icon

Odišiel manžel na párty bez rozlúčky?

6. júl 2024

Dobry vecer,

chcem sa len vyrozpravat...
Moj muz, s ktorym mam rocne dieta odisiel na party s kolegom skoro 100km bez rozlucky.
Cely den som mu rozpravala, ako nechcem aby isiel, pytala sa ho, ze ci nemozu ist k nam do mesta na diskoteku, ktoru ma hned pod nosom.
Vedel, ze budem nahnevana ked pojde tak daleko, ale aj tak isiel a navyse ani sa nepozdravil, len dietatu dal pusu a zavrel dvere.
Ja nie som ani nahnevana, ale smutna z toho, ze namiesto toho aby isiel na diskoteku tu, odisiel 100km daleko.
Este sa ma pytal co mi vadi, ze ci mu neverim alebo sa bojim, ze nieco vyvedie.
Ale ja sa absolutne toho nebojim, zeby ma podviedol, bojim sa ludi, ktori budu okolo, nikdy clovek nevie komu prepne a nieco sa nedajboze stane. A drogy su kapitola sama o sebe...

Ach.

really8
7. júl 2024

@lily246 nezmysel? Ved ja som len zhrnula co tu padlo.

lily246
7. júl 2024

@really nie, totálne si to zahnala do extrému, prekrútila môj názor a urobila z ľudí, ktorí od bábätiek nebehajú na diskotéky, domasedkov čo ani život nemajú len pri tv sedia. Si predstav že tv ani nepozeráme a netuším čo je tá relácia, ktorú spomínaš. Máme netflix, hbo go, disney a ani na tie nemám čas. Mám rada psychologické thrillery a drámy keď už raz za 100 rokov večer zapnem tv a vždy sa vieme s manželom ľahko dohodnúť na filme.

really8
7. júl 2024

@lily246 nie si jedina co tu prispela do diskusie. Nebud vztahovacna.

hankab
7. júl 2024

@beasy odkial si zase prosim ta vycitala v mojich komentaroch, ze moj muz nema kamarata s ktorym by niekam chodil a stale sme iba spolu, a tym padom mame nezdravy vztah? Vsetko musi byt len ciernobiele? Vsetci su doma zavreti na retazi a strasne trpia, lebo ich my hysterky nepustime na disko medzi pubertiakov?
Pisala som, ze moj chodi aj na firemne akcie, aj za starymi kamosmi na pivko, aj s kolegami na kavu, pripadne kolegovia pridu k nam. Ja ho nedrzim nakratko ani mu nic nemusim zakazovat, ma slobodnu volu a zaroven chvalabohu nema potrebu sa chodit zabavat na diskoteky. Su aj normalni muzi, ktorim nie je nutne drzat noz na krku aby nevyvadzali.

hankab
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
7. júl 2024

@hankab lebo to niektoré ženy nepoznajú. Ze chlap sa môže ísť stretnúť s kamarátmi aj normálne, bez toho aby prišiel ráno dopity , dogrcany z diskotéky. Väčšina mužov, ktorých poznám sa stretávajú v dobrých restikach , najedia sa , dajú pivo a idú večer domov normálne, nie ráno dopiti ako stoky
Ale ono to asi aj záleží od úrovne ľudí s akými sa stretávas

diamont00
7. júl 2024

@hankab
@lakebabe pobavila som sa tu na niektorych prispevkoch... robila sim davnejsie aj casnicku na diskotekach a to by sa tu niektore mile damy divili co stvaraju "zenaci alebo zadanci" 🤣 takze smelo nech si ich pustaju ked im to nevadi a ked si myslia, ze v rodinnej obyvacke konci svet 😁 len nechapem naco si takyto robia deti ked nie su schopny viest plnohodnotny rodinny zivot...

zuzanita1609
7. júl 2024

Preboha ,, púšťať" ? A to máte svojích manželov ozaj na reťaziach a nedôverujete im,že keď sa niektorý rozhodne sa ísť odreagovať s kamarátom na párty ,automaticky prekotia všetko v sukni? 🤭

lily246
7. júl 2024

@really8 ale veď si to písala mne 🤦‍♀️😀 s tebou sa naozaj nedá diskutovať k veci 😕 ach..ahoj pá 😀

lenkaknel
7. júl 2024

@oli18 aha, takze to iste plati pre zeny ano? akonahle je vydata a ma dieta tak ziadne party s kamoskami ano?? pretoze naozaj nepoznam ziadnu zenu co ma manzela a deti a aspon raz do mesiaca nejde s kamoskami na babsku noc sa zabavit na party..

