icon

Odišiel manžel na párty bez rozlúčky?

6. júl 2024

Dobry vecer,

chcem sa len vyrozpravat...
Moj muz, s ktorym mam rocne dieta odisiel na party s kolegom skoro 100km bez rozlucky.
Cely den som mu rozpravala, ako nechcem aby isiel, pytala sa ho, ze ci nemozu ist k nam do mesta na diskoteku, ktoru ma hned pod nosom.
Vedel, ze budem nahnevana ked pojde tak daleko, ale aj tak isiel a navyse ani sa nepozdravil, len dietatu dal pusu a zavrel dvere.
Ja nie som ani nahnevana, ale smutna z toho, ze namiesto toho aby isiel na diskoteku tu, odisiel 100km daleko.
Este sa ma pytal co mi vadi, ze ci mu neverim alebo sa bojim, ze nieco vyvedie.
Ale ja sa absolutne toho nebojim, zeby ma podviedol, bojim sa ludi, ktori budu okolo, nikdy clovek nevie komu prepne a nieco sa nedajboze stane. A drogy su kapitola sama o sebe...

Ach.

klementinka58
7. júl 2024

to bude nejaky mlady do 25r max, nas sused ma 25r 3 deti a tiez tak chodi na diskoteky, prve dieta mali v 18stich.....

mk1111111111
7. júl 2024

@lily246 nepostrehla som, ze by autorka pisala o tom, ze sa isiel ozierat. Ze da isiel zabavit, to je ine, to nemusi byt o ozierani

mk1111111111
7. júl 2024

Ja neviem, vobec mu neveris? Alebo mas skusenost, ze Ta podvadza? Lebo, ak chalani isli na Siravu, tak kam mal ist on?
Pises, ze skusenost s drogami nema, tak, coho sa vlastne bojis?

dota6
7. júl 2024

No čo? Dorazil už domov? :D to je otázka.
Autorka, strach je prirodzený. Môj tiež chodí ďaleko preďaleko, behá tie ultra všade možne. Aj 100km ďaleko v horách, aj takmer 100km dlhé trasy. Strach mám, ale čo s ním narobím, keď je to jeho súčasť. Hlavné je, nerobiť si scenáre v hlave. To je najväčšia skaza. Ja to nerobím, ale moja svokra vždy. A preto víkendy keď chlap behal, mala ona zákaz ich rozprávať :D

simona1306
7. júl 2024

@lily246 neviem, aj moj muz ide na diskoteku, alebo festival, ale ved ked je vonku, nech ide kam chce, ja mu verim , nemam ziaden dovod sa strachovat. Da mi o sebe semtam vediet, vecer mi zavola ci mala spi alebo tak, a dalej neriesim. Ked sa aj stane, ze zostane spat u kamarata, staci ked mi da vediet a neriesim dalej .

really8
7. júl 2024

@lily246 okej. Mna nemusis presviedcat. Ty by si sa mala hanbit za svoje prepotopne nazory. Mam pochodenych niekolko festivalov a koncertov, muz tak isto. Na insta sledujem x profilov kde su zabery z najlepsich europskych festivalov a vies co nie je to len zabava pre 17 rocnych. By si cumela kolko 40tnikov sa takouto formou zabava. Pre cloveka co miluje vypeckovat si hudbu je koncert/diskoteka o tom. O hudbe ktoru milujes na plne pecky a vyskakani sa a nie o loveni bab a rychlom suku za toitoikou.
Mas strasne uzkoprsy nazor. Aj do ministry chodia starsie rocniky a nie nastky. Za to ze ty neholdujes tejto zabava nemusis odsudzovat druhych.

katkati
7. júl 2024

Na Šíravu, na party? Široko-ďaleko známa diskotéka - ozieračka nevyburených pubertiakov. Minulú nedeľu dopoludnia pri policajnej akcii smer zo Šíravy nafúkalo za 4 hodiny 16 vodičov. A ta špina a bordel, čo po nich zostáva v okolí diskotéky je čistý humus. Slušného chlapa, čo má rodinu, by ani nenapadlo ísť na takéto miesto. Podľa mňa toto tolerujú iba ženy, ktoré tiež potrebujú voľnosť na takéto nočné výjazdy.

