Odišiel manžel na párty bez rozlúčky?
Dobry vecer,
chcem sa len vyrozpravat...
Moj muz, s ktorym mam rocne dieta odisiel na party s kolegom skoro 100km bez rozlucky.
Cely den som mu rozpravala, ako nechcem aby isiel, pytala sa ho, ze ci nemozu ist k nam do mesta na diskoteku, ktoru ma hned pod nosom.
Vedel, ze budem nahnevana ked pojde tak daleko, ale aj tak isiel a navyse ani sa nepozdravil, len dietatu dal pusu a zavrel dvere.
Ja nie som ani nahnevana, ale smutna z toho, ze namiesto toho aby isiel na diskoteku tu, odisiel 100km daleko.
Este sa ma pytal co mi vadi, ze ci mu neverim alebo sa bojim, ze nieco vyvedie.
Ale ja sa absolutne toho nebojim, zeby ma podviedol, bojim sa ludi, ktori budu okolo, nikdy clovek nevie komu prepne a nieco sa nedajboze stane. A drogy su kapitola sama o sebe...
Ach.
že hysterka … tu to bude opať sama tolerantná online žena ako vždy ✌🏼 Ja Ti poviem tak autorka … keby môj dospelý muž odišiel “na párty” 100 km od domu a ja s ročnym dieťatom ho doma žiadam, aby nešiel už by nebol môj muž … našťastie ho to ani nenapadne. Rešpektuje aj moj názor a moje pocity. Tebe radím do budúcna si to jasne ale v kľude vydiskutovať, čo (ne)očakávaš.
@petulda333 no dokonca, poznam xyz pripadov zdrogovania, a nie vlastnou vinou.
Ale on jej to oznámil dopredu,že pôjdu. Za mňa zdravý vzťah je založený na dôvere a aj slobode. Ale každý nech to vidí ,ako cíti.
Netvrdim,ze sa take nieco nedeje,ale aby sa to stalo tam,som este nepocula. A kedysi sme tam boli kazdy vikend. No uz sme stari nato 😁 ale krstny syn tam chodi stale
No a mame to tu, chcel ist minuly tyzden, autorka nesuhlasila tak nesiel a zostal doma, povedal ze teda pojde mozno tento vikend tak siel tento, cize vedela si to v podstate tyzden vopred, vies kde je, mobil ma tak coho sa bojis ? 😏 keby siel stanovat sam do Tatier tak chapem nemal by signal, mohlo by sa mu nieco stat ale takto mi to pride pzaj ako nedôvera alebo žiarlivost, ze mas proste pocit ze ako povies tak on musi urobit, takto ale zdravy vztah dvoch ludi nefunguje
Vieš čo mne napríklad diskotéky vadia a je mi jedno ci sú u nás pod oknom. Nepovažujem sa za stíhačku môj muž ma extrémne veľa slobody, ale proste diskotéky a festivaly nie , nechodím na ne ani ja, to mam za sebou vela rokov dozadu a vadili by mi aj keby moj muž chodil.
Chvalabohu ho to ani nenapadne. Chodíme normálne do mesta s kamarátmi, na večeru, na drink, ale ze by sa zdvihol ze ide 100 km niekde sa trepať na diskotéku by som si poklepkala po čele. Ani nepoznám už nikoho v našom okolí kto by ešte vymetal party po nociach.
Precitala som par prispevkov a nestacim sa divit, ake ste tu tolerantne. To je u vas bezne, ze chlap necha doma zenu s babom z ide na diskoteku? Dokonca100 km daleko a vy to aj schvalujete? No teda? Ja si dovolim tvrdit, ze to normalne nie je. Nebolo to normalne u slusnych chlapov niekedy a nie je to ani dnes. Takym chlapom sa hovori kurevnik. Ked chcel zit nezavazny zivot, nemal si robit dieta a zakladat rodinu. A ked to urobil, nech sa sprava nalezite k tomu. A nie, neverila by som takemu chlapovi a u mna by skoncil. Ja nepoznam chlapa z okruhu mojich znamych, ktory by to robil. Mam dvoch zatov a nikdy to nerobili. Tak uz majte, sakra, nejake naroky ns tych vasich chlapov a netoletujte im vsetko zo strachu, ze vas opustia. A hlavne, ze v diskusiach radit viete, ze rozvod pre kazdu prkotinu. Ale toto je vazna vec, pod ruskom noci dovolovat chlapovi nocne vylety 🙉
@beasy vedela som, ja nemam problem s tym, ze niekam ide sa bavit. ale nie 100km. Ked som sa ho pytala vo stvrtok ci idu niekam, tak povedal ze nevie ze skor nie ako ano, a potom prisiel jeho kolega s napadom ist na tu siravu.
