icon

Odišiel kvôli kolegyni: má ich vzťah vôbec šancu?

Dnes o 07:26

Ahojte, pred nejakou dobou ma opustil priatel po 10 rokoch velmi zbabelo. Aj ked mi tvrdil ze v tom nie je ina zena vzdy som si myslela ze je za tym jedna kolegyna na ktoru doma takmer vzdy len nadaval. Cas tomu nasvedcoval tiez nakolko rozchod bol ihned po teambuildingu. Vraj aj ona mala v tom case priatela, neviem ako teraz, na socialnych sietach ho nema naopak som videla ze sa stretava s mojim ex. Myslite ze take vztahy vydrzia alebo je to zvycajne len ulet? Mozu vobec spolu byt ak je on jej nadriadeny? Podla znameni sa k sebe vobec nehodia 😂

Strana
z2
anonym_dffdfd
Dnes o 07:31

Prečo to chceš rozpitvávať a sledovať ich životy? Nájdi si iný zmysel života.

anonym_234feb
Dnes o 07:31

@anonym_autor prečoby nemohli spolu vydržať? Nikde nie je napisané, že sa nemôžu ludia zalubiť na pracovisku. A teda riešiť znamenia ? 😨

anonym_f2ce88
Dnes o 07:32

Dufas, že sa k tebe vráti?

Prosím tá, pozbieraj zo zeme tvoju vlastnú sebaúctu a tohto chlapa navzdy vymaž zo svojho života.

anjelicek26
Dnes o 07:35

Tebe moze byt uplne jedno, ci spolu "mozu" byt, ci im to vydrzi, ci to ci hento, uz sa ta to netyka... 10 rokov priatel len cakal na tu "pravu" a ty si bola prakticky prechodny stav.. najdi si niekoho, kto bude vidiet len teba, vezme si ta za zenu a s ktorym budes mat deti...

anonym_5a6c36
Dnes o 07:36

Viem, že sa cítiš zranená, 10 rokov je naozaj dlhá doba. Ale toto sledovanie a kompatibilita znamení ti skôr ublížis
Ja som pred rokmi tiež vymenila stabilného partnera za študenta vysokej školy. Tiež to nikto nechápal, ale proste som to tak cítila. Sme spolu 20 rokov a doteraz neľutujem svoje rozhodnutie

anonym_055c6c
Dnes o 07:38
@anjelicek26

Tebe moze byt uplne jedno, ci spolu "mozu" byt, ci im to vydrzi, ci to ci hento, uz sa ta to netyka... 10 rokov priatel len cakal na tu "pravu" a ty si bola prakticky prechodny stav.. najdi si niekoho, kto bude vidiet len teba, vezme si ta za zenu a s ktorym budes mat deti...

Presne ako pise
@anjelicek26 a este dodam, ze znamenia tak riesia dievcata na zakladke. Uz aj dcere vysvetlujem, ze je to hlupost.

anonym_97e019
Dnes o 07:40

Mozno je to racionalna baba nohami na zemi a neposudzuje vhodnost vztahov ludi podla znameni😅nejake ezo ulety, bola si s tym otravna?

anonym_dffdfd
Dnes o 07:41
@anonym_055c6c

Presne ako pise
@anjelicek26 a este dodam, ze znamenia tak riesia dievcata na zakladke. Uz aj dcere vysvetlujem, ze je to hlupost.

@anonym_055c6c už len zaplatiť veštici aby mu urobila čáry máry a pritiahla ho späť 🙂

zuzubb007
Dnes o 07:47

A nieje to jedno či vydržia či nie, ty s ním už aj tak nebudeš, znamenia? Akože vtip podľa toho sa snáď nikdo ničoho nedrží, áno vydrží im to spolu zostarnú, deti budú mať atď...

janinah
Dnes o 07:49

10 rocny vztah bez manzelstva,deti,rodiny....tzv.prechodený,co sa nikam neposúva...buď rada,ze sa to skončilo

anonym_744aba
Dnes o 07:53

Kokos opustil ma muz
Po 10 rokoch manzelstva
Furt lutoval, prisposoboval sa podriadenej
Mazal fotky kde bola
V noc po sluzobke
Dodnes sa neviem ubranit pocitu, ze v tom mal prsty... ale pripad ako cez kopirak. Dodnes sa z toho zbieram, aj ked presli skoro 2 roky. Milovala som ho nadovsetko a toto bolo jeho dakujem. Bez vysvetlenia, nicoho...