zuzanita1609
7. júl 2024

Podľa mňa,je to iba o sebavedomí,ak verí manželka svojimu mužovi, verí aj sebe,v seba. Pretože žiadna dospelá osoba nemá právo zasahovať do aktivít iného dospelého človeka, pokiaľ niekomu fyzicky neubližuje. A na žiadnom ,,papieri" pri uzatváraní manželstva to nie je napísané, uvedené. Obmedzovať len preto,že je ten druhý majetnicky ,žiarlivý a nedôveruje.

diewcatqoo
7. júl 2024

Ja rozumiem, co chcela @lily246 povedat. My tiez mame 35-40, milujeme hudbu a chodime aj na koncerty, aj na festivaly na SK, aj v zahranici. Ale diskoteka na Sirave je pre mna synonymum pre kinderparty, kde otec od rodiny by sa citil skor trapne, nez by sa tam mal bavit.

really8
7. júl 2024

@diewcatqoo no vies na balaton sa v sobotu zrovna asi nedostal tak stacila aj sirava

zuzanita1609
7. júl 2024

Bola tam asi Európa 2 a DJ,čo dávajú párty hity
soboty v rádiu. Keby som vedela skôr,idem aj ja 😁

tykat
7. júl 2024

Piclo by ma kebyze moj muz takto beha po diskotekach 🙈 a je jedno ci cez ulicu alebo o 100km dalej.
Ako mlade baby sme sa z takych "odtrhnutych oteckov" na diskoteke smiali lebo opalovali cicusky blbymi recami. Pre nas boli strasne stari a smiesni.

tykat
7. júl 2024

@diewcatqoo presneee, ked si predstavim diskoteku na sirave a partiu zenacov tak bud tam idu oblbovat vsetko co sa da alebo strieskat pod obraz bozi.
PS sirava = moja mladost

kristinka92
7. júl 2024

@katkati presne 🙈 mám pocit že väčšina autoriek nepozna šíravu- čisto ozieracku kde kde kto konci ožratý v jarku…bývalý tak chodil s partiou, volal to “akcia leta” a nie nebol nejaky asocial, čo sa nevie správať, ale väčšina sa tam ozerie do nemoty. akcia tak pre 18-25 ročných. keby mi tam ide manzel a ja doma s ročným dietatom, nebola by som nadšená. a už vôbec nie keby mi to oznámi hodinu pred odchodom- toto je reálny problém. kde je nejaka komunikácia, dohoda? môj manzel bežne chodí s kamošmi na futbal do nemecka a podobne, ale vždy o tom viem, zariadim sa. spoločne sa dohodneme kde kto chce ist. nie že mi oznámi a buchne dverami- toto robia len nevyzreté deti, čo je asi aj autorkin pripad. nevyzreté decko, namiesto otecka

komplikovana
7. júl 2024

mila autorka, tvoje strachy su pre tvojho muza neopodstatnene. Preto sa nepozdravil, lebo mu to liezlo na nervy ako si na neho hucala. Ved je chlap, mal by poznat nastrahy zivota na diskotekach. Ak by sa nebodaj zaplietol do bitky, to sa moze stat aj 5min od vasho domu. Ked sa vrati, tak si to vydiskutujte. Ako sa na to pozera on a co si o tom myslis ty.