Nie som ziarliva len sa onho bojim. Je normalne sa bat ci?
@zuzanita1609 tiez svojmu muzovi bezvyhradne doverujem, ako aj on mne. To ale neznamena, ze mam tym padom tolerovat kazdy jeho napad. Na take to “pojdem kde chcem, lebo potrebujem volnost vo vztahu a poviem jej to naposlednu chvilu aby som to nemusel tyzden vopred pocuvat” sa u nas doma nastastie nehrame 😏
Ked je zena hytserka a nechce svojho muza pustit ani na kofolu do krcmy vzdialenej 20m, je to cez ciaru. Ale rovnako by sa vo vztahu nemala zneuzivat miera slobody a mysliet si, ze mozem vsetko a nikto mi do toho nebude kecat.
@oli18 ako dokazes nazvať kurevnikom chlapa ktory ide raz za čas niekam von s kamošom sa bavit a je svojej partnerke verny? Vies co vobec to slovo znamena? Prosim najprv si to vyhladaj v slovniku a potom niekoho uražaj, ja mam pocit že človek je tvor spoločensky, a nevidim nič zle na tom ze sa ide zabaviť, tak nepreháňaj 😏
@hankab No mne by úprimne nenapadlo ,aby som ja niekomu dospelému niečo zakazovala. Ma mať svoj rozum. A ak niekomu neverím,tak s ním jednoducho nie som.
@oli18 ja častokrát keď čítam tieto komentáre nechápem, či toto ženy majú doma a ešte sa ich zastavajú, že sú slobodní a ony niesú ich matky. Mne by z chlapa ktorý má doma dieťa a ženu a chodí ponociach po diskotékach bolo zle. Chválabohu takých veľa nepoznám. Ale budiš, každý máme iné nároky.
Ja som asi staromodna, ale podla mna taketo zurovacky kazdy mesiac nepatria do manzelskeho zivota, urcite nie mojho. Toto dlhodobo nemoze robit dobrotu. Nepoviem raz za cas..
Tiez by som nic nezakazovala. Ale ako sa poznam, ak by sa to stalo mne, zvolim rovnaku medicinu 😁. Tiez by som oznamila ze odchadzam, tak den vopred, vyfintila a vyrazila si s dievcatami. A najlepsie 100 km od domu. Taaak by ho to preslo, staci ist zoparkrat, a mozno staci ist len raz 😁
Neviem no, my s muzom sme uzavretim manzelstva, detmi, ale ani predtym vsetkym nemali potrebu zurovat kazdy osobitne.
Uvedomuje si tu niekto že autorka napisala že tak nechodi bežne a už doho nikde nebol? Vy si tu fakt asi prekrucate realitu podla toho čo mate doma vy.. sudit cloveka za to že ide raz za dlhu dobu niekam s kamošom von.. kam sme sa to fakt dopracovali že maju ženy takto prazdno v hlavach, ak idete rozpravat o tom čo kedysi robili muži tak si uveodmte že kedysi muž doma povedal že ide do krčmi, zlial sa tam jak žito, ledva sa rano dotrepal domov a ked si zena ptvorila usta tak ešte dostala cez hubu, čize v porovnani s tym je muz ktory normalne oznami tyzden vipred ze niekam mozno pojde, a nakoniec sa dozvie 2 dni pred vikendom ze sa dana vec bude realizovať uplne normalna. A tie ktore svojich chlapov drzite na reťazy tak tym len jedno 😂 uveodmte si ze tym padom nezojete so svojim partnerom ale sabe so sebou, lebo kazdy ma svoje pravo na volnost napriek tomu ze je v manzelstve alebo vztahu
Mňa by zaujímalo ako by sa tento muž radoval a aký by bol tolerantný, keby po takomto výlete zatúžila jeho žena. Veď je svojprávna a má nárok vypnúť, cez týždeň je nonstop s dieťaťom, tak on jeden večer s ročným dieťaťom zvládne a ona si zájde 100 km na diskotéku s kamoškami a vráti sa možno zajtra. Tipujem, že ako 98 % mužov by ani tento pán nebol nadšený. A dotyčnú by ešte aj iní ľudia ohovorili, čo je to za matku.
@oli18 predstav si ze moj prvy vztah trval 7 rokov, kolko trval tvoj pani odbornicka 3 mesiace ? 😏 myslim ze tento argument ktory si napisala je asi tak mimo ze uz viac hlupu vec si napisat nemohla, predstav si ze moze byt 30 rocna zena ktora ma viac skusenosti v zdravych vztahoch a moze byt 50 rocna ktora je 3x rozvedena a nema ani zdaleka taky prehlad lebo sa nic z tych vztahov nenaucila.. cize nabuduce predtym nez sa budes snazit zosmiesnit niekoho ineho porozmyslaj ci nie si na smiech ty sama 😏
Neviem, ako ty autorka, ale ja som ešte nepočula o tom, že by niekto na diskotéke zdrogoval chlapa.