anonym_a01f03
Dnes o 07:56

Takto velakrat koncia prechodene vztahy... pride niekto novy a bum, zrazu svadba, dieta. Poznam take pripady.

anonym_f2c386
Dnes o 07:58
@janinah

10 rocny vztah bez manzelstva,deti,rodiny....tzv.prechodený,co sa nikam neposúva...buď rada,ze sa to skončilo

Autorka, nie je toto tvoja 5 tema?
@janinah ja som randila s mojim muzom 12 rokov,byvali sme spolu, nic sme nemali prechodene. Normalne doteraz zijeme. To su kecy o prechodenosti. Radsej sa rozist po 10 rokoch randenia a bez deti, ako sa po 10r. rozvadzat s 2 detmi na krku. Ked to nema vyjst, tak to nevyjde. Ci ste, alebo nie ste zobrati. Stale lepsie ako sa brat po par mesiacoch a po 2 detoch zistis, ze s tym clovekom nemas nic spolocne.

minenkaa
Dnes o 08:00

To ta všetci ľudia takto zaujímajú?

autor
Dnes o 08:01
@anonym_744aba

Kokos opustil ma muz
Po 10 rokoch manzelstva
Furt lutoval, prisposoboval sa podriadenej
Mazal fotky kde bola
V noc po sluzobke
Dodnes sa neviem ubranit pocitu, ze v tom mal prsty... ale pripad ako cez kopirak. Dodnes sa z toho zbieram, aj ked presli skoro 2 roky. Milovala som ho nadovsetko a toto bolo jeho dakujem. Bez vysvetlenia, nicoho...

@anonym_744aba tak aspon vies co prezivam je mi to velmi luto ze este tak dlho to boli obavam sa ze to bude aj moj pripad 🥺 ja sa nedokazem na ineho chlapa ani pozriet nie to este aby sa ma niekto dotkol a pozval ma niekde. Aby ma zas po rokoch niekto odkopol akoby som nic neznamenala

anjelicek26
Dnes o 08:02
@anonym_f2c386

@janinah ja som randila s mojim muzom 12 rokov,byvali sme spolu, nic sme nemali prechodene. Normalne doteraz zijeme. To su kecy o prechodenosti. Radsej sa rozist po 10 rokoch randenia a bez deti, ako sa po 10r. rozvadzat s 2 detmi na krku. Ked to nema vyjst, tak to nevyjde. Ci ste, alebo nie ste zobrati. Stale lepsie ako sa brat po par mesiacoch a po 2 detoch zistis, ze s tym clovekom nemas nic spolocne.

@anonym_f2c386 kedze zenska plodnost je obmedzena vekom, tak sa to takto neda moc vidiet... chlap moze mat deti aj v 50ke, zena ostane pod tlakom to este nejako stihnut...

motylik2559
Dnes o 08:10

@anonym_autor Autorka, robis sama sebe zle, ze ich takto spiclujes po socialnych sietach😐 Daj si s tym pokoj lebo potom nezmyselne analyzujes v hlave az tak,ze ti z toho sibka a uz analyzujes aj znamenia? Zachadzas uz pridaleko, nemyslis? To, ci im to vydrzi alebo nie, nema pre teba hrat uz ziadnu rolu, pretoze ste rozideni a on si uz moze robit co chce🤷‍♀️ Aj keby mal takych ako ona 10 po sebe. Asi sa ti toto tazko cita, ale prestan ublizovat sama sebe konecne a skus sa aj ked malymi, ale postupnymi krokmi posuvat dalej.

autor
Dnes o 08:18
@motylik2559

@anonym_autor Autorka, robis sama sebe zle, ze ich takto spiclujes po socialnych sietach😐 Daj si s tym pokoj lebo potom nezmyselne analyzujes v hlave az tak,ze ti z toho sibka a uz analyzujes aj znamenia? Zachadzas uz pridaleko, nemyslis? To, ci im to vydrzi alebo nie, nema pre teba hrat uz ziadnu rolu, pretoze ste rozideni a on si uz moze robit co chce🤷‍♀️ Aj keby mal takych ako ona 10 po sebe. Asi sa ti toto tazko cita, ale prestan ublizovat sama sebe konecne a skus sa aj ked malymi, ale postupnymi krokmi posuvat dalej.

