Odpudzujú mužov ženy s dobrým srdcom?
Dobry vecer ,dnes sa so mnou rozisiel priatel,rozumeli sme si aj vsetko ,no jemu stale nieco na mne nevyhovovalo (raz soferovanie,raz varenie ) ale proste nebola som zla ,davala som mu vela zo seba,nerobila to co niektore zeny ,vsetko si za seba platila , je mozne ze ak je žena povahovo dobra že odpudzuje muzov ? Mam kamaratky ktore vedia byt poriadne mrchy a tie normalne maju muza,dieta atd ja fakt neviem co uz mozem robit zle ,som fakt zla ze ma nebavi soferovat ?
… veď to, že si mu zo seba dávala veľa a ešte aj všetko platila … kašli na neho, máš na oveľa viac. On nech si ide za tým čo mu “vyhovuje” …
To prebolí, proste nebol ten pravý.
Keď sa z tohto dostaneš a budeš mať rada sama seba, nájdeš si niekoho, kto za to a hlavne o teba bude stáť
vykašli sa na somára... nevedel čo povedať tak si vymýšľal blbosti...
aby ťa sekíroval jeden chlap...🙄
Nestretla si spravneho muza. Ja si dovolim tvrdit,ze som dobra,samostatna zena a moj muz vyhral. Ale on si ma vazi,stara sa o mna,nevyuziva ma. Nasli sme. Ak mas pocit,ze ta chlap vyuziva,musis mu nastavit hranice. Jeden nevydareny vztah este neznamena,ze nenajdes dobreho muza.
Tie tvoje kamarátky, čo sú poriadne mrchy, vyberajú úplne iných mužov ako ty. V tom to môže byť, a nie v tom, aká si. Ony sú proste mrchy, sú náročné a vydrží s nimi len nejaký tutko, ktorému to nevadí. To je ich prirodzený výber. Iní by im to netolerovali. Majú, čo hľadali. A teraz nehovorím, že máš byť mrcha... to určite nie. Ale buď viac vyberavá. Pozoruj red flagy stále a hlavne na začiatku. 😊 Prajem slnko v srdci
Príde iný a lepší. Ktorí ťa bude mať rád takú aká si.Nemáš za čím banovať.A buď dobrá, láskavá,milá naďalej , ale to neznamená, že sa musíš dať využívať .
ja to vidím inak . Nebola si dobrá žena, bola si submisívna žena. Určite si ako človek fajn , ale všetko si platím , som stále dobrá , nemala si žiadne nároky na neho, len aby ťa mal rád. A práve takéto ženy sú najviac klamané , podvádzané. Proste nuda. Na druhej strane máš ženy ktoré si dajú zaplatiť aj tú kávu , aj dovolenku , aj si nechajú kúpiť kozmetiku a emancipovane nekrútia hlavičkou a neprepočítavajú všetko na polovičku , len preboha živého aby neboli zlatokopky ( tu neveriaci krútim hlavou ). A na tie sa tí kvalitní chlapi lepia ako na med.
To nie je o povahe. Zostaň taká aká si, zostaň sama sebou. Typovo si mu nevyhovela a nemal rad vašu dynamiku, ktorá medzi vami fungovala. Príde chlap, ktorému to vadiť nebude 🙂
Chlapov neodpudzuju "dobre" ženy, chlapov nudia slúžky a martyrky. Keď čítam "dala som mu všetko" a "obetovala som sa" ci "vzdala som sa vlastných aktivít" alebo "vždy som sa spolupodieľala na platení", tak mám chuť utiecť už len z čítania, také je to nudné a hlúpe. Čo ešte ten "chudák" chlap.... Chlapi spravidla hľadajú partnerku a nie domáci spotrebič alebo prikyvujucu opicku. Proste mam svoj život, svojich kamarátov, svoje plány, muž by sa mal cítiť ako vyvolený, že sa stane súčasťou môjho zivota. A nie ja nadšená, že smiem po ňom zbierať špinavé ponožky a uvariť mu veceru. Bola sa to sebaúcta a zdravý rozum. Je hlúpe označovať iné ženy za mrchy len preto, lebo ja som sa rozhodla robiť chlapovi handru.
Popracuj na svojom sebavedomí a v budúcom vzťahu sa správaj tak aby si bola spokojná aj ty, nielen partner.
Tak trosku byt ,mrška' je na mieste. Prilis dobra, oddana a nenarocna zenuska muzom neimponuje. Su o tom aj knihy, skus precitat.
Povahovo dobrú ženu som nestretol dlhé roky. Ba práve naopak, často si v duchu poviem, že "ak by som sa mal pri tejto každé ráno zobúdzať, bol by som do konca života strašne nešťastný človek".
Mozno si pre neho len taka nejaka nemastna neslana 🤷🏼♀️ ale ved kazdemu vyhovuje nieco ine. Ako sa hovori, na kazdu dieru sa najde zaplata 🙈
No asi ste si nerozumeli, ked mu na tebe vadili veci a nakoniec sa s tebou rozisiel. A tvojou dobrotou to urcite nebolo.
Tak setril Ta pre ineho a lepsieho 😀 Moj chlap to tak vie povedat.
Stavím sa, že on nevaril vôbec🤣Všetko si za seba platila. Mohla si skúsiť robiť ešte komplet skúžku. Máš poučenie do budúcna.
