Odišli by ste z partnerstva, kde deti majú prednosť?
Som s partnerom dva roky, rok zijeme spolu. On ma dve deti, aj ja. Casto mi hovori, ako su prenho dolezite, ze su najviac... Mne lasku nevyznava, nevravim, ze ma nema rad, ale jeho deti su jeho stastie. Priznam sa, ze som frustovana a zbalila som si veci. Necitila som s nim, ze by sme boli rodina. On stale nechape, preco odchadzam, aj ked som mu to xkrat povedala, co mi vadi. Som rada, ze mu na detoch zalezi, aj pre mna su najdolezitejsie na svete. Ale beriem ich aj partnera, ze sme jedna rodina a kazdy je rovnako dolezity. Ja viem, ze kazdy to ma inak. Ale on absolutne vsetko podriaduje detom: co sa bude varit, co sa bude robit... Vsetko je nastavene podla nich. Povedzte mi, ako mu to mam vysvetlit, podla neho to tak ma byt.
@anonym_autor to vela vysvetluje. Ty si s detmi stale. On nie, ma striedavu starostlivost. Teraz treba rozlisit, ci jeho prehnana laska k jeho detom vyplyva z toho, ze mu chybaju alebo si ich chce "kupovat", ci "predbehnut" ich mamu.
Aj tak by som sa k vsetkym 4 detom spravala rovnako, nedelila na"moje" a "jeho"
@eva8 myslim, alebo aspon sa snazim starat o ne ako o svoje... Chldim na ich vystupenia, rozpravam sa s nimi...podla mna robim max...
@anonym_autor ..a tvoje deti frustrujes tiež?
@anonym_26a0a6 samozrejme ze ano...
@anonym_26a0a6 samozrejme ze ano...
@anonym_autor ....aha, no no comment potom. Si nejaká divná cela
@anonym_autor tak to môže byť iba v prípade úplných rodín, nie patchworkových, ako je vaša. So 4 deťmi to musí byť vždy o kompromisoch. Ak to nechápe a nechce chápať, tak by som vzťah ukončila.
@anonym_autor ak nie si šťastná vo vzťahu tak odíď, smutné, že ťa nevie ani pekne oslovovať nie to ešte prejaviť lásku. Možno len potrebuje ženu aby sa mu postarala o chod domácnosti, aby mali deti navarené, oprané, upratané...
@anonym_autor ak nie si šťastná vo vzťahu tak odíď, smutné, že ťa nevie ani pekne oslovovať nie to ešte prejaviť lásku. Možno len potrebuje ženu aby sa mu postarala o chod domácnosti, aby mali deti navarené, oprané, upratané...
@anonym_448aff mne nevadi starat sa o domacnost, skor to milujem...
Z žiadnej téme sa neukáže sebeckosť ženského pokolenia viac, ako v téme partnera a jeho deti. V žiadnej. Môžete sa niektoré fakt hanbit
@doriiis prečo by som sa mala hanbiť. Nechcem partn. deti a vlastne ani partnera s deťmi.
@anonym_autor
Asi hľadal gazdinku a okolo lasky k tebe to ani neslo.
@eva8 snazim sa a on to vie 😊
@anonym_autor nie, to nie je zle, že túžiš po tom, aby ti vyznával lásku, ale treba byť realista.Ak mi partner viac vyhovuje ako nevyhovuje a vypichnem tento problém ako najväčší, tak to je problém.Ze nevidíš na ňom to dobre, ale jeho slabý emočný prejav.Najdi si druhého ten ti bude hovoriť ako ta má rád a bude neznášať tvoje deti, alebo mať inú chybu😆
@anonym_068142 vlastne deti, to je uplne nieco ine...
@anonym_autor No ved su to jeho vlastne deti, nie ?
@anonym_autor nie, to nie je zle, že túžiš po tom, aby ti vyznával lásku, ale treba byť realista.Ak mi partner viac vyhovuje ako nevyhovuje a vypichnem tento problém ako najväčší, tak to je problém.Ze nevidíš na ňom to dobre, ale jeho slabý emočný prejav.Najdi si druhého ten ti bude hovoriť ako ta má rád a bude neznášať tvoje deti, alebo mať inú chybu😆
@anonym_b58f86 ja nepotrebujem denne pocuvat, ze ma miluje a nevie bezo mna zit, ale raz za cas... ked vie vyznavat lasku k detom, tak potom neviem, preco je to problem voci partnerke
@anonym_autor tak sa tu nesťažuj, keď ti to vyhovuje...
@anonym_autor tak sa tu nesťažuj, keď ti to vyhovuje...
@anonym_448aff kde sa stazujem?
@doux on mna ani napriklad neoslovuje... Dlho som to s nim riesila... Ale nic som nevyriesila...
@anonym_autor co vlastne riesis? Rozchod a hotovo. Naco su Ti cudzie decka? Tvoje deti nevyhnutne potrebuju dvoch nevlastnych surodencov a cudzieho uja v dome aby mali menej kludu a mali sa im prisposobovat? Preco im to vlastne robis? A hlavne ked v tejto situacii nie si stastna.
Z žiadnej téme sa neukáže sebeckosť ženského pokolenia viac, ako v téme partnera a jeho deti. V žiadnej. Môžete sa niektoré fakt hanbit
@doriiis prečo hneď sebeckosť? Mám mnoho známych kde chlapom vadia cudzie deti a tak isto aj ženám. Jednoducho to neklapne, aj ty nie si v živote s každým kamoška. Ja by som to ties nechcela a ani mojim deťom by som to neurobila
@anonym_autor nikdy v živote chlapa s deťmi. Ak by už žiadny iný neexistoval, tak kľudne radšej sama než si zavesiť na krk chlapa s deťmi.
@anonym_325e31
@anonym_4bc84d
Aaaaaano ale keby tu chlap napísal že slobodnú mamičku s deťmi nikdy v živote tak by ste sa zavzdušňovali, že ako si niečo také môže dovoliť povedať.. ale samozrejme od chlapa sa berie ako bežné že prijme ženu aj s deťmi aj ich bude živiť
@anonym_325e31
@anonym_4bc84d
Aaaaaano ale keby tu chlap napísal že slobodnú mamičku s deťmi nikdy v živote tak by ste sa zavzdušňovali, že ako si niečo také môže dovoliť povedať.. ale samozrejme od chlapa sa berie ako bežné že prijme ženu aj s deťmi aj ich bude živiť
@anonym_8fbba2 ja to nepovažujem za bežné aby mal chlap prijať ženu s deťmi a živiť ich ak nechce. Veď to je každého rozhodnutie aké má preferencie . Zavzdušňovali by sa len také ženy ktorým sa kvôli deťom ťažšie hľadá vzťah tak by si potrebovali rýpnuť do mužov že ich nechcú a ako si dovoľujú sa nechcieť starať o cudzie gény 🤷

@anonym_1f9bdd ano, trochu frustracie musia vediet zvladnut
@anonym_autor ..a tvoje deti frustrujes tiež?