lakebabe
7. júl 2024

@diamont00 ja púšťať chvalabohu nikoho nikam nemusím. Mam doma inteligentného muža co diskotéky nevyhladava už dobrých desať rokov. Keď ma chvíľu voľná radšej zbehne na welnes sa odreagovať alebo na bicykel alebo si zacvičiť alebo s kamarátmi na nealko pivo. Pripadne sa robia zahradne party. Keď ma niekto chuť takto žiť nech žije, ale pri mojom životnom štýle priestor na diskotéky ozaj nie je.
Každý nech žije ako mu vyhovuje ,ale potom nech nevyplakavaju na MK ako sa im na hovno žije a muža majú debila

betulinka1
7. júl 2024

@diamont00 ty by si svojho “nepustila” ked s sice z casu na cas zabavit s kamosmi? Uprimne sa pytam. Moj sa ide vyvencit na ryby alebo kamosov zavola domov na grilovacku. A naopak, ja zavolam kamosky, muz nam ugriluje nieco a uteka na ryby, ze aby nemusel pocuvat tie babské reci 🤣🤣🤣. Ale mne by ti nevadilo ak by isiel s kamosmi aj von niekde, trosku si vyvencit hlavu.

lauricka
7. júl 2024

Podľa mňa je dosť fuk, kam išiel na párty. Čo konkrétne ti vadí, má problémy s drogami?

lenkaknel
7. júl 2024

len mi zeny povedzte, co sa tu pysite ze vasi chlapi nechodia na diskoteky.. vy na tie diskoteky tiez nechodite? alebo len chlap nesmie? mate rovnaky pristup aj k sebe?? nepoznam vydatu zenu co by cas od casu(kludne aj raz do mesiaca) nesla s kamaratkami na zatah..

mariazatkova
7. júl 2024

No podla mňa je 100km veľa. Pre mňa je to nepochopiteľné ešte keď ma doma ročne dieťa. Nechápem ze niektoré tu píšu ze ho nenechá dýchať a podobne. Mohol ísť aj bližšie. Keď si chcel takto užívať nemal mať ženu a dieta

really8
7. júl 2024

@lily246 ano tebe som napisala ake zmyslanie tu je prezentovane lebo s tebou som diskutovala. To hned neznamena ze si to povedala ty. Hovorim nebud vztahovacna. Pa

hankab
7. júl 2024

@lenkaknel nie, nechodim na diskoteky, na party, ani na babske jazdy sa opijat 🤷🏻‍♀️
Partkrat do roka zbehnem na kavu, zavolam kolegyne ku nam na zakusok, alebo idem na firemnu akciu - vianocny vecierok z ktoreho ma muz vyzdvihne, ak si dam pohar vina. Moj to ma uplne rovnako. Ani jeden z nas pritom nie je obmedzovany, ze by chcel a nema to dovolene.
A nepoznam ani zeny co maju doma deti a chodia sa vyburit, opit, vytancovat na diskoteku. Asi zijem v nejakej inej dimenzii ako tvoj okruh ludi.

konikmodry111
7. júl 2024

Ja neviem, my sme s manželom spolu už skoro 20rokov ale nejaké opijacky či diskotéky nás ťahali max do 17ky 😅 to sa da akože zabaviť sa len s opíjanim sa ? ☺️ normálne si zájde s kamošmi na večeru či obed, pokecaju a idu domov. inak ja som istý čas vypomáhala na podobnych akciách, a to len bolo ozratych dospelých slizkých chlapov čo ich mladé odháňať museli 🤦🏼‍♀️

konikmodry111
7. júl 2024

@lenkaknel nechodíme na diskotéky. Mame obaja cez 30, a pozerať sa na opité deti sa nam nechce 😂 nevidím na tom nič divne, to si radšej zájdem na fajnu večeru 🤤

lily246
7. júl 2024

@diamont00 pravdu máš, chodila som po diskotékach skoro 10ročie za mlada 😀 a čo som tam videla mi nejako nejde dokopy s prístupom "však mu hádam dôveruješ veď nech sa chudáčik zabaví, veď diskotéky sú úplne neškodná zábavka", najväčší slizúni sú títo tatkovia oblapávači so skleneným ožratým pohľadom.
Určite chodia na Šíravu kvôli kvalitnej hudbe a tancovaniu. 😀 Partia chlapov sa tam ide akurát tak ožrať a naháňať mladé čo im dajú ale tuto to budú glorifikovať.
Nešlo mi už vtedy do hlavy ako tak môžu fungovať s manželkami a deťmi a teraz už chápem. Tie ženy im to fakt žerú a ešte sú aj spokojné, že aké sú ony pokrokové a prajné.

