deti používaš ako "nástroj" 👎 A ako vieš, kde boi, keď s tebou nekomunikuje? To len ty si myslíš, že bol pomáhať kolegovi?
@martin96321 ja som hadku nevyvolala.ja sa vobec neviem hadat
@autorka nie je náhodou znamenie Rýb? 🙂
Inak teraz, keď sa nerozprávate, je odutý …, urob mu to isté. Uvar chutnú večeru, nechaj mu riad a odíď z domu. Kto takúto povahu nezažil, nepochopí. Ešte takéhoto chlapa závidieť? 😂 Sex je asi tiež o ničom, čo?! Nevadí, pečie koláče, to je veľké plus v očiach niektorých žien, hlavne keď ešte aj kuchyňu nechá neupratanú.😆
Ako Vám funguje sex. život? Aj to Ti dá indíciu, či niekoho má.
A nevnucuj sa mu. Na kieho mu voláš? Že to chcel syn? Synovi povedz, že ocko nie je doma a opýta sa ho, co chce, keď príde domov.
Ako sa máš?

@mantilka Pacha na nich psychicke nasilie?))))) Stokrat ste sa jej pytali na dovid hadky a niet toho boha aby povedala......On je v takom stadiu,ze radsej niekam vypadne aby nebol este vacsi problem,ale on pacha nasilie......pisete ze uteka pred problemom,ale mozno jeho najvacsi problem je jeho zena......takze radsej odide ako by mal utekat pred policiou.......kolko zien len vykrikuje ,vuvolava hadky pre nic,narobi bordel,nevie si kusnut do jazyka,ale nakoniec je miž ten fas.........bolo by pre vas znesitelnesie keby ju rovno zmlatil a nikam nesiel???????
@martin96321 ja som hadku nevyvolala.ja sa vobec neviem hadat