Odísť alebo ostať vo vzťahu?
ahojte, idem si po radu niekoho staršieho, nakoľko ja fakt neviem čo robiť. S frajerom bývam skoro rok (aj spolu chodíme rok) a pred cca mesiacom mi povedal, že chce ukončiť tento nájom a dal mi dve možnosti. Buď pôjdeme bývať k jeho mame do bytu alebo k mojim rodičom na dom, ktorý je 100 km od mojej práce, takže to moc neprichádza do úvahy. Problém je ten, že mne by nevadilo v tomto najme ostať ešte ďalší rok, len jemu sa to zdá priveľa peňazí a nechce splácať hypotéku niekomu inému. A ja zase nechcem bývať s jeho mamou v malom byte, bez súkromia.. keď sme sa o tom rozprávali, tak mi len arogantne povedal, že on mi dal na vyber a ja stále čakám na odpoveď ktorú chcem počuť … to je normálne? Kedykoľvek sa s ním chcem porozprávať o nejakej alternatíve, tak mi len odpovie, že on mi na vyber už dal.
Medzičasom som si požiadala o služobný byt, ale nemám istotu, že mi ho pridelia. Neviem čo robiť, tolerovať to? Trpieť v jednej domácnosti s jeho mamou len pretože ho ľúbim?
Nie, to su take alternativy.., dochadzat 100 km do prace je nezmysel, zaroven, tvoji rodicia o tom vedia, ze je takato moznost, ze by ste k nim isli byvat? A ist byvat k jeho mame do maleho bytu je hotova samovrazda. Za mna to nema perspektivu
Nie, to su take alternativy.., dochadzat 100 km do prace je nezmysel, zaroven, tvoji rodicia o tom vedia, ze je takato moznost, ze by ste k nim isli byvat? A ist byvat k jeho mame do maleho bytu je hotova samovrazda. Za mna to nema perspektivu
@crazy_cat_lady moji rodičia by sa potešili, majú veľký dom sami pre seba.. lenže by to znamenalo, že by som musela zmeniť prácu, alebo by ma museli preložiť, čo je na FS komplikovane… preto veľmi dufam, že mi pridelia byt
A si si ista, ze mas este priatela??
To je pako
@luckaaaaaa__ ak na tej fotke si ty, myslím, že si bez problémov nájdeš iného priateľa. na rozdiel od tohto tu bude mať zrejme aj rozum. kto to kedy videl, po roku maximálneho súkromia trepať sa matke do detskej izby? no nič, ja to vidím tak, že jemu je jedno, aké máš pocity, veď on ti na VÝBER UŽ DAL.... somár.
@luckaaaaaa__ zlatko,keď ťa po ročnom vzťahu niekto takto postaví pred hotovú vec,nie je o čom...city bokom,tu už blikajú červené kontrolky
Odíď. To bol taký výber z dvoch možností, že no ... Nech si nájde inú, sprostejšiu, čo mu to zožerie.
Ty budeš mať možno komplikácie s bývaním, ale s ním by to bolo komplikované celý život.
Viem o ľuďoch, ktorí denne dochádzali za prácou zo Šale alebo z Nitry do Bratislavy.
On ľúbi hlavne maminku a vlastné pohodlie.
@luckaaaaaa__ moji starí rodičia sú pre mna vzorom, oni si celý život pri nejakom probléme spolu sadli a SPOLU prebrali moznosti ako to riešiť a spolu našli aj riešenie, dedko by nikdy neurobil nič, čo by babka nechcela, pretože ju miloval. Kto ťa postaví pred hotovú vec, hoc aj s dvoma úplne od veci alternatívami, s ktorými sa nevieš stotožniť, nie je ten správny partner do života a treba ho nechat ísť, nech nestojí v ceste niekomu lepšiemu.
@luckaaaaaa__ nechcete si kúpiť svoj byt?
@anonym_665148 preco by si po roku kupovali spolocny byt? Nevieme aku to ma buducnost, ci maju dobry a stabilny vztah? Preco by som isla s cudzim chlapom do niekolko stotisicoveho zavazku? To kazdy frajer musi skoncit ako manzel?
Pohnútky rozhodnutia tvojho priateľa v tomto prípade nepovažujem za natoľko podstatné,ako spôsob a interpretáciu rozhodnutia.Prajem ti ten služobný byt,ale ten nezazehna váš problém, vyrieši len bývanie
Podľa mňa sa chce s tebou rozísť, len to nechal na teba. Ako ti môže dať podmienku ísť bývať k tvojim rodičom?? on je kto?? ak by mne prišla dcéra, že jej frajer toto navrhol, tak si poklepem akurát po čele. Dcéru kľudne vezmem, ale dotyčný by mal smolu. To čo sú za spôsoby?
