icon

Odišli by ste od partnera, ktorý nerešpektuje vašu rodinu?

21. júl 2025

Odišli by ste od muža ,ktorí nechce traviť čas s vašou rodinou tak ako si predstavujete ? A k tomu stále komentuje vašu postavu a robi si z vás posmešky,momentálne ma živi a hľadam si prácu ale už mi to pride divne poslednú dobu. Chodí sice na turnusy,ale rozmyslam že keď pojde do práce tak odidem od neho k mame. Mali ste niekto niečo podobne ? Sme bezdetní a už teraz mi pride že mu vadia rozne banality. Stale hovori že moja rodina ma laka na zle jedlo a že mne netreba nezdravo jesť a stale ma voči nim niečo ,pritom mu nikdy nič neurobili ! Napriklad idem si obliect kraťasy tak vravi ze mne nepristanu kraťasy atd ,proste každy deň ma nejakú naražku na moju postavu alebo ked vidi niekoho krajšieho z mojej rodiny tak vravi že si mám brať priklad atd… už som sa s nim o tom rozpravala ,ale rozmyslam ze ked sa to fakt nezmeni kym odidem,budem musiet ho opustit aspon na urcity cas… Sme sice spolu 4 roky ale su určite veci ktoré nedokážem prekusnuť

Strana
z2
lenkakravcova
22. júl 2025
@rozculena

pre boha,ja mám 158 a keď som mala 60kg,bola som plochá ako doska,ani riť som nemala....40 kilo nemôže vážiť dospelá žena,možno tak 12ročné dievča

@rozculena Ja vážim bežne 45kg pri 160cm, a nevyzerám ako doska 🙂 (a po pôrode som vážila 60kg, čo som mala ešte riadne brucho..) Čiže toto je asi rôzne od človeka, k človeku.

anonym_a1f2b2
22. júl 2025
@kassandra25

@anonym_autor aj plánujes napríklad schudnut? Co bude s tvojim zamestnanim? Ides sa co najskor zamestnat? Pri vyske 156 cm by si mala vazit 40 kg - 45 kg. Mas obezitu , tu zacinajucu. Len si nízka, tak si myslis, ze vsetko je ok. Pises, ze ta ziví momentalne, tak predtym si pracovala. Vsimni si, ako sa tu ostatné uz nadrapuju nato a to vykrikuju, pritom sú tulpasy, ktore sú vyzivované uplne stále, roky. Co by robili potom? Priatel by mal byt viacej korektny ku tebe, to je jasné, ale ked uz 4 roky ste spolu, byvate spolu, on to zobral na seba, a potiahne to, kym ty momentalne nepracujes, chce len od teba, aby si zrejme schudla a vsemozne sa snazi ta dostat na taku vlnu prv nez si najde za tvojim chrbtom nieco lepsie a nevymeni ta, ked ti neni rady a pomoci, tak to ber a rob so sebou nieco. Ver mi, ze su omnoho horsi od neho. Mozes ist aj k tej maminke, nech ta zivi neviem co kto a pribrat este dalsie 4 kg. Mozno ze si tak niekoho najdes, to ja nemozem vediet, ale to je dobra a krasna cesta, ako ho stratit. Navrhujem ti, na zaciatok len, odpapulovat mu, ale robit na sebe, ako s kilami, tak s pracou. Nieze sa nejak dat, ale jemu blika kontrolka v hlave a necusí, dava ti to najavo, pozor, to nie je slizky had, co ty mas. On vykrikuje, on chce, on riesi. Je to aj na tebe, co urobis, ale mozes.

@kassandra25 sorry ty máš niečo pomýlené v hlave. Že 40kg? Moja dospelá dcéra má pri tejto výške 44 kg, viem ako vyzerá, aj niektoré XS sú jej veľké niečo nosí stále detskú veľkosť.

anonym_55be64
22. júl 2025

Ženy preco riešite autorkinu hmotnosť? Ved neviete ako vyzera, je rozdiel 60 kíl pevnej postavy a 60 iba tuk žiadne svaly. A nie je to vlastne autorkina vec kolko ma kíl? Ved ked sa jej zdá vela nech schudne. Ale kvoli sebe nie kvoli partnerovi alebo blbym komentárom na mk. Ja mam tiez po dvoch pôrodoch oveľa viac kíl ako ked sme s mužom začínali. On sa tiez zmenil ale neznamená to ze si zo seba budeme robit posmešky. Autorkin problem je skor podla mna osamostatnenie sa s to ze nema prácu.

123profil321
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor podotknem že až taka tlsta niesom mam 156 cm a 60kg,cize ziadna obezita

@anonym_autor prepána, veď to si akurát..., neverím, že máš zlú postavu

123profil321
22. júl 2025

Baby, neverím, že je normálne mať 40 kíl pri 160 cm. Min 50. Optimálna váha je výška v centimetroch mínus 100. Takže pri jej 156 nie je 60 žiadna obezita, panejo 🤦🏻‍♀️

Strana
z2