icon

Odišiel kvôli kolegyni: má ich vzťah vôbec šancu?

Dnes o 07:26

Ahojte, pred nejakou dobou ma opustil priatel po 10 rokoch velmi zbabelo. Aj ked mi tvrdil ze v tom nie je ina zena vzdy som si myslela ze je za tym jedna kolegyna na ktoru doma takmer vzdy len nadaval. Cas tomu nasvedcoval tiez nakolko rozchod bol ihned po teambuildingu. Vraj aj ona mala v tom case priatela, neviem ako teraz, na socialnych sietach ho nema naopak som videla ze sa stretava s mojim ex. Myslite ze take vztahy vydrzia alebo je to zvycajne len ulet? Mozu vobec spolu byt ak je on jej nadriadeny? Podla znameni sa k sebe vobec nehodia 😂

Strana
z2
anonym_f2c386
Dnes o 09:33
@anonym_autor

@anonym_f2c386 ani raz sme sa nerozisli ani sa o to nikto nesnazil, praveze sme mali velmi pokojny vztah, hadky len na uplnych malickostiach co sa tyka mozno domacich prac a pod., inac sme si so vsetko vzdy rozumeli vo velkych veciach, aspon sa tak teda tvaril, kupovali sme spolu auto, riesili hypoteku a vela inych “manzelskych” veci, roky sme spolu byvali, jedine co sme neboli oficialne zosobaseni a nemali deti, tie nikto z nas ani nechcel este. Ale jasne, nemusite tomu verit. Lenze ja viem kde je pravsa a tym ze sme nemali problemy ma to prekvapilo asi o to viac

@anonym_autor Verim ti. Pricin moze byt vela. Mozno sa nudil, mozno sa do niekoho zahladel. Vekom sa menime, dozrievame, mame ine nazory a naroky. Mozno si povedal, ze toto nechce cely zivot. Taky je zivot. Mohlo to vyjst a nemuselo. Keby ste sa vzali po 2 rokoch, mozno by ta tiez prave teraz opustil. To clovek nikdy nevie. Len sa neopustaj. Si mlada, laska na teba este caka. najsi si kamosky, konicky. A hlavne zablokovat akykolvek pristup k nemu.

anonym_76099c
Dnes o 09:44

10 r? Prechodený vzťah. Už si dávno mala byť manželka. Takéto vzťahy často končia tým že chlap si nájde inu s ktorou sa potom ožení. To že žijete pekne ako manželia neznamena že ste. Ty si to mohla tak brat on to mohol vnímať inak. Asi pri tebe cakal na tu s ktorou chce všetko. Chlap mal servis sex nebol sám povedal mi raz jeden že žena vie zahrať orgazmus chlap dokaze predstierať celý vzťah. Skôr sa zameraj na seba nez riesit jeho to nema zmysel kto ta obratom vymeni za niečo iné ťa nechcel

anonym_593847
Dnes o 09:48

Len pre info, aké je on znamenie?

anonym_931316
Dnes o 10:23

Zas huste reci hustych zien, ze ju to nema co zaujimat a pod. Preboha boli spolu 10 rokov a ju to nema zaujimat, preco ju bez slova, bez vysvetlenia odkopol? Do riti s vami tu, tu presne ukazujete ako nie ste schopne si veci vykomunikovat a uzavriet. Ano, je okej si najst niekoho ineho, ale nie je v poriadku nieco vazne neukoncit s uctou a respektom k tomu druhemu. Ved zivot takymto ludom este ukaze, ze nechavat otvorene dvere kade tade urobi v ich zivote este prievan. Autorka, zelam ti, aby si sa co najskor s touto zivotnou situaciou vyrovanala a prijala fakt, ze niektorí ludia nie su schopní byt uprimní a nevedia dať karty na stôl.

luccys
Dnes o 10:24
@anonym_055c6c

Presne ako pise
@anjelicek26 a este dodam, ze znamenia tak riesia dievcata na zakladke. Uz aj dcere vysvetlujem, ze je to hlupost.

@anonym_055c6c Niektori z toho nevyrastu. Zial.

autor
Dnes o 10:35
@anonym_931316

Zas huste reci hustych zien, ze ju to nema co zaujimat a pod. Preboha boli spolu 10 rokov a ju to nema zaujimat, preco ju bez slova, bez vysvetlenia odkopol? Do riti s vami tu, tu presne ukazujete ako nie ste schopne si veci vykomunikovat a uzavriet. Ano, je okej si najst niekoho ineho, ale nie je v poriadku nieco vazne neukoncit s uctou a respektom k tomu druhemu. Ved zivot takymto ludom este ukaze, ze nechavat otvorene dvere kade tade urobi v ich zivote este prievan. Autorka, zelam ti, aby si sa co najskor s touto zivotnou situaciou vyrovanala a prijala fakt, ze niektorí ludia nie su schopní byt uprimní a nevedia dať karty na stôl.

@anonym_931316 🩷

anonym_51ed30
Dnes o 12:02

@anonym_autor áno môže im to vydržať. Neviem čo sa chcichúňaš na znameniach. Poznám ľudí čo majú totálne nekompatibilne znamenia podľa horoskopou a sú spolu. Pravdepodobne sa k rozchodu schyľovalo len si to nechcela vidieť. Človek sa po desiatich rokoch nezoberie len tak. Musela si mu byť voľná už nejakú dobu.

Strana
z2