icon

Odišli by ste od partnera, ktorý nerešpektuje vašu rodinu?

21. júl 2025

Odišli by ste od muža ,ktorí nechce traviť čas s vašou rodinou tak ako si predstavujete ? A k tomu stále komentuje vašu postavu a robi si z vás posmešky,momentálne ma živi a hľadam si prácu ale už mi to pride divne poslednú dobu. Chodí sice na turnusy,ale rozmyslam že keď pojde do práce tak odidem od neho k mame. Mali ste niekto niečo podobne ? Sme bezdetní a už teraz mi pride že mu vadia rozne banality. Stale hovori že moja rodina ma laka na zle jedlo a že mne netreba nezdravo jesť a stale ma voči nim niečo ,pritom mu nikdy nič neurobili ! Napriklad idem si obliect kraťasy tak vravi ze mne nepristanu kraťasy atd ,proste každy deň ma nejakú naražku na moju postavu alebo ked vidi niekoho krajšieho z mojej rodiny tak vravi že si mám brať priklad atd… už som sa s nim o tom rozpravala ,ale rozmyslam ze ked sa to fakt nezmeni kym odidem,budem musiet ho opustit aspon na urcity cas… Sme sice spolu 4 roky ale su určite veci ktoré nedokážem prekusnuť

Strana
z2
autor
21. júl 2025

@anonym_autor podotknem že až taka tlsta niesom mam 156 cm a 60kg,cize ziadna obezita

pribinak
21. júl 2025

Však keď si s ním neni spokojná tak odidi hmed. Či keď tá živi a Ty si bez práce tak si ochotná to počúvať?
Mein Gott 🙈🙈

mondolina
21. júl 2025

@anonym_autor
a prečo ťa akože živí? si chorá?
od chlapa k mame....koľko máš rokov?

lenkakravcova
21. júl 2025

@anonym_autor ktovie čo by urobil keby videl takúto diskusiu o sebe. Možno by si už nemusela premýšľať nad tým či odídeš 😆

viestta
21. júl 2025

za 4 roky si uz fakt mohla zistit, ze sa nezmeni. Ci zrazu sa zmenil a "pred tym taky nebol". No bol, len si to nevidele, nechcela vidiet alebo videla ale vyhovuje ti, ze ta zivi...

billy_jean
21. júl 2025

Normalne sa zober a odid, zajtra rano. Po veci si prides neskor. A oblec si pri odchode kratasy.

anonym_b07fe1
21. júl 2025

@anonym_autor Mam 177cm a tvoju vahu po 2 detoch. Odisla by som od neho. A realne sa pozri do zrkadla,mozno aj sama nie si spokojna sama so sebou. Ale nasla si si debila.

kassandra25
21. júl 2025

@anonym_autor aj plánujes napríklad schudnut? Co bude s tvojim zamestnanim? Ides sa co najskor zamestnat? Pri vyske 156 cm by si mala vazit 40 kg - 45 kg. Mas obezitu , tu zacinajucu. Len si nízka, tak si myslis, ze vsetko je ok. Pises, ze ta ziví momentalne, tak predtym si pracovala. Vsimni si, ako sa tu ostatné uz nadrapuju nato a to vykrikuju, pritom sú tulpasy, ktore sú vyzivované uplne stále, roky. Co by robili potom? Priatel by mal byt viacej korektny ku tebe, to je jasné, ale ked uz 4 roky ste spolu, byvate spolu, on to zobral na seba, a potiahne to, kym ty momentalne nepracujes, chce len od teba, aby si zrejme schudla a vsemozne sa snazi ta dostat na taku vlnu prv nez si najde za tvojim chrbtom nieco lepsie a nevymeni ta, ked ti neni rady a pomoci, tak to ber a rob so sebou nieco. Ver mi, ze su omnoho horsi od neho. Mozes ist aj k tej maminke, nech ta zivi neviem co kto a pribrat este dalsie 4 kg. Mozno ze si tak niekoho najdes, to ja nemozem vediet, ale to je dobra a krasna cesta, ako ho stratit. Navrhujem ti, na zaciatok len, odpapulovat mu, ale robit na sebe, ako s kilami, tak s pracou. Nieze sa nejak dat, ale jemu blika kontrolka v hlave a necusí, dava ti to najavo, pozor, to nie je slizky had, co ty mas. On vykrikuje, on chce, on riesi. Je to aj na tebe, co urobis, ale mozes.

