icon

Odísť alebo ostať vo vzťahu?

luckaaaaaa__
27. sep 2026

ahojte, idem si po radu niekoho staršieho, nakoľko ja fakt neviem čo robiť. S frajerom bývam skoro rok (aj spolu chodíme rok) a pred cca mesiacom mi povedal, že chce ukončiť tento nájom a dal mi dve možnosti. Buď pôjdeme bývať k jeho mame do bytu alebo k mojim rodičom na dom, ktorý je 100 km od mojej práce, takže to moc neprichádza do úvahy. Problém je ten, že mne by nevadilo v tomto najme ostať ešte ďalší rok, len jemu sa to zdá priveľa peňazí a nechce splácať hypotéku niekomu inému. A ja zase nechcem bývať s jeho mamou v malom byte, bez súkromia.. keď sme sa o tom rozprávali, tak mi len arogantne povedal, že on mi dal na vyber a ja stále čakám na odpoveď ktorú chcem počuť … to je normálne? Kedykoľvek sa s ním chcem porozprávať o nejakej alternatíve, tak mi len odpovie, že on mi na vyber už dal.
Medzičasom som si požiadala o služobný byt, ale nemám istotu, že mi ho pridelia. Neviem čo robiť, tolerovať to? Trpieť v jednej domácnosti s jeho mamou len pretože ho ľúbim?

Strana
z2
zmrzlinka8
•
27. sep 2026
@sashabb

Podľa mňa sa chce s tebou rozísť, len to nechal na teba. Ako ti môže dať podmienku ísť bývať k tvojim rodičom?? on je kto?? ak by mne prišla dcéra, že jej frajer toto navrhol, tak si poklepem akurát po čele. Dcéru kľudne vezmem, ale dotyčný by mal smolu. To čo sú za spôsoby?
A ísť bývať k jeho mame do malého bytu? vie o tom vôbec jeho mama?

@sashabb presne 👍

luckaaaaaa__
autor
•
27. sep 2026
@2691

@2691 resp. Kto platí nájom? Utiahnes to financovať sama?

@2691 teraz platíme nájom napolovicu. Ja by som to zvládla platiť aj sama, ale ušetrila by som veľmi malo.

anonym_0f140a
•
27. sep 2026

Nečítam odpovede. Ale keď s takou kočkou, ako si ty, mladá krásna, si dovolí nejaký chlap takto zametať, čo potom máme robiť my, už nie mladé, ani svieže. Kks. Kopni ho do zadku.

luckaaaaaa__
autor
•
27. sep 2026
@anonym_0f140a

Nečítam odpovede. Ale keď s takou kočkou, ako si ty, mladá krásna, si dovolí nejaký chlap takto zametať, čo potom máme robiť my, už nie mladé, ani svieže. Kks. Kopni ho do zadku.

@anonym_0f140a dnes sa s ním o tom znovu porozprávam, ale dopadne to tak isto ako vždy :( ach jaj, fakt som už smutná z toho

domkakvet
•
27. sep 2026

@luckaaaaaa__ on chce byvat s mamou preto take moznosti.

romanovic
•
Včera o 15:27
@luckaaaaaa__

@anonym_0f140a dnes sa s ním o tom znovu porozprávam, ale dopadne to tak isto ako vždy :( ach jaj, fakt som už smutná z toho

@luckaaaaaa__ on sa chce s tebou rozist, ale nevie ako to ma urobit, aby nebol za zleho, tak ti dal na vyber 2 zle moznosti, ktore by ziadna rozumna vyzreta zena neprijala. Takze mu urob sluzbu a hlavne sebe - rozid sa s nim.

Strana
z2