K vám na disko ísť môže , len inde nie lebo sa mu niečo môže stať. Vieš o tom, že sa mu niečo môže stať aj doma, v robote, obchode?
Fakt ľudia, ktorí majú partnerov, deti nemôžu nikam ísť a musia si pýtať povolenie od partnera?
Môj známy šiel s kamošmi na párty na Ibizu na 5 dní. Jeho žena o týždeň neskôr na víkend s kamoškami. Majú 3 deti. Obaja sú svojpravni a obaja sa plnohodnotne dokážu postarať o deti. A ich život neskončil tým, že sú manželia a rodičia.
Pri čítaní niektorých diskusií a komentárov sa už nečudujem, prečo je toľko rozvodov a nevier.
Aj manžel/ka, rodič má právo si sem tam vyrazit s kamarátmi bez rodiny a odreagovať sa.
@beasy praveze napisala, ze chodi raz za mesiac - takze bezne 😁 a teraz dlhsie nikde nebol. Tak prekrutila si skor ty tu realitu a popisala asi svoju rodinu.. akoze volakedy muzi chodili do krcmy sa stinat a bili svoje zeny po navrate 🙈. Tak neviem ako v tvojej rodine, ale v mojej (a to uz mam hodne rokov) nikto nikoho nebil a stari otcovia sa netarali po krcmach.
@liv1 nevychadzam logicky z vlastnej rodiny, ale z toho ako to fungovalo co sa tyka žien kedysi, žena bola ta co bola doma a starala sa o deti a domacnost a muz mohol vsetko robit a vsade ist, logicky v tomto pripade ked nebol nikde dlhsie tak si to protireci s tym ze by sa flakal kade tade a vymetal kluby alebo sa ožieral, mozno ide teraz von a znova par mesiacov nepojde, ale stale aj keby chodil kazdy mesiac na den von co je na tom akoze zle? Preboha ved len kvoli vztahu a dieťaťu nebudu predsa ludia zavreti cely rok doma a travit kazdu sekundu spolu ved by im preplo, autorka ma tak isto pravo dať dieťa na strazenie muzovi a ist von niekam a urobit si svoj program.. absolutne sa to nevylucuje ved je to o rovnosti
@lalenka33 veľmi dobre napísané, súhlasím.
A nie je to jedno? Stat sa mu moze cokolvek kdekolvek.. ale aj nemusi. Zbytocne hystercis.
Autorka, a Ty ako casto chodis na diskoteky? Ci to len mlady panko chodi?
Chápem Ťa, správa sa ako slobodný a bezdetný. Ty si kedy bola naposledy na diske?
autorka, to je manzel, ci syn? lebo manzel, co chodi kazdy mesiac s kamosmi na zurky a tebe to nevadi, len sa o neho bojis - no za mna ste dost divni obidvaja 😝
kolko ma rokov, ze ide na disco? 😂 este do baru pochopim, ale diskoteka? 😂
Koľko ma rokov? 15? 😂 ci robíš drámy? Moj chodí na "party" ah do iného štátu a takto som to neprezivala. Bolo by mi aj trápne povedať, že nepôjde a nech ide tuto pod okno lebo co keď sa mu niečo stane...
Keby si mala riadny dôvod, pochopím. Vytočil by ma napr ak by sa nepýtal a len tak odišiel... to nepozdravenie je tiež divne, podľa mňa bol vytoceny q nechcel sa s tebou o tou už dotahovat.
A ten vek by ma zaujímal... môj na " diskotéke " nebol hádam od 26-28 rokov ani náhodou a predtým parcrokov tak raz za rok 😂 a to boli ešte doby keď to na diskotékach žilo 😂
@beasy ak sa nejde ozierat kazdy mesiac, musi to znamenat ze musi trcat doma? Alebo ze musia spolu travit kazdu sekundu? No nie, nemusi. A zdravy vztah je aj o tom, ze vedia byt dvaja spolu, spolu sa chodit bavit, pozurovat. Neznamena to, ze nikdy nemozu nikam ist sami. Ale to pochopis az ked budes mat vlastnu rodinu. Ja nevidim nic zdrave na vztahu, ked sa ide chlap ozierat kazdy mesiac a najlepsie aj dost daleko od domu.

Nie som stihacka,ale na siravu by som ani mojho nepustila sameho 🫢🤣🤣 a ak pojde na motel,tak tam zvykne byt aj 5000 ludi ale este som nepocula,aby niekoho nadrogovali a pod. Ale ano,je to zazitok,tiez sme chodili. Je to ine nez diskoteka v meste