A ísť bývať k jeho mame do malého bytu? vie o tom vôbec jeho mama?
@luckaaaaaa__ preboha, buď rada, že sa vyfarbil teraz, si predstav, že by si s takým čudom mala dieťa a musela cupitat k jeho materí, alebo k vám, lebo by si nemala na výber😱. Už bez ohľadu na to, kde budeš, sa ho ZBAV CO NAJSKOR. Chlap, čo dokáže vyvinúť na partnerku takýto tlak, bez diskusii je až tyran, agresor by som povedala.
On uz s tebou byt nechce a zaroven caka na to, ze sa ty rozides s nim.Lebo po tomto by sa s nim rozisla asi kazda normalna zenska. Ist byvat k jeho mame do maleho bytu potom, co ste rok zili sami? To je normalne sci-fi. Ona o tom vobec uz vie, ze co synacik naplanoval? Zbal si veci a povedz mu adios. Ty si prenajmi bud vlastny byt alebo zdielany, ak na to nemas uplne financie.
Dievča zlaté utekaj, po ročnom vzťahu ťa má chlap na rukách nosiť nie ti dávať ultimátum.
@luckaaaaaa__ toto mu chces tolerovat? Si mlada krasna baba a naozaj nepotrebujes aby ti niekto daval ultimata. Zvladnes platit najom sama? Pripadne hypo by ti nedali aj ked na maly bytik?
Zbav sa ho lebo takto milujuci partner nerozmysla ked chce byt s tebou
Neviem,v akom si meste,ale ak Ba,nedufaj v skóre pridelenie bytu.
Osobne by som si hľadala inu pracu, z tamtoho platu nevyzijes sama .
A okrem práce by som vymenila i priateľa.
hladat lacnejsi najom, alebo vzoat hypotelu, to chce byt uz navzdy s mammou v byte ci ako?
@luckaaaaaa__ to je inak, on ta nelubi a este budes trpiet s jeho matkou v jednom byte, a ona bude trpiet tiez, teba. Ja by som to brala tak ze sa mam zariadit sama a hladala by som si byvanie po svojej linke. A je jedno ci spolu (z nejakeho podivneho dovodu) zostanete.
PS: bud rada ze nie si tehotna
Navrat do detskej izby k rodicom ( a je jedno ku ktorym) je navrat spat.
Tvoj priatel ma na to svoj dovod. A myslim ze ty tam nepatris.....
Ak nevie a nechce diskutovat takyto partner nikdy nie je vhodny pre zivot. Pridu krizy,problemy a ver mi ze s takymto clovekom ich riesit nechces. A ani nedokazes!!!
Ked ta stavia pred alternativu zlych rieseni, chod si po svojom.
vztah nie je o tom, ze dostanes na vyber, ale o diskussi, kde sa dohodnete na vysledku, ktory bude vyhovovat obom. Milujuci partner by sa tak nemal spravat ako ten tvoj pseudo frajer. On ta nemiluje. Takze uz asi vies, ako sa zariadit.
ja by som sa rozišla
on ti dal na výber ale o kompromise ani reč ? nejaký ohlad na teba alebo tvoje pocity, pracu nič ,nikde ....
on nechce a on chce a vyriešene ..no za mna rozchod radšej
ano. jednoznacne ano.. nechapem ze nad tym premyslas
@anonym_34ef56 co znamená "áno"? Vysvetli mi to prosím.
@anonym_34ef56 co znamená "áno"? Vysvetli mi to prosím.
@2691 to je jedno. uz neviem, ale podstatne je ze som napisala komentar ako prva .
Nechce ta, chce sa rozist.
Obe moznosti su na hlavu a on to dobre vie, že na to nepristúpis.Je neseriózny, miesto seriózneho ukončenia vztahu to zahral do autu…chrapun
Si mlada, nájdeš si ešte normálneho muza, tohoto nechaj v obehu
@luckaaaaaa__ platit dnes nenormalne predrazeny najom nenazranemu majitelovi bytu na Slovensku moze len cisty chory blazon, cista nenazranost a financna negramotnost, nezodpovednost.
@luckaaaaaa__ platit dnes nenormalne predrazeny najom nenazranemu majitelovi bytu na Slovensku moze len cisty chory blazon, cista nenazranost a financna negramotnost, nezodpovednost.
@anonym_76bdbe A vies o tom, ze nie kazdemu daju hypoteku?

ano. jednoznacne ano.. nechapem ze nad tym premyslas