lakebabe
7. júl 2024

@lily246 ja by som chcela vedieť koľko majú rokov obidvaja😄 lebo mam pocit, že si ich obhajujú hlavne z vekovej skupiny 25😄
V prvom rade keď jej to vadí , nemala si robiť dieťa s chlapom, ktorý vymeta takéto akcie pre teenagerov. Siravu a podobne aktivity som vymetala v 18tich a to bolo pred 20 timi rokmi 😄. Presne títo ozrati oteckovia balili teenagerky.
Keď som si vyberala muža na život po 30 tke mala som podmienku, aby bol mentálne nastavený ako ja, tj žiadne party a podobne kraviny , lebo ma to už nebaví a užila som si ich na SK a v zahraničí až až od 15-25. Po 30 tke už som čakala od muža iné aktivity.
A tieto kecy , že chlap co nechodí na diskotéku je pod papucou😄 Nepoznám ani jedného muža v okolí v 40 tke co chodí na kinder akcie ako toto.
Môj muž ma voľná až až kazdy vikend si chodí s partiou sadnúť, ale normálne do slušného podniku alebo na chatu raz za čas a príde domov triezvy, lebo nepije a chodí autom.
Keď chcú akciu stretávame sa partie u niekoho na záhrade, hudba, bazén, drinky, grilovacka, ale aby mi povedal , že ide na Siravu si pomyslím, že sa zblaznil.
Treba si hľadať k sebe mentálne seberovnych , keď chce kľud

lily246
7. júl 2024

@really8 my si tu môžeme vymieňať názory na túto tému donekonečna a na čo? Nepresvedčíš ma, že ožieračka na Šírave je hudobný zážitok ani keď moje názory nazveš predpotopnými. 😀
Podstatné je, že autorke jeho spôsob zábavy veľmi prekáža a blbé je, že keď jej nevyhovoval, spravila si s takým dieťa. Radu čo s takým chlapom nemám a asi ani neexistuje, on si chce užívať ako pubertiak a s takým nemá zmysel sa o tom ani baviť.

hellionka
7. júl 2024

@really8 ja (a oveľa viac ďalších), by sme si vživote nezobrali decko, ktoré potrebujem chodiť ponociach po diskotékach 😉

lily246
7. júl 2024

@lakebabe máme to presne rovnako, aj lifestyle aj postoj k takejto zábave. Ale zjavne podľa niektorých je to predpotopný názor keď nechodia naši muži od bábätiek v noci po diskotékach 😀

iv007
7. júl 2024

Zeny naco si robite deti s nevyzretymi kusmi? Mam kamosku co ma tesne pred porodom a ten jej exemplar tiez len krcmy, vinne festivaly a kamosov riesi. Tento druh muzov sa nikdy nezmeni, hadam aj v 50ke budu mat vrtulu v zadku a hladat si dovody len aby nemusel byt doma.

lakebabe
7. júl 2024

@lily246 moja najlepšia kamoška ma 38 jej manžel 50 on je večné zaseknuty teenager musí byť v každom zadku , každá diskotéka, akcia , koncert a strašne ho kedysi obhajovala , že chlap potrebuje slobodu😄
Minule sa u mňa lutovala, že keď ho chce vobec niekedy vidieť , musí tam chodiť s nim, lebo je cele víkendy po nociach preč a cez deň rozbitý spi , tak nikde nechodia . A ze ona je už unavená byt cele víkendy po baroch
Ako ďakujem pekne toto pre mňa nie je vzťah ani niekoho takého vedľa seba nepotrebujem.

siska53
7. júl 2024

A co je na tom, ze siel na diskoteku? Boze.. aj my sme mali ist, pred cca 6 rokmi. Dobre, nebolo to 100km od domu, bolo to nedaleko od nas. Retroparty. Najskor sme mali ist ja aj muz, muz, ze on nejde, nech sa ja idem zabavit. Aj som zorganizovala baby. Lenze som ochorela. Inak by som sla. A to som mala po 40tke. Nevidim na tom nic divne, raz za cas takto ist ci disko a rano ci v noci pridem.. je to skoro ako teambuilding vo firme napr.na vianocnom vecierku ( ano, aj tam sa moze daco stat, ak su obe strany tomu naklonene, ale na 99% sa ani nic nestane, ludia sa zabavia).
Skor si neviem predstavit ist na babsku jazdu na wellnes na par dni. S tym by ani moj muz nesuhlasil..

really8
7. júl 2024

@hellionka no esteze existuju muzi ktori su radi na kratko a nechaju si dirigovat. Mas stastie, drz sa ho.