@motylik2559 ano ja viem ze mi to ublizuje len ale ja si jednoducho neviem pomoct lebo nechapem ako dokaze po takej dobe clovek odist skoro bez slova, bez nejakej hadky, poriadneho dovodu a vysvetlenia tak jasne ze ma zaujima co robi ze ho to vobec netrapi nijak a len jedneho dna odisiel a bodka. Dokonca sa mi uz neozval ani o veci co mi mal vratit, je to cele proste divne a mne to nedava zmysel. Boli sme uz akoby rodina po tych rokoch aj jeho aj moja sa dlho poznali, stretavali a neprisla som tym padom len o neho. Ja som s jeho rodicmi velmi dobre vychadzala s jeho mamou som bola castejsie ako on a zrazu mi ani nenapisala na narodeniny co bolo menej ako mesiac po rozchode.

anonym_fb047d
Dnes o 08:20

To či im to výde je len na nich dvoch a ako sa majú radi
Medzi vami to nebolo dostatočne a nič neurobíš,iba im priať aby boli šťastní a našla aj ty niekoho

anonym_744aba
Dnes o 08:25
@anonym_autor

@anonym_744aba tak aspon vies co prezivam je mi to velmi luto ze este tak dlho to boli obavam sa ze to bude aj moj pripad 🥺 ja sa nedokazem na ineho chlapa ani pozriet nie to este aby sa ma niekto dotkol a pozval ma niekde. Aby ma zas po rokoch niekto odkopol akoby som nic neznamenala

@anonym_autor prosim ries cim skor s niekym (idealne psychologom). Skoncila som na AD, s myslienkami na samovrazdu (nie som nejaky labilny typ, ale toto ma znicilo do spiku kosti), mala som pocit, ze moj zivot skoncil. Uz len preto, ako sa zachoval.
Cely ten cas som pri nom stala, podporovala ho, tahala domacnost, len aby sa on mohol venovat praci (ak potreboval) a konickom. Prisambohu by ma bol prekrocil, tak som zo dna na den pre neho prestala existovat. Viem ta pochopit. Tiez by som sa rada posunula ako on, ako keby to nic neznamenalo, akoby sa len zbavil "zataze" v tom jeho novom nastaveni. Ju poznal 9 mesiacov😄 Len ti zelam, aby si netrpela tolko co ja a pozbierala vsetky sily a dala sa dokopy, velmi velmi... zivot plynie a kym to neuzavriem, nespracujem, ani neviem, ze zijem, len prezivam a trpim. Nedovol to... uz ti vzal dost casu

motylik2559
Dnes o 08:26
@anonym_autor

@motylik2559 ano ja viem ze mi to ublizuje len ale ja si jednoducho neviem pomoct lebo nechapem ako dokaze po takej dobe clovek odist skoro bez slova, bez nejakej hadky, poriadneho dovodu a vysvetlenia tak jasne ze ma zaujima co robi ze ho to vobec netrapi nijak a len jedneho dna odisiel a bodka. Dokonca sa mi uz neozval ani o veci co mi mal vratit, je to cele proste divne a mne to nedava zmysel. Boli sme uz akoby rodina po tych rokoch aj jeho aj moja sa dlho poznali, stretavali a neprisla som tym padom len o neho. Ja som s jeho rodicmi velmi dobre vychadzala s jeho mamou som bola castejsie ako on a zrazu mi ani nenapisala na narodeniny co bolo menej ako mesiac po rozchode.

@anonym_autor Autorka ja chapem,ze ta to boli, o to viac,ze ti nepovedal pravdu, ale dovod uz poznas, ze za tym je ina a s tym sa zmier. Co ti toto analyzovanie (ktore si aj mne opisala) pomoze? Nepis,ze si nevies pomoct, vies, ale to si stale neurobila - zablokuj ho vsade, na socialnych sietach aj inych kontaktoch, lebo takto budes mat stale to nutkanie a nebude ti rady ani pomoci. Budeme sa tu tocit dokola o tom istom s odpovedami a naco je to dobre? Takze este raz, ten chlap uz tvoj nie je, ten chlap ma uz inu partnerku, ten chlap o teba nestoji! Neponizuj samu seba sledovanim co robi a ako zije! To je len jeho vec, nie tvoja! Aj ked po 10 rokoch, nie si prva ani posledna. Robis zbytocne hluposti, ktore ta nicia, co chces, aby si totalne zcvokla? Vsade ho zablokuj a pohni sa postupne vpred. Zacni zit, uzivaj si,ze mozes robit co chces, kedy chces a ako chces...vypln si cas niecim zmysluplnym a nie spiclovanim ex!