On to iba použil ako trápne výhovorky, lebo Ťa neľúbil a neakceptoval takú, aká si.
Nie pre kazdeho je submisivny typ ten pravy, proste na to sa musia stretnut povahy. Nie nemyslim, si ze je problem ked je zena dobra, ani ked je submisivna, ani ked je "domaca tutka". Lebo su muzi, ktory to ocenia skor ako rozlietanu hystericku fiflenu (a to bez urazky, druhy extrem pisem = vseobecne)
Proste si nestretla toho praveho, plus asi ta musi zivot naucit trochu sa aj za seba postavit a urobit ake take rosambo, ked ta chlap zacne buzerovat. Ani netreba sa im klanat a vo vsetkom podriadovat, proste byt samostatna ok, ale nechat aj chlapa, nech je chlap... nech sa stara, lieta, citi sa dolezito, s kludom Anglicana treba nechat muza aj platit a riesit veci, na veceru pozyva, nebudem sa trhat aby som to platila.. aj dnes po 20r aj ked teda platim vela veci, na jeho narazku, ze dnes platis obed sa dobre zasmejeme, ze na to nech zabudne (ano velakrat zaplatim:DD fyzicky.. ale srandu si z toho spravit vieme). To vidim v paroch ktore opisujes, ze "mrchy" maju akych muzov = pretoze im proste daju primeranym sposobom pocitit, ze takto to bude moj drahy.. ci uz psimi ocami, tichou domacnostou alebo krikom :D na kazdeho chlapa plati ine.. 🙂
dalsia vec, ak chyba vo vztahu ucta, laska a to ze respektujem aj zelanie/nazor toho druheho, tak to aj tak na nic a nic ti nepomoze. Proste ak moj chlap neumyva podlahy = tak ich neumyva, ak ja nesoferujem = nesoferujem. Kazdy mame nieco :D
A este k plateniu, moj chlap so mnou chcel byt.. a ked chcel, zaplatil vsetko od vecere az po hotel ak tu ostaval, aj cestu aj vsetko.. NIKDY ale ze nikdy v zivote, som od neho nepocula ani ň ohladom toho.. Takzeo tomto dnesnom preratavani pomaly aj uctov za kavu, si myslim svoje :D V domacnosti to u nas roky vyzera uplne rovnako, nikto nic nepreratava, neratam kolko zjedol jedla, co som kupila, neratame kolko zaplatil z hypo, kto zaplatil obed.. velmi pokojny system :D kiez by aj v inych sferach bol taky klud :DD
@simca06022011 presne tak. Darmo napísať nejakej nech je mrška, keď taká nedokáže byť, nemá to v povahe ani v osobnosti. Poznám mužov u ktorých to bolo to najhoršie čo baby spravili, že sa hrali na niekoho kým nie sú a potom ich obvinili, že sú falošné. Je iné keď chlap hľadá príklad strelenú a bláznivú a ona taká je prirodzene a nehrá to. Keď ma niekto niečo hrať, to dlhodobo nevydrží a potom príde kampaň úrazu. Zdravé sebavedomie môže mať aj taká, ktorá je tá ‘dobrá’, veď to vyžaruje z nej, z jej osobnosti
Ale prosím ťa, nevymýšľaj stupídne hypotézy 🙄
Proste si narazila na dementa, nič viac..
A tie tvoje kamošky možno vôbec nie sú "mrchy" ale normálne ženy, akurát ty si abnormálne submisivna a necháš so sebou zametať 😃
Vsetko si za seba platila, tak do buducna,platit za teba ma aj muz.
Nie neodpudzujú, no tých premenných je tam mnoho a niektoré majú väčšiu, niektoré menšiu váhu.
@vroni 🤣
a sex? robila si divočinu? lebo asi by sa nenáhlil tak preč a zvaĺoval to na šoférovanie 🙂
veĺa krat tam musi byť chemia, ver tomu, keby si vyzerala ako Marilyn Monroe, aj prázdna hlava by mu bola dobrá
"...je mozne ze ak je žena povahovo dobra že odpudzuje muzov ? ..."
Skor by som povedala, ze ho sexualne nepritahuje, a moze varit ako Gordon Ramsey a soferovat ako Niki Lauda, ked ho nerajcuje tak smola.
Nie...
Konfrontácie tvojho partnera sú o úcte jeho k tebe... Každý máme svoje názory, ale zaleží ako sa partnerovi odkomunikujú... Je rozdiel povedať veci normálne pripadne so žartom a je rozdiel niekoho zdrbkať ako dieťa 😉
čo sa týka otázky "Odpudzujú mužov povahovo dobré ženy?"... nie neodpudzujú... je to o kompatibilite ľudí a vo vzťahu, nie každý každému sedí povahovo...
A prečo chlapi ukončujú vzťah s dobrou ženou... nie pretože, že je dobrá, ale je s ňou nuda... Neber si to však v žiadnom prípade osobne. Ako som vyššie spomenul, je to o povahe a kompatibilite... niekomu svojou povahou vyhovuješ, inému nie..Pohoda, treba nájsť iného partnera 😉😎

Nie si zlá preto že ťa nebaví šoférovať. To len tvoj priateľ ťa neľúbi takú aká si.