icon

Odmerané správanie partnerky po samostatnej dovolenke

19. aug 2025

Dobrý večer. Čítal som už viacero diskusii na také podobne témy, pri jednej som až mal pocit, či to nepísala moja frajerka, no poprela to😅 Každopádne, chcel by som sa opýtať na názor a požiadať o radu od niekoho nezainteresovaného. S frajerkou sme sa rozprávali začiatkom roka, že spolu niekam do zahraničia vypadneme počas leta. No bohužiaľ, jej finančná situácia nebola priaznivá na to, aby si mohla dovolenku dovoliť, tak som šiel sám. Jej sa to samozrejme nepáčilo, ale tak už sa to nedalo zmeniť. Už pár dni sa správa ku mne tak odmerane. Nie zle, ale odmerane. Pred tým, ako som odišiel sme sa aj stretli, bola divná, smutná, keď som sa jej pýtal čo jej je, nepovedala mi. Na všetko som dostal odpoved “neviem”. Odkedy som na dovolenke, ledva mi píše a keď už, je taká nijaká. Ani sa ma neopýtala aký bol let, ani ako sa tam mám, či sa nám páči hotel, nepopriala mi šťastnú cestu ani nic… Neviem, čo mám robiť..

Strana
z5
weleda123
22. aug 2025
@anonym_autor

@sense študujeme ale ja dostávam na výške plat, keďže už som v službe počas štúdia. Ja mám 21, ona 19. A sme spolu 3 roky

@anonym_autor no a koľko jej teda chýbalo do letenky?

autor
22. aug 2025
@weleda123

@anonym_autor no a koľko jej teda chýbalo do letenky?

@weleda123 letenka stala nejakých 120e čiže 60 eur

anonym_f383d7
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ja neviem. Asi by som si myslela, že to so mnou nemysliš vážne. Ste spolu 3 roky nie mesiace. To už znamená záväzok. Ak jej chýbalo len smiešnych 60 eur tak si jej fakt mohol prispieť a dať jej to ako darček na Vianoce.
Ja osobne by som s tebou neostala. Lebo by som skončila ako tu ženy píšu, že od nich chce partner 50%vydavkov zaplatiť počas materskej.
Pre mňa chlap má ukázať, že sa bude vedieť aj finančne postarať o ženu. Že mu bude záležať aj na tom ako sa cíti a že s ňou bude chcieť tráviť každú voľnú chvíľu.
Práve ti 60 eur zničilo vzťah. Gratulujem.

dagas
22. aug 2025

Toto je čím ďalej tým lepšie. 60 euro..posraných 60 euro nedokážem obetovať pre niekoho s kým som tri roky

o__o
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor 😂

adreena
22. aug 2025

Ja tie dnešné moderné vzťahy nechápem. Ja keď som s muzom chodila, my sme sa milovali ako kone, ja si neviem predstaviť, že on by šiel na dovolenku bezomna, lebo by sme bez seba jednak nevydržali, a jednak by sme si to ani tak neužili, keď nie sme spolu. Buď si jej to mal zaplatiť ako gentleman, keď už to s ňou myslíš vážne,.alebo ste mali hľadať nejakú low cost dovolenku, kde by ste boli spolu. Úplne ju chápem.

anonym_a66267
22. aug 2025

Ja nevjem co tu robite z toho taku tragediu. Su to dvaja mladi ludia co nevedia co so sebou. A tu podla mna vobec nejde o tych 60 eur. To je s pokojom mohli dat aj rodicia.

anonym_f27f00
22. aug 2025

@anonym_autor je to zvláštne, mňa by taký muž odradil, asi by som tiež rozmýšľala nad rozchodom. Ja som s mužom od 18, na 1. Dovolenku som nemala ani korunu, priateľ všetko zariadil, ubytko a dopravu, ja som mala iba nejaké vreckové. Aj to mi nakoniec nechal, nech si za to kúpim handry. Inak moji rodičia nechceli, aby som šla na dovolenku, ak by bola rovnaká situácia, aj naši by boli ok, ak by si mi nedoplatil na dovolenku. Ja by som bola smutná. O rok na to ma vzali potencionalni svokrovci s nimi na dovolenku, nič som neplatila. A sme spolu doteraz. Ak si nechcel nič platiť, mal si ísť na dovolenku v jej rozpočte. Tak funguje život

karolinakr
22. aug 2025
sticker
karolinakr
22. aug 2025

takže ani nie tych 300, ale 60-a to ti mamička poradila, že nevidi dôvod doplatiť jej 60eur?