anonym_79f149
21. júl 2025

@anonym_autor Odiď a nájdi si takého, pri ktorom budeš môcť jesť, čo len chceš, a nebude ťa nútiť do zdravého jedla ani mať stále nejaké poznámky na to, čo máš nosiť a v čom vyzeráš tučná. Čo je on nejaký študovaný výživový poradca? To sú teda keci. Pošli ho k vode. Nech si nájde inú, ktorú môže živiť. Naozaj je to „úprimné“ hovädo, čo si myslí, že keď ťa živí, môže ťa kritizovať. Ty nie si jeho majetok!

anonym_b07fe1
21. júl 2025
@kassandra25

@anonym_autor aj plánujes napríklad schudnut? Co bude s tvojim zamestnanim? Ides sa co najskor zamestnat? Pri vyske 156 cm by si mala vazit 40 kg - 45 kg. Mas obezitu , tu zacinajucu. Len si nízka, tak si myslis, ze vsetko je ok. Pises, ze ta ziví momentalne, tak predtym si pracovala. Vsimni si, ako sa tu ostatné uz nadrapuju nato a to vykrikuju, pritom sú tulpasy, ktore sú vyzivované uplne stále, roky. Co by robili potom? Priatel by mal byt viacej korektny ku tebe, to je jasné, ale ked uz 4 roky ste spolu, byvate spolu, on to zobral na seba, a potiahne to, kym ty momentalne nepracujes, chce len od teba, aby si zrejme schudla a vsemozne sa snazi ta dostat na taku vlnu prv nez si najde za tvojim chrbtom nieco lepsie a nevymeni ta, ked ti neni rady a pomoci, tak to ber a rob so sebou nieco. Ver mi, ze su omnoho horsi od neho. Mozes ist aj k tej maminke, nech ta zivi neviem co kto a pribrat este dalsie 4 kg. Mozno ze si tak niekoho najdes, to ja nemozem vediet, ale to je dobra a krasna cesta, ako ho stratit. Navrhujem ti, na zaciatok len, odpapulovat mu, ale robit na sebe, ako s kilami, tak s pracou. Nieze sa nejak dat, ale jemu blika kontrolka v hlave a necusí, dava ti to najavo, pozor, to nie je slizky had, co ty mas. On vykrikuje, on chce, on riesi. Je to aj na tebe, co urobis, ale mozes.

@kassandra25 Napisala si to za mna,ze ta vaha je vysoka na tu vysku. Dakujem. Nikoho neurazam.

mimacaci
21. júl 2025

@anonym_autor otazka skor znie, kolko kg si mala pred 4 rokmi a ci si sa vazne nevypapkala "u vasich" pocas tych 4 rokov? lebo ak mas teraz 60 a pred 4 rokmi si mala napríklad 40 a zaroven si este mlada (ziadne deti, prechod, hormony), tak sa priatelovi necudujem. ale teda, ak ti chuti, tak sa pokojne vrat k rodicom, nech ta vypapkaju aj dalej.
nechce sa mi verit, zeby mu to zacalo zrazu vadit po 4 rokoch, keby si bola mala tu vahu stale rovnaku. cize aj v case, ked ste sa dali dokopy

kassandra25
21. júl 2025
@anonym_b07fe1

@kassandra25 Napisala si to za mna,ze ta vaha je vysoka na tu vysku. Dakujem. Nikoho neurazam.

@anonym_b07fe1 ved to je jasné ako facka. Napr.ked má niekto vysku 170, ma mat vahu cca 55 - 60 kg, aby vyzeral super, ak uz ma zena pri vyske 170 vahu 70 + , je to katastrofa a treba nieco robit.

mimacaci
21. júl 2025
@kassandra25

@anonym_b07fe1 ved to je jasné ako facka. Napr.ked má niekto vysku 170, ma mat vahu cca 55 - 60 kg, aby vyzeral super, ak uz ma zena pri vyske 170 vahu 70 + , je to katastrofa a treba nieco robit.

@kassandra25 mam 171 a vahu 77 a stale to nie je katastrofa. ano, potesilo by ma trosku schudnut, ale ja uz som aj v prechode a priberam aj z vody, ako sa hovori. takze to uz nie je to, co byvalo za mladi, ani zdaleka. ale katastrofou by som to nenazvala. hoci by som prijala stihlejsiu postavu, cely zivot som bola stihla, chvilami az vychrtla, ale hormony porobili svoje 😢

sissy27
21. júl 2025
@kassandra25

@kassandra25 sorry, mam 158cm, mala som svojho 40kg a bola som vychudnuta, nic zdrave ani pekne na tom nebolo a nie je, 40kg nie je ani nahodou optimalna hmotnost ani pri nizsich ludoch. Radsej nech ma tych 60 a spravne rozlozenych, v svaloch a nie len vo faldikoch.