hellionka
7. júl 2024

@lenkaknel asi veľa záleži od spoločnosti v ktorej sa pohybuješ, lebo nepoznať vydatú ženu s deťmi ktorá by raz za mesiac nešla na záťah … prepáč, ale veľmi zvláštne…

konikmodry111
7. júl 2024

@lily246 presne, myslieť si, ze idu ženatý chlapi na šíravu len potancovat je kus naivne 😂 nevravím že sa taký nenájde, ale väčšina z nich po alkohol rauši už ani nevie ako sa vola 🤦🏼‍♀️

zzuunnaa
7. júl 2024

@autorka mne keď sa narodilo dieťa (a trvalo to ešte pár mesiacov), tiež som bola veľmi uzkostliva a bala som sa o všetkých veľmi… chápem Tá, chcela by si ho mat doma, aspoň pod pomyselnou ochranou… to je podľa mna strach, čo už z človeka ide ak má rodinu… ale zvyknes si postupne a aj keď ja mám tiež zlý pocit keď niekam ide muž ďalej, musíš si to pomaly sama v sebe urovnať. ako píšu, stat sa môže čokoľvek, aj pár metrov od domu.. treba len verit, že všetko bude dobre a dôverovať aj tomu druhému 🙂

lakebabe
7. júl 2024

@lenkaknel nie nechodím ani ja ani kamarátky okolo mňa. Nikoho nás to už nebaví pred 40tkou.
Mame už úplne iný životný štýl ako v 20 tke keď sme vymetali party a festivaly.
Chodíme na dobre večere, na steak, záhradné akcie pro bazéne, na wellnes vybehnú chlapi večer sami, alebo všetci spolu. Veľmi veľa cestujeme, šoférujeme , takže na takéto rozbijacky už není kedy.
Včera bola sobota ,išli sme sa s kamarátmi previezť autom do Maďarska večer, dali sme si všetci dobrú večeru pri Dunaji a do jednej sedeli v beach bare na drink. Muž nepil lebo bol šofér.
Toto je pre nás typ relaxu na víkend. Nie sa rozbiť pod obraz boží medzi deťmi na lokálnej diskotéke

lily246
7. júl 2024

@lenkaknel a ja nepoznám vydatú ženu, čo chodí po diskotékach 😯 a teda okolo mňa je veľká komunita mladých rodín. Možno si veľmi mladá? Poznala som jednu single babu čo mala dieťa ako 22 ročná a tá bola na diskotéke a čo tam vystrájala, ožratá padla zo stoličky a na detskom ihrisku mi to vykladala s monoklom 😅 inak neviem o žiadnej

luscious
7. júl 2024

Nemám manžela ale keďže viem ako sa títo vzorni manželia a oteckovia vedia správať keď sú ďalej od domu, nerobila by som z pani hysterku

ela90041
7. júl 2024

Podla mna sa ako utrhnuti z retaze spravaju ti, ktori sa dostanu z domu raz za uhorsky rok. Firemne akcie sa tiez povacsinou koncia diskotekou a konaju sa daleko od domu, vtedy je to ok, ked tam zenati idu? Podla mna z pohladu rizika, ci sa nieco udeje je firemna akcia ovela rizikovejsia zalezitost ako diskoteka s neznamym osadenstvom.

zuzanita1609
7. júl 2024

@ela90041 presne o tomto píšem. Čím viac utahuješ,tým viac sa bude vzpierať, vymýšľať,rebelovat. Chválabohu,nikomu nikto ešte slobodnú vôľu nedokáže ovládať.

ela90041
7. júl 2024

Zaroven nie uplne rozumiem, preco sa pod pojmom diskoteka automaticky rata s tym, ze ide startovat po babach. Vobec nesuhlasim s tym ze na diskoteky chodia iba nevyzreti jedinci. Jednoducho chcu sa zabavit inak ako vecnym sedenim pri grilovackach a rozpravanim o rodinnom zivote. Kto sa vie ovladat, vie sa ovladnut aj na diskoteke, kto sa nevie ovladat, podvedie aj pri ceste do obchodu.

margotka17
7. júl 2024

No môj na diskotéky nechodí. Tam chodil, keď bol sám a slobodný. Aaaale, občas idú so susedom na nejaký koncert. Občas ideme s nimi aj my baby so susedkou. Veď sa dohodnú s kamoškou, že pôjdete budúci víkend vy dve niekam. Uvidíš reakciu polovičky.