Odišiel manžel na párty bez rozlúčky?
Dobry vecer,
chcem sa len vyrozpravat...
Moj muz, s ktorym mam rocne dieta odisiel na party s kolegom skoro 100km bez rozlucky.
Cely den som mu rozpravala, ako nechcem aby isiel, pytala sa ho, ze ci nemozu ist k nam do mesta na diskoteku, ktoru ma hned pod nosom.
Vedel, ze budem nahnevana ked pojde tak daleko, ale aj tak isiel a navyse ani sa nepozdravil, len dietatu dal pusu a zavrel dvere.
Ja nie som ani nahnevana, ale smutna z toho, ze namiesto toho aby isiel na diskoteku tu, odisiel 100km daleko.
Este sa ma pytal co mi vadi, ze ci mu neverim alebo sa bojim, ze nieco vyvedie.
Ale ja sa absolutne toho nebojim, zeby ma podviedol, bojim sa ludi, ktori budu okolo, nikdy clovek nevie komu prepne a nieco sa nedajboze stane. A drogy su kapitola sama o sebe...
Ach.
Ak sa zeny boja toho, aby ten ich po nijakej nevystartoval, tak to ich mozem ubezpecit, ze to sa moze stat kdekolvej, nemusi sa vobec jednat o diskoteku. Rovnako moze po ich muzoch vystartovat ina. Ale nebudem predsa zit v neustalom strachu, ze sa ten moj na nejaku namota a preto nech radsej nejde, lebo co keby nahodou. Suhlasim ze ked sa dvaja nezhodnu, ci sa bude na taketo akcie chodit, tak to robi problemy, ale preto si treba vyberat partnera, s ktorym sa v takychto veciach zhodneme. A vacsina sa tu pomaly tvari, ze tam ide kvoli anonymite, to mi pride tiez ako pseudoargument, v dnesnej dobe?, to fakt zijete na oblaciku, ze v blizkom okoli si ho nijaka nevsimne len preto, ze vie o nom, ze je zenaty?
@betulinka1 moj chvalabohu nepotrebuje disco a party a podobne.... ide si na bycikel, kamosov zavola k nam, ide s kamosom na pivo... nie je s gulou na nohe, skratka tieto party pre nedozretych ma za sebou... a je mi jedno nech si kazdy o tom mysli co chce, ja s nim zijem a mne ti to takto vyhovuje... nepotrebujem mat pri sebe cloveka, ktory sa zbali a odide z domu na vyjazd s kamosmi... hlava sa da vyvetrat aj inym sposobom
@konicekmodry oprava: aktivny spolocensky zivot si zijete vy, lebo to tak obaja chcete a ste extroverti. Su aj ludia, ktorym to k zivotu vobec nechyba, alebo im to staci v skutocne malych davkach parkrat za rok, nie kazdy vikend, kazdy s vlastnou partiou, byt mimo domu medzi ludmi. Vy ste obaja rovnaki, vyhovujem vam ho, a tak je to v poriadku.
My sme inteoverti, aj keby ma moj posielal kazdy vikend niekam s kamoskami, tak by som nesla, lebo to k zivotu naozaj nepotrebujem. No mysliet si, ze ked nezijeme ako vy a niesme nonstop niekde s partiou, tak pozname len telku a krcmu je fakt moc naivne 😁 existuju aj ine aktivity, ktore ludi naplnaju, ako napr. venovat sa zahrade, domu, ist na bike, na turu, atd atd… a to aj bez toho, aby sme mali okolo seba vzdy a vsade ludi.
Každý/každá si prežila to svoje,ale to ešte neznamená,že v zlom vzťahu so zlým chlapom/ženou sa musia konkrétne problémy opakovať v inom/novom vzťahu. Každý je iný,,iné priority,iné povahy. A ak autorka písala,že nevery sa neobáva, čiže asi nemá dôvod mu neveriť. Nie každý/každá hneď musí podvádzať, opíjať sa na takej párty. Dôvera sa nezakladá na prikazoch, zákazoch, obmedzovaní,ale na slobode a dobrom poznaní toho druhého. Tak áno,ja môžem dať za toho môjho ruku do ohňa, pretože ak sa mi niečo nepáči,tak mu to poviem a musím len veriť,aby to pochopil tak,ako som to myslela 😏. A verím,že to tak aj pochopí, pretože ináč by sme už spolu neboli. Všetko je to o tolerancii a rešpekte,že každý je iný,hoc priority máme podobné, zhodné.