osky
21. júl 2025

Pri tejto vyske a vahe je reakcia tvojho partnera hlupa a netaktna.nepoviem,keby si ozaj tucna.
Co bude robit ,ked odrodis,ked pojdes do prechodu....chudne sa strasne tazko s nie,nie vsetkym zenamsa to podari.
Su take,co mozu zjest aj slona a nic im to nerobi a su take,co si len obliznu pery pri pohlade na pohar vody a uz priberu .
Ja nevravim ze sa mas napchavat a valat sunky...
Ale toto mi pride prehnnane,buzeracia o nicom..
On je nejaky playboy?
A jasne,kaudy ma nejake stravovacie zasady,za 4 roky ste si spolu asi dake vytvorili,tak ked si obcas aj das nieco nezdrave,neznamena to,ze to tlacis do seba denne...
Mne to pride,teraz ta zivim,teraz ta budem cvicit....ale ty nie si jeho pes..
Najdi si pracu a bud nezavisla
Ked ste sa za 4 roky este nezobrali je pre mna tiez cudne...ale ok.vasa vec..

U nas zil jeden par.on bol vojak,ona jedinacik,polosirota
Byvali vo velkom dome po jej rodicoch,s jej mamou.
2 deti...
Vzdy ich bolo vidno spolu,romanticky,za ruky...obraz vzorneho paru.
Ona vzdy stihla,upravena.
Aj on v podstate...
Ale nevidela si ich smiat sa.len ked niekoho stretli,sa na neho usmiali...
Ona tento rok umrela,na rakovinu...
A co vyslo najavo?
Ze zo bola celozivotne tyrana zena.
Buzerovana a utlacana svojim partnerom.
Neviem preco ma pri tvojom prispevku napadol tento priklad-ale uplne to vo mne evokuje tuto situaciu...
Nemusi to byt u vas tersz take,ale mam pocit,ue sa k tomu schyluje

Laska je trpezliva,dobrotiva,nerozculuje sa,nezmysla zle,vsetko vie zniest..vsetko pretrpi..
Laska je,ked ta clovek lubi aka si a nebuzeruje ta...moze ta upozirnit,ale nie sekirovat

anonym_ce9339
21. júl 2025

To či máš alebo nemáš veľkú rit je nepodstatné, podatatne je prečo nepracuješ a on Tá živi?
K mame ísť bez prace nemôžeš?

kavasmliekom
21. júl 2025

@anonym_autor ak sa necítiš dobre, odíď. Nepotrebuješ nikoho názor, ani súhlas. Každý má inde hranice, cez ktoré vo vzťahu nepôjde.
Ja by som sa možno zamyslela, či nemá aj pravdu, aj keď je necitlivý. A povedala mu, ako sa cítim. A dala mu aj jasne najavo, prečo sa necítim dobre v takom vzťahu. Odíď, ale už sa nevracaj. Iný nebude. Pauzy neexistujú vo vzťahoch. Je to len útek od problémov, ktoré si na vás počkajú, keď sa vrátite.

euka210
21. júl 2025

@anonym_autor ano, odisla...uz dávno...

slovakboy
21. júl 2025

@anonym_autor toto je psychický nátlak a ponižovanie. Plus kontrola cez peniaze. Chod k mame a utriediť si tam myšlienky. Vzdialenosť a odlúčenie na určitý čas pomôže.

motylik2559
21. júl 2025

Ahoj, myslim si,ze pri tej nížke (výške) by si mohla aspon co-to schudnut. Mam 170cm a 57kg, ale cvicim 3x tyzdenne a je to vidno,ze je to skor v svalstve. Kvoli comu nepracujes, kedze ta zivi partner? Ta vaha a nepracovanie je kvoli zdravotnym problemom,ci? Lebo to by vela potom vysvetlovalo...ak ide o zdravie a partner o tom vie, tak by ta nemal zhadzovat a potom aj mne ten uvod s tym "co-to schudnut" prepac. Co robis vlastne, ked nepracujes? Pracu si hladas aktivne? Mas pripadne aj nejaky pohyb? Ano mam vela otazok, ale tiez si to napisala stylom, ze z toho tak celkom nie je jasnych viacero veci.

vkatush
21. júl 2025

1. "ktorí nechce traviť čas s vašou rodinou tak ako si predstavujete ?"
Čo to znamená ? A prečo by mal, ak nechce ? Nemôžeš niekoho nútiť do niečoho, len preto, že ty si to tak predstavuješ. Úplne stačí, aby mal rešpekt voči nim (ak si to zaslúžia, to tiež nie je automatické).
Síce ešte nie ste manželia, ale prvoradá by (po takom čase) mala byť pre teba rodina, ktorú si formujete (aj dvaja sú rodina) a nie rodina, z ktorej pochádzaš. Keby to tak povedal chlap, hneď mu vynadajú do mamičkára.

