icon

Odísť, alebo tomu dať šancu?

3. sep 2021

Ahojte, mam 26 rokov a dve malé deti. Môj manžel pracuje v rakúsku. S chlapcami je malo, vek detí je 3 a 1,5 roka. Bývame u svokrovcov kvôli tomu ze môjmu mužovi ma ostať dom teda máme spoločnú kuchyňu záchod, všetko.. Ja som u nich nešťastná so svokrou si lezieme na nervy a okrem toho sú tam každý deň jeho dve sestry na návšteve alebo tam aj prespavaju... Samozrejme ze som mu veľa krát navrhla aby sme šli do podnájmu alebo zobrať hypotéku a začať sa stavať on ani svokrovci o tom nechcú počuť. Lenže mam pocit ze je to čím ďalej horšie, keď je doma tak sa necítim ani ako jeho žena. Proste funguje s mamou a ja som akokeby naviac. Napríklad neviem koľko dostáva výplaty, koľko má hypotéku.Vie to iba ona nemôžem sa ho nič opýtať lebo pomne hulaka. Keď ideme na nákupp alebo na výlet ide snami svokra ja som vzadu s deťmi a oni sa v predu rozprávajú sami vždy. Večer zoberie deti a ide si k nej ľahnúť do spálne kým oni dvaja sa santia.Ja som vtedy sama .Väčšinu času trávime v spálni keď manžela volám dole s deťmi a svokra akurát nieje doma nejde. Keď príde a my sme hore beží zanou dole. Keď príde ožratý domov nejde kumne do spálne ospravedlniť sa mi aupokojiť ma aupokojiť ma ale za mamou

Strana
z4
petulka124
3. sep 2021

Tak z toho co si napisala by som uz davno bola prec! Ved mas kam ist, tak preco trpis niekde kde nemusis? Chod k vasim, on nie je v poriadku, sorry

veronikalubko
3. sep 2021

@stanulienkat vieš je to každého život,taktiež som vyjadrila len názor, ktorý som mohla,inak sa tu k týmto témam moc nevyjadrujem. Len Slovac nevie iné len kritizovať ale do svojho života sa nepozrie aký je smutný.

stanulienkat
3. sep 2021

@veronikalubko ano kritizovat, lebo tu na pochvalu toho moc nie je. Keby mala tolko kritiky skor, mohla mat len 1 dieta a zit iny zivot a inde. Kritika mnohych posuva dopredu. Kritika neznamena len zle.

cacianka
6. sep 2021

Žena veď ty máš luxusnú možnosť ! Máš kam ísť. Čo by zato dali iné ženy...
Vysvetli rodičom aký je stav a bal osobné veci deti a teba. Muž odíde na a turnus,svokra do práce a už sťahovaci pripravení za rohom. Kamoška sestra brat s vreciami a baliť. Do večera si komplet preč

cacianka
17. nov 2021

Tak by ma zaujímalo ako ste sa pohli po 2 mesiacoch

6mia6
17. nov 2021

Ja som sito tu teraz prečítala a už nech je ako je ale ja mať muža na týždňovkach alebo nejakých turnusoch ( aj teda mám ale bývame vo svojom) tak určite nežijem u svokrovcov ale u rodičov keď je tá možnosť. On nie je doma ako je "rok" dlhý a ty sama u cudzích. To radšej doma.

autor
17. nov 2021

Nežijeme s nimi už.

autor
17. nov 2021

Bez svokri sa hádame menej.

autor
17. nov 2021

Oveľa. Vlastne skoro vôbec...

cacianka
17. nov 2021

Odišli ste k vašim alebo máte svoje.
Daj nám spätnú väzbu, radi si prečítame že ste lepšie.
Chýbajú nám tu info po čase.

autor
17. nov 2021

@cacianka Sme u našich ale je to dočasne. Stým rozdielom ze tu máme svoje poschodie, čiže nebudeme spolu všetci vkuse. Do podnájmu sme nešli, pretože dávame dokopy peniažky na vlastné bývanie. Mam v plane zobrať aj hypo. Nechcem byť dlho u našich pretože viem ze to bude pre muža,,nekomfortné " u nich som prišla nato ze potrebujeme súkromie.

autor
17. nov 2021

Čiže asi na záver môžem povedať ze sa mame dobre. Až na menšie hádky ktoré asi patria do vzťahu. A hlavne máme konečne spoločný plán ako zlepšiť našu spoločnú budúcnosť.

cacianka
17. nov 2021

Ďakujem, že si napísala.
Ešte ste takto dosť krátko, čo seká nejakú dobrotu, tak trochu vydržať a nezen sa prirýchlo do hypo.
Radím ti dobre, ako stará korytnačka mám trochu skúsenosti.
A nezabudni - karty na stôl, jeho pracovná zmluva, platový dekrét, výplatne pásky, stav účtu výpisy, kompletny prehľad financií. Všetko. Ste manželia tak máš právo a musíš vedieť o všetkom. Inak sa fungovať na neda, dôveruj ale preveruj. Nedaj sa obabravat.

Strana
z4