karolinakr
22. aug 2025

toto bude nejaky viťúz na rozprúdenie diskusie, blbosť jak traky

wolf_
Autor odpoveď zmazal
mima172
22. aug 2025

Pre mňa by toto bolo jasné znamenie, že nie si ten pravý do života. Dôvod? Urobil si hlúposť a ešte sa tváriš, že je to v pohode 🙂 Ak ste študenti a ty si nemal financie nato, aby si to priateľke doplatil, tak si nemal ísť ani ty a mali ste si urobiť výlety na SR, na ktoré by ste spoločne mali. Za mňa - si držgroš a tvoja priateľka je z teba sklamaná, preto sa chová tak ako sa aktuálne chová. Nebuď prekvapený ak si uvedomí, že má na viac a po tvojom návrate sa s tebou rozíde.

sense
22. aug 2025
@anonym_autor

@sense študujeme ale ja dostávam na výške plat, keďže už som v službe počas štúdia. Ja mám 21, ona 19. A sme spolu 3 roky

@anonym_autor mňa by to ako priateľku tiež mrzelo, keďže ste spolu dlhšie. Obzvlášť ak by bola možnosť stráviť aj inak spolu čas ako pri mori. Za mňa by som neriešila, ona sa cíti urazená že si šiel bez nej. Ty zas máš príliš očakávaní ako sa bude tešiť s tebou. Ono záleží aj od toho ako ste to komunikovali predtym

weleda123
22. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dúfam, že ti tých 60 eur stalo za to. Si drzgros a ja by som nikdy takého chlapa nechcela. Snáď má tvoja frajerka toľko rozumu, že ťa kopne do zadku. A poviem ti aj prečo - Lebo keď už v tejto fáze "najväčšej" zamilovanosti si strýko Držgroš, tak do budúcna nebudeš iný. A nikdy by som nešla do vážneho vzťahu s chlapom ako ty, lebo príde jedného dňa dieťa a žena sa môže ísť pásť doma na RD s dieťaťom. Snáď aj tvoja ešte frajerka má toľko rozumu, že myslí do budúcna a pošle ťa do ... Niekam 🙂

sisska96
22. aug 2025
@anonym_autor

@karolinakr ja som to preberal aj s rodičmi, či robim dobre, že idem, presviedčali ma sami, že áno, že mám ísť, že jej nemám platiť, nevideli problém v tom, aby som ja šiel a ona sedela doma. Jediný človek, ktorí v tom vidí problém je ona.. a ešte teda vy, ľudia tu😅

@anonym_autor no dúfam že tá baba má rozum a pošle ťa kadeľahšie a môžeš si užívať slobodný život, lebo nie si partner do života. Už aj tak vyhodila 3 roky do vzduchu. A ešte si aj mamičkár, mamička ti zakázala jej doplatiť posratých 60 eur. No hanba celá família

diaamax
22. aug 2025

60€??? To naozaj? Ja dufam, ze tato tema je vymyslena, lebo wtf🤯. Ste spolu 3 roky tzn od jej 16tich; cize je stredoskolacka a brigadovat moze viac-menej len cez letne prazdniny. Ty mas plat a nadrapujes sa tu za taketo frfne? Ved za to si nekupis ani jedlo na vikend!!! A este cakas, ze sa ta bude pytat jaky bol let a jak ti je? No ty byt moj syn, na meno ti nepridem!!! Ved si jej mal doplatit letenku a kedtak fakt akoze na Vianoce jak tu bolo pisane, ale 60€ jej na darcek asi nedas, vypadas na to, ze jej kupujes darceky dakde, kiku ci pepcu.