2. "Momentálne ma živí"
To je ako dlho ? Je rozdiel, ak si between jobs nejaký mesiac-dva a rozdiel ak sedíš doma na jeho účet už vyše polroka-rok.

3. K váhe a poznámkam k tomu... Veľmi záleží. Ak si pribrala za tie štyri roky 15-20 kíl, tak niekde je problém a nebude to v ňom. Možno by to mohol povedať krajšie, ale má pravdu.
Zároveň nie je 60 kíl a 60 kíl. Niekto to má ako svalovú hmotu a niekto faldy, že fakt sa ti na to nechce pozerať a už vôbec nie v krátkych kraťasoch alebo obtiahnutých legínach. Tu treba byť sebakritická a podľa toho.

4. A k úteku k mame sa nevyjadrujem. Pôjdeš tam, aby ťa teraz živili rodičia a potom sa k nemu vrátiš? Načo na určitý čas odísť, aby si ho akože vytrestala? Vzťah je o komunikácii a kompromisoch, nie o vydieraní a ultimátach.
Plus tvoje priority by mali byť niekde inde. Snažiť sa osamostatniť (minimálne finančne) a nebyť stále na niekom závislá a spoliehať sa, že ma zachráni.

rozculena
21. júl 2025

pre boha,ja mám 158 a keď som mala 60kg,bola som plochá ako doska,ani riť som nemala....40 kilo nemôže vážiť dospelá žena,možno tak 12ročné dievča

anonym_45ed43
21. júl 2025
@kassandra25

@kassandra25 Predstav si ja mám 168 a 74 kíl a vôbec nie som tučná. Väčšina mi hovorí, že som akurát .Ja sa cítim ok a nehodlám chudnúť.

ahhola
21. júl 2025

Tak partner ci manzel... 4 roky... Ty bez roboty, on na turnusoch, preco si tam do pekla nenis nim? Ved tam vycestuj, za chlapom, nie za rodicmi... a mozno spoznas nejaky jeho objav v kratasoch😅

anonym_652544
21. júl 2025

Akoze tieto kecy,ze dospelá zena ma vazit 40 kil, milujem 🤌😂

hopsas
21. júl 2025

@anonym_autor s rozumom ktorý mám teraz by som.odisla okamzite ....ak by som mala o 20 rokov menej volá by som ešte dostatočne blbá na to aby som strácala čas vypisovanim na MK. Ries.Utekaj.

anonym_751e12
22. júl 2025
@lenkakravcova

@anonym_autor ktovie čo by urobil keby videl takúto diskusiu o sebe. Možno by si už nemusela premýšľať nad tým či odídeš 😆

@lenkakravcova to by bolo úplne najlepšie, keby tú diskusiu videl, aspoň by to veci urýchlilo a ona by odišla od vola preč, zamestnala sa a začala nový život

anonym_751e12
22. júl 2025
@kassandra25

@kassandra25 pri výške 170 nie je váha 70+ žiadna katastrofa, najmä ak je telo pevné. Ale to nie je jej hlavným problémom, tým je debil ktorý jej podkopáva sebavedomie. Toho sa treba zbaviť v prvom rade, nájsť prácu a potom zamakať na postave

mirka17
22. júl 2025
@kassandra25

@kassandra25 dievča moje zlaté ty si uplne mimo. dospelá žena pri výške 156 cm a 40 kg? fuj to môže mať tak pubertiačka a nie dospelá žena. Ved to je nechutná vyžla a pri výške 170 cm a 60 kg je tiež tak trochu vyžla. ja som mala 164 cm a 60 kg a vymakanú perfektnú postavu s brušakmi, vačšinu tvorili svaly. Chlapi mi hovorili akú mam perfektnú postavu a podla teba by som bola asi prasa. Ty sa nevyjadruj k váhe radšej, lebo nemáš o tom ani poňatia.

majulino
22. júl 2025
@kassandra25

@kassandra25 nech sa páči, žena 158cm a 43kg toto je podľa teba normálna váha? Veľkosť šiat XS a teda ak by ich nemala vzadu stiahnuté, tak na nej visia

Strana
z2