@hankab takych ako pisu damy vyssie uz som postretala... partie co nepretrzite "zili" aktivne a potom bum kamos s manzelkou kamosa... rozvod... dalsi ako odtrhnutybz retaze (a nebolo to tym, ze mal gulu na nohe) atd.... presne ako pises nie kazdemu toto vyhovuje a ked sa chodia zabavat zena zvlast a muz zvlast nevesti to nic dobre 😁
@zuzanita1609 je to o respekte ale nikdy netvrd, ze poznas dokonale svojho partnera... a nedavaj zanho ruku do ohna... takych uz bolo 😏
ako vyzera spolocensky zivot manzelov/paru, je cisto zalezitost iba tych 2 ludi. Takze sa tu zbytocne skatulkuje, kto je dobry a kto je zly. Nevieme ake pravidla si autorka nastavila s muzom. Jedno je iste, jej to prekaza a prenasa svoje strachy na muza. Ci je daleko, alebo ci je blizko vobec neovplyni to, coho sa boji.
Zeny, ja svojmu muzovi verim, nerobte zo mna hysterku a ziarlivku. Ale fakt je, ze sa nemusel za zabavou trepat 100km.
Obaja uz mame cez 30, nie sme ziadni 20tnici.
Prisiel rano o 4:30, lahol ku mne, objal ma a zaspal.
Na ruke som si vsimla naramok, aj z nasej diskoteky.
Tak neviem ci na siravu isli len pozriet a sa vratili tu.
@diamont00 keď bude chcieť zmenu, niečo iné,je natoľko inteligentný,aby mi to férovo povedal. Kritické myslenie a jednať úprimne. Preto sme spolu.
ci ti na toto napisat? mas doma discoborca👍
@zuzanita1609 😁 ok
@diamont00 nikoho pri sebe nedrzim, chceš ísť ,tak choď 😁.
@zuzanita1609 len zabudas na jednu podstatnu vec: muz akykolvek inteligent nerozmysla ako zena a v nohaviciach ma..., ktoremu sa niekedy rozkazat neda ako povedane jednym vtipom: krv z mozgu sa nahrnie do...
@lenkaknel ty zijes v nejakom divnom svete, kde vsetci vkuse chodia na 'zatahy' 😀 .. ja som teda osobne niecomu takemu neholdovala nikdy - nie je to moj styl a ani by som asi nezila s muzom, co sa takym veciam venuje, zrejme by sme spolu nemali o com.. a teda poznala som v zivote dost ludi, co to maju podobne, plus teda asi nepoznam ziadnu zenu od rodiny, co chodi kazdy mesiac na 'babske jazdy' .. ludia, co ziju v mojom okoli, maju asi ine zaujmy a priority..
@reanda existuju aj taký 🙈 manžel mal na Sk partiu, a ver že do dnes chodia na záťahy, do bordelu, diskotéky 🤦🏼♀️ a ženy doma o ničom ani netušia, skôr si myslia akých majú dokonalých mužov doma 🤦🏼♀️ a to sú chlapi ktorým ťahá už na 50ku 🤦🏼♀️
@diamont00 ale noo,Aj chlap je bytosť s mozgom a s rozumom , záleží v akých ,, vodách" sa pohybujeme.😁
@konikmodry111 vzdy sa najdu jedni aj druhi
Autorka poriadne mu skontroluj kolena lebo ako vidis tu nazory isto tam prekotil aspon polku michaloviec.
@really8 🤭👍
A dúfam ze ráno normálne skoro vstal a dnes sa plnohodnotne venuje rodine 👌
Už len v tomto by ma obmedzoval chlap doma, ktorú by celú nedeľu prechrapal po diskotéke.
Hovorím to sa musia dvaja takíto stretnúť, aby im to nevadilo.
@konikmodry111 ja viem, ze existuju.. ale nie su taki vsetci, tak sa divim, kde to tamta deva zije, ked vsetci okolo nej chodia minimalne raz mesacne na zatah 🙂
@reanda bože chráň aby boli všetci taký 😂 ja napríklad ozaj nepoznam nikoho iného okrem spomínanej partie, chvála bohu 😂
@konikmodry111 presne toto! koľko žien ani len netuší. a vzivote by to na niektorých nikto nepovedal. tiež čo som sa na kadekoho podozvedava od muža…henten ma bokovku, tamten len do stripclubu a najväčší otecko moralista prehral 2k€ v kasíne keď boli na záťahu…keby to jeho žene poviem by možno nikdy neuverila….
@kristinka92 presne to iste 😅 jeden stale nahovara druhych do bordelu, dalsi by slopal do bezvedomia, další prehral celé úspory na automate, a posledny droguje 🙈
Ale oni majú všetky doma zlaticka, stavím sa že keby im to niekto povie tak by ani neuverili 🙈

Ako autorka? Uz ho mas doma? 🙈