Ja dufam, (za predpokladu, ze sa tu nik nezabava aTY realne existujes), ze ta dievcina tuto diskusiu cita a najde si normalneho frajera, lebo ty by si ju na materskej nielenze o polku vydajov skasol, ale keby vase dieta malo napr reflux ani to antirefluxove mlieko by si vlastnemu dietatu nekupil, lebo rodiacia sa zhodli ze to je jej problem ze dieta ma reflux a davno nic take neexistovalo a matky si poradili a pod tak nech si poradi sama🤮🤮🤮

weleda123
22. aug 2025
@diaamax

60€??? To naozaj? Ja dufam, ze tato tema je vymyslena, lebo wtf🤯. Ste spolu 3 roky tzn od jej 16tich; cize je stredoskolacka a brigadovat moze viac-menej len cez letne prazdniny. Ty mas plat a nadrapujes sa tu za taketo frfne? Ved za to si nekupis ani jedlo na vikend!!! A este cakas, ze sa ta bude pytat jaky bol let a jak ti je? No ty byt moj syn, na meno ti nepridem!!! Ved si jej mal doplatit letenku a kedtak fakt akoze na Vianoce jak tu bolo pisane, ale 60€ jej na darcek asi nedas, vypadas na to, ze jej kupujes darceky dakde, kiku ci pepcu.

Ja dufam, (za predpokladu, ze sa tu nik nezabava aTY realne existujes), ze ta dievcina tuto diskusiu cita a najde si normalneho frajera, lebo ty by si ju na materskej nielenze o polku vydajov skasol, ale keby vase dieta malo napr reflux ani to antirefluxove mlieko by si vlastnemu dietatu nekupil, lebo rodiacia sa zhodli ze to je jej problem ze dieta ma reflux a davno nic take neexistovalo a matky si poradili a pod tak nech si poradi sama🤮🤮🤮

@diaamax presne si to vystihla. To s tými rodičmi ma tiež dojalo. Ja som s mojim už manželom randila od 15 rokov. Má len mamu, sú traja, ona samoživiteľka. VŽDY VŽDY to fungovalo tak, že keď dala svojim, dala aj mne. Aj keď som nikdy nič nepýtala a niekedy mi až trápne bolo. Napríklad si pamätám, keď som s nimi išla na nákup do Maďarska a kúpila tam švagrinej nový fen na vlasy a musela som si niečo z elektroniky vybrať aj ja, lebo si to tak priala. A neexistuje, že by muž išiel niekam a mne chýba pár šušňov a nejdem. Ale zase manžel by si už vtedy do mňa nevzal peniaze. A to naozaj makal od SŠ, v noci do roboty, cez deň do školy a poobede spal, aby pomohol mame. A aj napriek tomu boli vždy štedrí. Nie nadarmo sa hovorí, ze ti čo majú nepustia ani vindru a tí čo nemajú ti dajú aj posledné. Naozaj to tak v praxi funguje.

anonym_1c4d4e
23. aug 2025

A pokračovanie nebude? Už som čakala že sa tu objaví mamička a bude ho obhajovať 🤭

majus2323
23. aug 2025

Ľudia vy sa tu rozčuľujete a nejaké dieťa sa cez prázdniny nudí.... Toto vážne nemôže byť reálne že 60€ a ak je tak si dnes odstraňujem účet z MK.

alenkakaka
26. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to si vystihol dokonale...chcela som prispiet nazorom ale uz nemusim...vyzera ze rozumies zenam, ta tvoja ma stastie 🥰

anonym_c1ccb3
26. aug 2025
@alenkakaka

@mirokub to si vystihol dokonale...chcela som prispiet nazorom ale uz nemusim...vyzera ze rozumies zenam, ta tvoja ma stastie 🥰

@alenkakaka ja som si všimla že on používa na generovanie odpovedí chat gpt takže skôr ten rozumie ženám 😀

mirokub
Odpoveď bola odstránená
evansova
26. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Presne tak, ak nemala na dovolenku, mal ju vziať za svoje na nejakú lacnejšiu. Veď i tom je dovolenka, žiadne starosti, len oddych a spoločne strávený vzťah.
Nechýbala mu na tej dovolenke? To asi nebude láska....

misanthropicdann
27. aug 2025
@anonym_60e4a1

Boze mal si jej to zaplatit a pozvat ju ty troťko… rovno ti poviem ukazal si sa ako držgroš 🚩udelujem ti cenu redflag

@anonym_60e4a1 nemyslíš vážne

Strana
z5