zuzka565
Dnes o 08:32

Ja viem, že to boli, že tomu nechápeš. Ale život ide ďalej a musis žiť. Nesmieš upadať. Všetko v živote sa pre niečo deje. Skus sa zamerať na seba. Rob čo si vždy chcela robiť len si nemala na to možnosť. Cestuje, cvičiť, nakupuj... Zameraj si hlavu na niečo iné ako na sledovanie svojho ex. Uvidíš ono to prejde a nájdeš časom niekoho kto ťa nenechá po 10 rokoch.

autor
Dnes o 08:33
@anonym_744aba

@anonym_autor prosim ries cim skor s niekym (idealne psychologom). Skoncila som na AD, s myslienkami na samovrazdu (nie som nejaky labilny typ, ale toto ma znicilo do spiku kosti), mala som pocit, ze moj zivot skoncil. Uz len preto, ako sa zachoval.
Cely ten cas som pri nom stala, podporovala ho, tahala domacnost, len aby sa on mohol venovat praci (ak potreboval) a konickom. Prisambohu by ma bol prekrocil, tak som zo dna na den pre neho prestala existovat. Viem ta pochopit. Tiez by som sa rada posunula ako on, ako keby to nic neznamenalo, akoby sa len zbavil "zataze" v tom jeho novom nastaveni. Ju poznal 9 mesiacov😄 Len ti zelam, aby si netrpela tolko co ja a pozbierala vsetky sily a dala sa dokopy, velmi velmi... zivot plynie a kym to neuzavriem, nespracujem, ani neviem, ze zijem, len prezivam a trpim. Nedovol to... uz ti vzal dost casu

@anonym_744aba mala som par terapii so psychologom. Tak toto je uplne to iste, prisaham, ze vsetko som robila doma a starala sa, pomahala mu lebo on len pracoval od rana do vecera a toto som si zasluzila …

tykat
Dnes o 08:39

@anonym_autor tak jedno je isté, buď im to vydrží alebo nie. Teba sa to už netýka. A nie, nevráti sa, a nie, vzťah nie je o zásluhách, ani o biznise "ja dám-ty dáš", nevynútiš si lásku, za zotrvávaním vo vzťahu môže byť často len súcit, strach z nepríjemností, ľahostajnosť. Často chlap ide za ženou, ktorá sa nestará, nerobí, nepomáha, podvádza ho ale je v nej niečo čo ho zapáli. A aj naopak, žena neocení chlapa ktorý sa stará, pomáha, je verný... lebo tam tá príťažlivosť skrátka nie je. A áno stane sa aj po rokoch že zrazu nájdu to čo ich vytrhne z dlhoročného stabilného vzťahu, riskujú odtrhnutie aj od detí, aj od pohodlia a idú za niečím čo si vysnívali. Niekedy to vyjde, niekedy nie

maury
Dnes o 08:49

Možno im to vydrží, možno nie. Buď rada, že to skončilo. Poznám aj taký prípad, že muž po rokoch vzťahu vedel, že nechce byť so svojou partnerkou, ale ešte s ňou bol podľa jeho slov dokým nepríde niečo lepšie. Takže nakoniec bol s ňou 14 rokov, opustil ju keď mala 40tku na krku, pretože stretol svoju lásku života, s ktorou sa oženil a hneď po sebe mali spolu dve deti. Ja som sa to dozvedela dodatočne. Jeho dvaja kolegovia, čo o tom vedeli mu od srdca povedali, že je chmulo, on ich odbil, že oni tomu nerozumia a nech sa nestarajú. Takže aj takýto “ultra féroví” dokážu byť niektorí ľudia.

janinah
Dnes o 09:02
@anonym_f2c386

@anonym_f2c386 kopa pripadov potvrdzuje,ze to kecy nie su....dokonca v dlhorocnom vztahu nijaky posun,rozchod a bum,do roka dieťa s novou ženou....super,ze vám to vyšlo..

anonym_f2c386
Dnes o 09:08
@janinah

@anonym_f2c386 kopa pripadov potvrdzuje,ze to kecy nie su....dokonca v dlhorocnom vztahu nijaky posun,rozchod a bum,do roka dieťa s novou ženou....super,ze vám to vyšlo..