really8
7. júl 2024

@lily246 mas pravdu. Je to zbytocne. Muz ktory odisiel raz na siravu je vadny kus. Absolutne nevhodny partner/ manzel a otec. Mala by sa zbalit a opustit ho a on si zasluzi aby umrel sam a opusteny. Je jedno ze ci ma milion inych kvalit. Proste bol na sirave a to je horsie ako vrazda.
Fuj nevyzrete decko. V jeho veku a postaveni sa po 18 h uz papuce nevyzuvaju. Pekne kuknut duel, spravy, nejaky film co zena vyberie a hajde spat.

tykat
7. júl 2024

A hlavne... 100km od domu chodia zenaci aj preto ze ho tam nikto nepozna 😏 ...babenky "pod bytovkou" ho uz maju okukaneho a kazda co len trochu pri zmysloch da ruky prec od zadaneho s malym deckom.

beasy
7. júl 2024

@hankab ale on jej to oznamil tyzden vopred, ked nesuhlasila a poprosila ho o to aby nesiel tak zostal minuly vikend doma, potom sa s kamosmi na poslednu chvilu dohodli a oznamil jej to 2 dni vopred ze nakoniec idu nebolo to z minuty na minutu a ver ze aj keby bolo je to stale svojoravny samostatne fungujuci tvor ktory si nepotrebuje pytat od svojej ženy alebo partnerky povolenie, vie co robi a aj preco tam ide, je normalne ze sa chce zabavit kazdy to tu moralizuje a mozno mu naozaj ide o to vypnut, co som napisala samozrejme tak ze aj autorka ma pravo na oddych a vtedy ma postrazit dieťa on, nejde o nevyburenost ale kazdy potrebuje ist obcas von aj mimo toho ze by siel s partnerom, nemozu dvaja ludia spolu travit vsetok cas potrebuju komunikovat a stratavat sa aj s ludmi ktori tu boli este daleko pred vztahom a mat kazdy aj svoje sukromie, cize ak tvoj muz nema kamarata s ktorym by podnikol veci a vzdy a vsade chodi s tebou potom to asi naozaj nie je zdravy vztah, mozno vam to tak vyhovuje ale zdrave to teda nie je

diamont00
7. júl 2024

ake ste tu vsetky statocne 🤣 mne osobne by toto vadilo...a ty sa zamysli, ci s takymto clovekom chces byt... je sice dospely a svojpravny ale urobil si dieta a zalozil rodinu, cize tieto pubertalne odchadzacky by mal mat uz davno za sebou... ist sem tam s kolegami, kamaratmi na "pivo" pokecat na trebars 3 hodinky podla mna ok... ozierat sa na festivale alebo na disco niekde 100 km od domu = nedozrety jedinec...

lily246
7. júl 2024

@really8 prepáč ale na toto neviem ani reagovať, lebo diskutuješ tak že buď ma vyslovene urážaš alebo napíšeš takýto nezmysel ako naposledy. Pekný deň.

dota6
7. júl 2024

@really8 tiež pozerám ako spravili z človeka, ktorý raz za čas niekam vybehne pomaly chorého, nezrelého človeka. Tak idem asi povedať tomu môjmu, hneď ako príde domov z behania, že je koniec. Má dieťa, rodinu, takže beh a iné koníčky pre zábavu sú pasé. Pretože
treba dochádzať, sú tam ľudia ženského pohlavia, zábava, atď a to je choré, ba priam neprijateľné pre ľudí, ktorí založili rodiny. Odteraz sedíme obaja doma. :D ani pomyslenie na inú radosť, ako radosť z rodinného zivota nie je povolená. Mali by to ukotviť v ústave SR, že občania, ktorí založia rodinu, majú podieľať sa na rodinnom živote a žiadnom inom. Vzťahovať sa bude na firemné večierky, teambuildingy, koncerty, festivaly, hudobné zábavy (tie nepatria do rodinného života). A bude konečne mier v slovenskej rodine 😇 lebo to bude ukotvené v zákone. (Ps. pre tie, ktorým vyoperovali humor a chceli by sa opustiť, tak toto je humor :D ok?)

tykat
7. júl 2024

@really8 no ano lebo medzi behanim po diskotekach a sedenim o 18tej pred telkou uz nic ine neexistuje 😆