@janinah lenze kopa pripadov potvrdzuje aj to, ze sa niekto zosobasi po par mesiacoch, maju deti a po par rokoch rozvod-bum. A tiez dieta s novou zenou. Je pravda, ze ak su uz zosobaseni, tak sa im horsie odchadza a trpia roky rokuce v nemilujucom a nefunkcnom manzelstve. Ktory pripad je lepsi? Radsej rozchod bez deti ako s detmi.

janinah
Dnes o 09:15
@anonym_f2c386

@janinah lenze kopa pripadov potvrdzuje aj to, ze sa niekto zosobasi po par mesiacoch, maju deti a po par rokoch rozvod-bum. A tiez dieta s novou zenou. Je pravda, ze ak su uz zosobaseni, tak sa im horsie odchadza a trpia roky rokuce v nemilujucom a nefunkcnom manzelstve. Ktory pripad je lepsi? Radsej rozchod bez deti ako s detmi.

@anonym_f2c386 aha,takze radsej randiť donekonevna lebo co ak sa rozideme ako sa normalne zobrať a žit v rodine? Za mna urcite nie. My sme sa brali po 9mes randenia ( 6 rokov sme sa len piznali z prace) a sme spolu cez 30rokov. Asi aj treba vediet koho si beries aj ked viem,ze 100 % nie je nikdy nič

anonym_f2c386
Dnes o 09:18
@janinah

@anonym_f2c386 aha,takze radsej randiť donekonevna lebo co ak sa rozideme ako sa normalne zobrať a žit v rodine? Za mna urcite nie. My sme sa brali po 9mes randenia ( 6 rokov sme sa len piznali z prace) a sme spolu cez 30rokov. Asi aj treba vediet koho si beries aj ked viem,ze 100 % nie je nikdy nič

@janinah ved nikde nepisem, ze maju randit donekonecna. Proste niekomu stacia 3 roky, niekto potrebuje 10. To nie je o prechodeni. Ja by som bola spokojna aj pri 15 r.-nikam som sa neponahlala a dokonale som spoznala mojho manzela a vedela som koho si beriem.
To, ze niekto randi 10 rokov a nehybe sa, neznamena, ze je je nerozhodny. Mozno sa chlapik pokusal uz 10x odist a ona ho vzdy ukecala. Preto to tolko natahovali. Alebo druha strana nechce vidiet, ze vztah nie je v poriadku a nahovara si nieco ine. Ved to tu vidis denne.

autor
Dnes o 09:28
@anonym_f2c386

@janinah ved nikde nepisem, ze maju randit donekonecna. Proste niekomu stacia 3 roky, niekto potrebuje 10. To nie je o prechodeni. Ja by som bola spokojna aj pri 15 r.-nikam som sa neponahlala a dokonale som spoznala mojho manzela a vedela som koho si beriem.
To, ze niekto randi 10 rokov a nehybe sa, neznamena, ze je je nerozhodny. Mozno sa chlapik pokusal uz 10x odist a ona ho vzdy ukecala. Preto to tolko natahovali. Alebo druha strana nechce vidiet, ze vztah nie je v poriadku a nahovara si nieco ine. Ved to tu vidis denne.

@anonym_f2c386 ani raz sme sa nerozisli ani sa o to nikto nesnazil, praveze sme mali velmi pokojny vztah, hadky len na uplnych malickostiach co sa tyka mozno domacich prac a pod., inac sme si so vsetko vzdy rozumeli vo velkych veciach, aspon sa tak teda tvaril, kupovali sme spolu auto, riesili hypoteku a vela inych “manzelskych” veci, roky sme spolu byvali, jedine co sme neboli oficialne zosobaseni a nemali deti, tie nikto z nas ani nechcel este. Ale jasne, nemusite tomu verit. Lenze ja viem kde je pravsa a tym ze sme nemali problemy ma to prekvapilo asi o to viac

Strana
z2